Veikkauskioski

Veikkausvihjeet maanantain Veikkausliiga-kierrokselle

veikkausvihjeet_maanantai

Veikkausliigassa tilanteet muuttuvat tällä kaudella niin nopeaa tahtiin, että aikamoinen velho saa olla tietääkseen joukkueiden keskinäiset voimasuhteet kierroksesta toiseen. Yksi asia vaikuttaa kuitenkin selvältä: HJK on Veikkausliigan mestari vuosimallia 2017. Tämän voi nyt aika lailla kuuluttaa niin kirkoissa kuin vaikka ottelustadioneillakin edelliskierroksen jälkeen. HJK voitti vieraskentällä SJK:n peräti 6-0 ja murskasi samalla seinäjokisten haaveet ihmenoususta mestaruustaistoon. Taistelu europaikoista käy kuitenkin edelleen todella kiihkeänä – lue veikkausvihjeet maanantain kierrokselle alta!

Vihje: IFK M – KuPS

Jos ykkösdivarin alemman keskikastin tasolla pelaava JJK jätetään armollisesti laskuista, ovat Veikkausliigan kaksi huonointa joukkuetta juuri nyt IFK ja IFK. Maarianhaminan IFK on europelien jälkeen lähtenyt melkoiseen matalaliitoon, josta ei tunnu olevan ulospääsyä. Masensiko Wisla Krakovan taso sitten saarelaiset näin pahasti? Alla on neljä voitotonta peliä, joihin mahtuu muun muassa vierastappio RoPS:lle 3-0 ja Lahdelle 6-2. Kotona MIFK on ollut hieman parempi, mutta vastustajatkin ovat olleet sieltä helpommasta päästä.

Kuopiossa on puolestaan vihdoin saatu homma toimimaan siihen malliin, että joukkue on mielestämme juuri nyt hopeamitalisuosikki ennen FC Lahtea. Edellismatsissa KuPS voitti JJK:n vaivalla 1-0, mutta voitti kuitenkin. Nyt olisi ehdottomasti kuopiolaisilla voiton paikka heikkoa IFK:ta vastaan, ja veikkaamme KuPS:n siihen materiaalieronsa avulla pystyvän. Vieraskerroin 2,50 on antelias joukkueiden kunto huomioiden.

Vihje: Ilves – HIFK

pelivinkit_maanantaiKoko rahalla Ilvestä! Tupsukorvat taistelevat kovasti pysyäkseen mukana mitalitaistossa, kun taas illan vierailija HIFK taistelee kovasti päästäkseen pois karsijanpaikalta. Molemmilla saattaa olla vaikeuksia oman tavoitteensa täyttämisessä, mutta tässä pelissä suosikki on selvä: Ilves on huomattavasti HIFK:ta laadukkaampi joukkue, ja HIFK:n edelliskierroksen yllätysvoitto antaa nyt hyvät kertoimet kotivoitolle.

Ilveksen suurin ongelma tällä kaudella on ollut maalinteon sietämätön vaikeus. Vaikka Tuco onkin tehtaillut maaleja ennätystahtiinsa, näkyy Mikael Soisalon puuttuminen ryhmästä aika pahasti. Jos Soisalo olisi ollut mukana ja viime kauden vireessä, veikkaisimme Ilveksen olevan tällä hetkellä Veikkausliigan kakkosena HJK:n kovimpana uhkaajana. Tämä on viittaus joukkueen perustasoon, joka on todella kova. Nyt kotivoitolle umpisurkeaa HIFK:ta vastaan tarjotaan peräti kerrointa 1.80. Tätä voi pelata isommallakin.

Vihje: FC Inter – SJK

Viimeinen vihjeemme jaetaan FC Interin ja SJK:n väliseen otteluun, jossa on hyvä ohipelin paikka. Kuqin lähtö Interistä on nostanut joukkueen osakkeita monien silmissä liikaa, sillä valmentajanvaihdoksen aiheuttama positiivinen huuma katoaa yleensä nopeasti. Nyt on aika pelata Interiä vastaan, kun joukkueen vieraaksi saapuu nöyryytetty SJK.

On makuasia lähteekö hakemaan SJK:n voittoa suoraan vai tasoitusvedolla, mutta otamme tällä kertaa pitkävetoon lapulle suoran vierasvoiton kertoimella 3.50. Tässä ollaan huomattavasti lähempänä tasabuukkia, kun voisi kuvitella.