Veikkauskioski

Vakioveikkaus

Vakioveikkaus

Vakioveikkaus on ollut osa suomalaista veikkauskulttuuria jo pitkään. Lauantain Valioliiga– ja Championship-kierros on ollut se kaikkein perinteisin tapa veikata vakiota, mutta nykyään vakiokohteita on olemassa myös monista monista muista lajeista ja sarjoista. Olemme nähneet jalkapallovakion lisäksi vakioveikkausta esimerkiksi jääkiekon ja jopa formuloiden puolella. Jokainen Mestarien liigan kierros on myös nykyään vakiorivinä, joten vakioveikkaajille riittää todella veikattavaa myös arkipäivisin. Aivan kuten muidenkin veikkausmuotojen, kuten tulosvedon ja monivedon, kohdalla, myös vakio onnistuu nykyään kätevästi netistä käsin. Siirtämällä vakiopelisi nettiin saat rivin sisään kätevästi oman kotisi rauhassa, eikä sinun tarvitse lähteä huonolla säällä tarpomaan kioskille.

Tee vakioveikkaus nyt myös netissä

Vakioveikkaus kehittyy pelimuotona jatkuvasti. Yksi osa luonnollista kehitystä on pelaamisen siirtyminen nettiin. Myös osa netin vedonlyöntisivustoista tarjoaa nimittäin vakioveikkausta vastaavaa 1X2-veikkausta sivuillaan. Suomalaisen vakion peruskohdemäärä on yleensä 13 kohdetta, mutta myös kohdemäärät ovat vuosien varrella muuttuneet hieman. Netistä löydät vakiokohteita 10:stä ylöspäin, ja parhaimmillaan voit lisätä lapulle jopa 20 erilaista kohdetta. Tällaisilla vakioriveillä voitotkin kasvavat todella suuriksi. Netin vakio sisältää usein myös tavallista vakiota suuremmat voittomahdollisuudet, varsinkin jos olet se onnekas, joka veikkaa oikein kaikki vakiorivin kohteet. Vakioveikkaus netissä tarjoaa voitettavaksesi usein extrapotteja, jotka kasvavat jatkuvasti, jos voittajaa ei löydy.

Vakiorivin virtuaalinen täyttäminen on yhtä helppoa kuin rastien piirtämien Veikkauksen lapullekin. Helpompaakin siinä mielessä, että nettivakiossa näet koko ajan esimerkiksi järjestelmiesi hinnan. Se päivittyy automaattisesti vetokuponkiisi pelivalintoja tehdessäsi, joten näet kuponkisi hinnan jatkuvasti ja voit suunnitella pelisi paremmin. Vakioveikkaukseen kiinteänä osana liittyvät tilastot löytyvät myös helpoiten netin vetosivustoilta. Voit tarkastella kaikkien vakiokohteiden prosentteja reaaliajassa, samoin kuin sarjataulukkoa, joukkuekohtaisia tilastoja, pelaajatilastoja ja paljon, paljon muuta.

Vakiokohteet eivät rajoitu vain Valioliigaan

Kuten sanottua, vakio on laajentunut viime vuosina huomattavasti. Kun ennen ainoana vakion muotona oli Valioliiga, ja pari kohdetta alemmilta sarjatasoilta, voit nyt pelata lähes kaikkia maailman suosituimpia jalkapalloliigoja, sekä kotimaista Veikkausliigaa myös vakiossa. Futiksen lisäksi voit pelata myös monia jääkiekkokohteita, Formula 1 -osakilpailuja eri ajajien välillä sekä vaikkapa tennistä. Laajempi kohdevalikoima tuo vakion riemun myös niiden suomalaispelaajien ulottuville, jotka eivät välttämättä jalkapallosta perusta. Futisvakio on kuitenkin edelleen se kaikista suosituin vakioveikkauksen muoto – myös netissä. Valioliigalauantai sujuu siis perinteisissä merkeissä myös vakiota netissä pelatessa.

Veikkauksen palautusprosentti on muita huonompi myös vakiossa

Lähes kaikki vedonlyöjät tietävät nykyään sen, että Veikkaus Oy:n palautusprosentti pitkävedossa ei ole lähelläkään kansainvälisten vetotoimistojen palautusprosentteja. Veikkauksen pitkäveto ja tulosveto kertoimet ovat alan matalimpia, ja se vaikuttaa tietenkin myös sinun voittomahdollisuuksiisi pelaajana. Kaikki suomalaiset veikkauspelien ystävät eivät kuitenkaan ole tietoisia siitä, että saat kotimaiselta Veikkaukselta huonomman palautusprosentiin myös vakioveikkaukseen. Vakiossa palautusprosentti on pelimuodon luonteesta johtuen hieman paremmin piilossa, mikä saattaa osaltaan vaikuttaa asiaan. Kertoimia vertailtaessa netin vetosivustojen etulyöntiasema on helppo todeta, mutta vakion puolella saman huomion tekeminen ei onnistu yhtä helposti.

Peruspalautusprosentin lisäksi kansainväliset vetoyhtiöt tarjoavat usein myös extravoittoja, jotka parantavat sinun voittomahdollisuuksiasi pelaajana entisestään. Mikäli olet kupongin ainoa vakiovoittaja, voit olla varma, että kohdallesi tärähtää melkoinen määrä kahisevaa. Nämä nettivakion jättipotit ovat Veikkauksen jättipotteja suurempia progressiivisia potteja, jotka kasvavat sitä mukaa kuin peliä pelataan.

vakioveikkaus

Veikkauskioski tarjoaa sinulle myös vakiovihjeet

Tavalliset veikkaus- ja pitkävetovihjeet pätevät yleensä myös vakioveikkaukseen, mutta peliin on olemassa myös joitakin erikoisvinkkejä. Löydät meiltä vakiovihjeet esittelevän artikkelin, jonka vinkkejä seuraamalla sinäkin voit parantaa voittomahdollisuuksiasi ja ennen kaikkea voittaa enemmän silloin, kun voittorivi kohdallesi osuu. Innokkaimmat vakioveikkaajat voivat ottaa haltuun pelin hienommat elementit, kuten prosenttien ja eri kohteiden pelijakaumien vertailun. Perinteisessä vakiossa ei ole käytössä kertoimia, joten omat pelit kannattaa laatia muita pelaajia vastaan aina kun mahdollista. Tämä johtuu tietenkin siitä, että mitä harvempi pelaaja osuu voittavaan vakioriviin, sitä parempi sinulle.

Tarkista ja analysoi vakio tulokset missä vain

Vakioveikkauksen tulokset on helppo tarkistaa netissä. Löydät vakioveikkauksen oikean rivin voittojakautumineen helposti pelintarjoajasi sivuilta käsin. Jos käytössäsi on lisäksi jokin mobiililaite, voit tarkistaa vakiokuponkisi live-tulokset missä ikinä oletkin. Sinun ei siis välttämättä tarvitse kököttää kotisohvalla matseja katsomassa, vaan voit hyvin seurata pelejä vaikka kavereiden kanssa pubissa ja seurata silti vakiokuponkisi etenemistä reaaliajassa.

Kansainväliset pelintarjoajat antavat sinulle lähes poikkeuksetta mahdollisuuden sekä pelata että katsoa otteluiden tuloksia myös mobiilivedonlyöntipalvelun kautta. Samalla pääset tarkastelemaan kattavia tilastoja, joiden avulla voit suorittaa jälkianalyysisi helposti ja nopeasti. Pelien jälkikäteen analysoiminen on tärkeä osa voittavan vedonlyöjän taitoja, ja jälkianalyysin tärkeys pätee yhtä lailla niin pitkävetoon, monivetoon kuin vakioveikkaukseenkin.

Voit pelata vakiokuponkisi netissä myös bonuksilla

Kansainväliset veikkaussivustot tarjoavat uusille pelaajilleen yleensä mukavan aloitusbonuksen ensitalletuksen yhteydessä. Nämä bonukset jaetaan bonusrahana, jonka voit usein käyttää myös vakiorivin täyttämiseen, jos vedonvälittäjäsi tällaisen mahdollisuuden tarjoaa. Mikäli valitsemaltasi veikkaussivustolta ei löydy varsinaista vakiokuponkia, mutta haluat silti hyödyntää bonuksesi, ei hätää. Voit luoda haluamasi vakiorivin valitsemalla kaikki kohteet sivuston pelilistalta pitkävedon tapaan ja pelaamalla tuttuja 1X2-merkkejä. Sen lisäksi, että voit tällä tavoin hyödyntää esimerkiksi Betssonin tai Nordicbetin vedonlyöntibonukset, saat myös rahoillesi paremman vastineen Veikkausta parempien kertoimien muodossa!

Etusivulle