Veikkauskioski

Vedonlyöntibonuksen kierrätys on helppoa

Netin pelisivustot tarjoavat sinulle tervetuliaisbonukseksi tukun bonusrahaa, kun liityt jäseneksi ja teet ensitalletuksesi. Vaan miten toimii vedonlyöntibonuksen kierrätys? Jokaiseen bonukseen liittyvät niin sanotut kierrätysvaatimukset, jotka sinun on täytettävä ennen kuin voit nostaa voitot pankkitilillesi. Kierrätysvaatimukset vaihtelevat hieman sivustoittain. Valitsemalla veikkaussivustosi meidän suosittelemiemme pelintarjoajien joukosta varmistat samalla, että saat käyttöösi reilut kierrätysehdot. Lue alta, kuinka homma toimii käytännössä.

Vedonlyöntibonuksen kierrätys ei vaadi poppakonsteja

Vedonlyöntibonuksen kierrätys on helppoa. Esimerkiksi NordicBet tarjoaa sinulle kirjoitushetkellä mainiota 200 % talletusbonusta 200 euroon asti. Jos lunastat bonustarjouksen kokonaisuudessaan, saat 100 euron talletuksella 200 euroa bonusrahaa kaupan päälle ja pääset aloittamaan pelisi yhteensä 150 euron pelikassalla.

100 euron bonusraha on NordicBetilläkin kierrätettävä ennen kuin voit tehdä kotiutuksen. Kierrätysehdot ovat sivustokohtaisia, ja ne määrittävät pitkälti sen, kuinka hyvä vedonlyöntibonus itse asiassa on. Kierrätysehdot määritetään kaavalla “x kertaa bonussumma”, eli sinun tulee panostaa bonuksesi peleihin x kertaa ennen kotiutusta. Jos x on pienempi kuin 10, on kyseessä aina pelaamisen arvoinen bonus. Esimerkiksi yllä mainitulla NordicBetillä vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimukset ovat 6x bonussumma, joten tarjoukseen kannattaa todella tarttua. Myös kierrätyksen aikarajoitus on NordicBetillä reilu: sinulla on nimittäin 30 päivää aikaa täyttää kierrätysehdot.

Muista ottaa minimikerroin huomioon kierrätyksessä

Vedonlyöntibonuksen kierrätys onnistuu yleensä kohteessa kuin kohteessa. Kierrätysehtoihin on kuitenkin aina kirjattu jokin minimikerroin, jota pienemällä kertoimella lyötyjä vetoja ei lasketa kierrätykseen mukaan lainkaan. Minimikertoimet asettuvat yleensä välille 1.50 – 2.00, ja tätä suuremmalla minimikertoimella varustettuja bonuksia voidaan jo pitää ehdoiltaa huonoina. NordicBetin bonuksen minimikerroin on 1.8, joten tällä mittarilla se asettuu vahvasti hyvälle keskitasolle. Pitkävetokertoimet ovat tietenkin singlekohteina pelattuna paras tapa kierrättää bonus.

Kun valitset Veikkauskioskin suosittelemat pohjoismaiset veikkaussivustot, sinun ei tarvitse huolehtia piilotetuista ehdoista. Jos kuitenkin lähdet kokeilemaan hieman tuntemattomampia pelisivustoja, muista lukea vedonlyöntibonuksen kierrätysehdot tarkasti ennen pelaamisen aloittamista. Jotkin sivustot voivat nimittäin lisätä bonuksen sääntöihin lisäehtoja, kuten maksimikertoimen tai vain tietyt sallitut pelimuodot, kuten pitkävedon tai tulosvedon. Lukemalla bonuksen säännöt aina tarkasti vältyt pettymyksiltä ja tiedät aina, mihin rahasi sijoitat.