Veikkauskioski

Pitkävetovihjeet

pitkävetovihjeet

Moni nettisivusto tarjoaa sinulle nykyään sekä ilmaisia että maksullisia vihjeitä pitkävetoon. Saat pitkävetovihjeet näiltä sivustoilta yksittäisiin kohteisiin ja joudut seuraamaan silmä kovana, jotta vinkit eivät ehdi umpeutua. Näin vihjeiden etsimisestä tulee helposti enemmän työtä kuin huvia, ja samalla veikkauksesta katoaa ilo. Me Veikkauskioskilla teemme asiat toisin. Meidän pitkävetovihjeemme keskittyvät siihen, että pystyt vihjeet sisäistettyäsi löytämään parhaat kertoimet ja pelikohteet itse. Emme siis tarjoa sinulle pitkäveto vinkkejä yksittäisiin kohteisiin, vaan annamme vuosien varrella karttuneen vedonlyöntiosaamisemme käyttöösi kokonaisuudessaan. Veikkauskioskin pitkäveto-ohjeet antavat sinulle eväät voittavaan vedonlyöntiin!

Hyödynnä parhaat pitkävetovihjeet ja paranna voittomahdollisuuksiasi

Kaikilla pitkävetovihjeillä netissä tai kioskin lapulle täytettynä on tietenkin vain yksi tarkoitus: parantaa sinun voittomahdollisuuksiasi peleissä. Tai ainakin pitäisi olla. Suosittelemme sinua pitämään varasi maksullisen pitkävetovihjeiden kanssa, koska näitä vinkkejä tarjoavilla veikkaussivustoilla on tietenkin oma lehmänsä ojassa. Mitä enemmän maksullisia pitkävetovihjeitä he tarjoavat, sitä enemmän he voivat vihjeillään tienata. Toki myös maksullisten vihjepalveluiden joukossa on luotettavia ja hyviä toimijoita, mutta sivuston historiaan ja muiden pelaajien kokemuksiin kyseisestä palvelusta kannattaa tutustua tarkkaan ennen vihjeistä maksamista.

Ilmaiset pitkävetovihjeet ovat asia erikseen. Me Veikkauskioskilla, ja osa muistakin veikkaussivustoista, autamme sinua voittamaan pitkävedosta ilmaiseksi. Haluamme tarjota sinulle parhaat vinkit. Meidän sivustollamme sinun ei ikinä tarvitse maksaa mistään, emmekä vaadi sinulta edes rekisteröitymistä. Parhaat pitkävetovihjeet ovat mielestämme ilmaisia, ja tarjoamme kaikille lukijoillemme saman mahdollisuuden tutustua vetovinkkeihimme. Tavoitteenamme on yksinkertaisesti tarjota suomalaisille pitkävedon ja muun vedonlyönnin ystäville parasta mahdollista palvelua. Meidän vihjeidemme avulla voit siirtää pitkävetosi Veikkauksen kioskilta nettiin huoletta. Samalla parannat voittomahdollisuuksiasi rutkasti esimerkiksi vedonlyöntibonusten, parempien kertoimien ja monipuolisempien kampanjoiden avulla. Mikä parasta, meidän pitkävetovihjeemme toimivat lajiin kuin lajiin ja sarjaan kuin sarjaan, oli kyseessä sitten jääkiekon SM-liiga, Veikkausliiga tai vaikka jalkapallon MM-kisat.

 

Alle olemme listanneet pitkäveto-ohjeitamme, joiden avulla tulet mestarivedonlyöjäksi.

Aseta itsellesi sopiva pelikassa

Ensimmäinen askel voittavaan vedonlyöntiin on pelikassa. Voit luoda itsellesi pelikassan haluamallasi tavalla, esimerkiksi pelkästään pitkävetoon tai kaikkiin vedonlyöntikohteisiin. Tärkeintä on se, että pelikassan avulla voit helposti seurata omien peliesi tuloksia, ja näet välittömästi onko kassasi plussalla vai miinuksella.

Pelikassa antaa sinulle myös mahdollisuuden asettaa panoksesi järkevästi kohteiden kertoimista ja pelivalinnan vahvuudesta riippuen. Jos löydät todella hyvän pitkävetovinkin tai oma pelianalyysisi paljastaa maukkaan ylikertoimen, voit panostaa maksimipanoksella. Mikäli taas valitsemasi pitkävetokohde on siinä rajoilla tai epätodennäköisempi suuren kertoimen kohde, voit panostaa pienemmällä osalla kassaasi. Pelikassasta puhuttaessa tämä maksimipanos tarkoittaa itse määrittämäsi summaa, jonka haluat enimmillään riskeerata yhteen kohteeseen. Tätä maksimipanostusta kuvataan yleensä lukemalla 10/10, joka tarkoittaa 10 panosyksikön sijoittamista kohteeseen. Panosyksikön koko on tietenkin itse päätettävissäsi, ja se kannattaa suhteuttaa oman pelikassasi kokoon. Viihdepelaajalle sopivan 500 euron pelikassan panosyksikkö voisi olla esimerkiksi 1 euro, jolloin maksimipanoksesi yhteen kohteeseen olisi 10 euroa.

Pelaa enimmäkseen singlekohteita

Pitkävetolapulle on aina hauskaa heittää “vielä yksi kohde” – tarkoittaahan se samalla suurempaa kokonaiskerrointa. Tällaisille monen kohteen lapuille onkin oma paikkansa myös Veikkauskioskin pitkävetovihjeissä, mutta niitä kannata pelata lähinnä lisäjännityksen vuoksia ja tavallista pienemmällä panoksella.

Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi, kannattaa sinun lyödä pitkävetosi singlekohteisiin. Singlekohteet, eli suomeksi yksittäiset pelikohteet, pienentävät kertavoittojesi kokoa, mutta vastaavasti voitat singlejä pelatessasi paljon useammin. Singlekohteiden pelaaminen on pitkäveto-ohje, joka parantaa voittoprosenttiasi välittömästi. Se vähentää samalla myös veikkauksen varianssia, eli mahdollisuudet hävitä koko pelikassasi pienenevät roimasti. Kun isommilla lapuilla pienikin epäonni johtaa koko panostuksesi menettämiseen, voit voittaa singlekohteiden avulla, vaikka osuisit vaan yhteen kolmesta pelaamastasi kohteesta.

Vertaile pitkävedon kertoimia jatkuvasti

Pitkäveto kertoimet ovat pääosassa, kun voittavat vedonlyöjät erotetaan häviävistä. Parhaita kertoimia etsiessäsi hyödyt suunnattomasti siitä, että pelaat Veikkaus Oy:n ulkopuolisilla pelisivustoilla. Pitkävetokertoimet ovat netissä paljon Veikkauksen vastaavia korkeampia, ja liittymällä useammalle netin veikkaussivustolle, voit kaiken lisäksi valita parhaat päältä. Esimerkiksi NordicBet ja Betsson ovat hyvä vedonlyöntisivustoja, joiden avulla saat käyttöösi Veikkausta paremmat kertoimet pitkävetoon.

Käy läpi kaikki sivustot joille olet rekisteröinyt pelitilin, kun löydät hyvän pitkävetovinkin tai lupaavan pelikohteen. Valitsemalla niiden kertoimista parhaan parannat voittoprosenttiasi välittömästi. Jos et halua käydä läpi sivustoja yksitellen, löydät netistä myös monia kerroinvertailusivustoja, joiden avulla näet monen pelintarjoajan kertoimet samanaikaisesti.

Hyödynnä vedonlyöntibonukset ja kampanjat

Parhaat pitkävetovihjeet uudelle nettiveikkaajalle ovat bonusten hyödyntäminen ja kampanjoihin osallistuminen. Vedonlyöntibonus antaa käyttöösi ylimääräistä, ilmaista pelirahaa, jolla voit nostaa panoksiasi riskittömästi. Jos siis panostat pelikassastasi tavallisesti 10 euroa johonkin kohteeseen, voit 200 % vedonlyöntibonuksen avulla nostaa panostuksesi 30 euroon samalla rahalla!

Kaikki vedonlyöntibonukset ovat käytettävissä vapaasti haluamiisi pitkävetokohteisiin. Ainoa bonusten käyttöä rajoittava seikka on se, että niitä on jatkuvasti tarjolla vain uusille pelaajille. Erilaiset kampanjat ovat kuitenkin hyvillä veikkaussivustoilla yleisiä arvokisojen ja suurempien sarjojen, kuten NHL:n ja Mestarien Liigan kohdalla. Tällöin voit saada riskittömiä vetoja tai reload-bonuksia, jotka kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi.

Analysoi pelisi jälkikäteen

Moni vedonlyöjä ymmärtää pelianalyysin merkityksen ennen ottelua, mutta harvempi kiinnittää huomiota pelien jälkianalyysiin. Voitettu peli tuottaa riemua, eikä analyysi välttämättä kiinnosta; hävitty peli taas harmittaa, eikä sitäkään aina viitsi lähteä enempää ruotimaan. Tarkastelemalla sekä voitettuja että hävittyjä vetojasi jälkikäteen parannat kuitenkin voittomahdollisuuksia jatkossa. Hävittykin pitkäveto voi olla jälkikäteen analysoituna hyvä veto, ja samaan tapaan myös voitettu veto saattaa osoittautua huonoksi. Tarkastele pelin kulkua ja tilastoja. Mieti vastasiko oma etukäteisarviosi ja saamasi kerroin pelin kulkua. Olitko arvioinut voittotodennäköisyyden ja sitä kautta kertoimen oikein? Kiinnittämällä huomiota näihin seikkoihin teet jatkossa yhä parempia päätöksiä – ja voitat samalla useammin.

Muista vedonlyönnin psykologia

“Älä jahtaa tappioitasi” on paras pitkävetovihje, jonka voimme antaa. Moni pelaaja sortuu nostamaan panoksiaan tai lyömään uusia, huonosti harkittuja vetoja tappion hetkellä. On psykologisesti tutkittu fakta, että suurin osa ihmisistä kokee tappion tuoman pettymyksen vahvempana kuin voiton tuoman riemun. Pidä siis pääsi kylmänä, kun tappioputki väistämättä jossain vaiheessa osuu kohdallesi. Näitä putkia sattuu parhaillekin veikkaajille, mukaan lukien ammattivedonlyöjät, jotka laativat pitkävetovinkkejä työkseen. Analysoi vain tappiopelisi, pidä pieni tauko ja harkitse seuraava vetosi samalla tarkkuudella kuin aiemminkin.