Veikkauskioski

Live-jalkapallo

jalkapallo

Jalkapallon ystävillä on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus seurata suosikkisarjojaan netissä. VeikkausTV on yksi vaihtoehto live-jalkapallon katselemiseen, mutta monet muutkin veikkaussivustot tarjoavat sivuillaan nykyään jalkapallo streamit ilmaiseksi. Pelien katsominen ei edellytä yleensä edes panostamista kyseiseen kohteeseen, joskin pelitilillä on oltava ainakin jonkin verran rahaa, jotta striimi aukeaa. Jos katsellet paljon pelejä, voikin olla hyvä idea jättää pelitilille aina muutama euro

Jalkapallo streamit ovat erinomainen tapa tutustua pienempiin futissarjoihin. Aiemmin vedonlyönti näihin sarjoihin on ollut enemmän tai vähemmän toisen käden tiedon varassa, mutta nyt voit tutustua joukkueisiin itse livepelejä katsomalla. Tämä on hyvä juttu myös siinä mielessä, että pienempiin sarjoihin on usein tarjolla parempia kertoimia. Kertoimenlaskijat eivät tunne kaikkia sarjoja yhtä hyvin, kuten on nähty usein kotimaisen Veikkausliigan ja Ykkösen kohdalla. Näihin liigoihin on pienellä vaivalla löydettävissä maukkaita ylikertoimia.

Jalkapallo streamit tuovat live-jalkapallon olohuoneeseesi

Kun liityt jäseneksi useammalle kansainväliselle veikkausivustolle, saat jalkapallo streamit käyttöösi heti ensitalletuksen tehtyäsi. Esimerkiksi Betsson ja NordicBet ovat hyviä valintoja live-jalkapallon seuraamiseen, ja ne tarjoavat sinulle myös hyvän talletusbonuksen ensitalletuksesi yhteydessä.

Live-jalkapallo löytyy netin vedonlyöntisivustoilta samasta paikasta kuin muutkin live-vedonlyönnin kohteet. Et voi katsoa live streamilta kaikkia tarjolla olevia kohteita, vaan löydät jalkapallo streamit sivuston livekuvakkeiden avulla. Jos ottelun vieressä on livesymboli, joka voi olla vaikkapa pieni televisio, tarkoittaa se sitä, että kyseinen ottelu on katsottavissa live streamilta. Avaa vain kyseinen kohde, kuten normaalistikin live-vetoa lyödessäsi, ja jalkapallo stream lähtee pyörimään automaattisesti. Jos veikkaussivustosi vaatii vedon lyömistä ottelun katsomiseksi, voit valita haluamasi vedon ja aloittaa streamin katsomisen heti, kun vetosi on hyväksytty.

Jalkapallon Veikkausliigan kaikki matsit livenä ISTV:ssä

2015 oli jalkapallon Veikkausliigan näkyvyyden kannalta erinomainen vuosi. Ilta-Sanomat ilmoitti kauden alussa hankkineensa nettioikeudet kaikkien Veikkausliigan otteluiden näyttämiseen. ISTV on hoitanut hommansa tyylillä, ja jokainen Veikkausliigan ottelu on muutamia teknisiin ongelmiin kaatuneita matseja lukuun ottamatta ollut saatavilla laadukkaana jalkapallo streamina.

Kyseessä ei toki ole maksuton palvelu. Saadaksesi kaikki Veikkausliigan ottelut näkyviin sinun tulee liittyä Urheilusanomien sisäpiiriin. Palvelun kuukausimaksu on kuitenkin todella edullinen: vain 9,90 € per kuukausi. Tällä hinnalla voit katsoa kaikkia haluamasi Veikkausliigan live-ottelut ilman lisämaksuja. Lisäksi ISTV tarjoaa mahdollisuuden katsoa otteluita jälkikäteen, mikä on tietenkin futisvedonlyöjälle loistava tapa tutustua joukkueisiin kunnolla. Lisäksi saat pääsyn kaikkiin Urheilusanomien juttuihn, jotka ovat tasoltaan Suomen parasta jalkapallojournalismia.

Streamit suomalaisten jalkapallojoukkueiden europeleihin

jalkapallo

Yleisradioa on kritisoitu jalkapallopiireissä vahvasti siitä, että se ei panosta kotimaisten futisjoukkueiden live-otteluiden näyttämiseen tarpeeksi. Onneksi nykyaikana suomalaisen jalkapallon ystävien ei tarvitse tyytyä YLE:n tarjontaan. Kansainväliset veikkaussivustot ovat nähneet tilaisuutensa, ja jalkapallo streamit suomalaisjoukkueiden europeleihin ovat yleistyneet pohjoismaisten pelintarjoajien valikoimassa. Silloin tällöin ne ovat hankkineet matsien oikeudet yksinoikeudella, eli pelejä ei ole voinut seurata mistään muualta kuin vetosivuston striimiltä käsin.

Kun jokin sivusto ostaa oikeudet suomalaisjoukkueen euromatsiin, on selvää, että se haluaa panostaa otteluun kunnolla. Tästä johtuen suurimpiin peleihin on usein live streamin lisäksi tarjolla hyviä vedonlyöntibonuksia, kuten talletusbonuksia tai riskittömiä vetoja. YLE:n haluttomuus panostaa kotimaiseen jalkapalloon koituu siis tässä suhteessa fiksun vedonlyöjän eduksi. Näet pelin livenä ilmaiseksi, voit lyödä vetosi sisään helposti ja saat kaupan päälle kampanjaetuja otteluun. Veikkauskioskilla uskotaan, että jalkapallo streamit vain kasvattavat suosiotaan tulevina vuosina. Striimit toimivat tietokoneen ruudun lisäksi yleensä myös mobiililaitteilla, joten palvelua on mahdollista kehittää vieläkin kattavammaksi jatkossa.