Veikkauskioski

Mikä on paras vedonlyöntibonus 2015? Veikkauskioskin TOP-3!

HUOM! Vuoden 2016 vedonlyöntibonusvihjeet löydät täältä

Veikkauskioskilla me puhumme paljon bonuksista. Nyt on aika laittaa eri sivustojen vedonlyöntibonukset riviin ja esitellä niistä kolme parasta. Olemme valinneet bonukset pelkän bonussumman suuruuden sijaan niin, että myös vedonlyöntisivuston yleinen taso on huomioitu. Tähän kuuluvat olennaisena osana vedonlyöntibonusten kierrätysvaatimukset ja minimikerroin. Parhailla vedonlyöntisivustoilla niidenkin on oltava kunnossa. Katso alta mikä on Veikkauskioskin mielestä paras vedonlyöntibonus 2015!

Paras vedonlyönti bonus 2015 triplaa talletuksesi

Vedonlyöntibonukset ovat erinomainen tapa parantaa omia voittomahdollisuuksia jo ennen vedonlyönnin aloittamista. Parhaat vedonlyöntibonukset saat liittyessäsi netissä uusille veikkaussivustoille. Ne palkitsevat sinut yleensä ensitalletuksesi yhteydessä, jolloin saat tukun bonusrahaa talletussummasi päälle. Saamasi bonuksen suuruus riippuu siiitä, kuinka paljon olet tilillesi tallettanut, sekä bonuksen prosenttiarvosta. 100 % vedonlyöntibonus tuplaa talletuksesi, 200 % triplaa sen… ja niin edelleen. Alta näet tarkemmat tiedot Veikkauskioskin parhaista vedonlyöntibonuksista 2015:

NordicBetin vedonlyöntibonus on paras

Ykkössijalle Veikkauskioskin bonusvertailussa kiipesi NordicBet. Sinivalkoinen veikkaussivusto on profilioitunut vahvasti myös suomalaisten suosimaksi pelipaikaksi. NordicBetin uuden pelaajan vedonlyöntibonus on upea: 200 % bonus 200 euroon asti! Jo 100 euron talletus antaa sinulle maksimibonuksen, eivätkä kierrätysehdotkaan ole vaikeimmasta päästä: 6x panostus minimikertoimella 1.80. Tämä bonus kannattaa napata heti.

Betssonilta saat pienimmän minimikertoimen

Jos haluat pelata varman päälle, valitse pelipaikaksesi Betsson. Kauttaaltaan laadukas vedonlyöntisivusto tarjoaa sinulle myös laadukkaan bonuksen vedonlyöntiin. 100 % bonus 100 euroon asti tuplaa ensitalletuksesi ja antaa sinulle jopa 200 euron pelikassan. Erityisen bonustarjouksesta tekee sen minimkerroin: vain 1.50. Bonuskierrätys on Betssonilla sama kuin NordicBetillä, 6 kertaa bonussumman verran.

Betsafen bonus on hankalampi kierrättää

Betsafe yltää parhaiden vedonlyöntibonusten listallamme kolmanneksi. Korkeammallekin tällä erikoiskampanjoistaan tunnetulla vedonlyöntisivustolla olisi ollut rahkeita, sillä 100 % bonus 100 euroon asti on arvoltaan tasan yhtä suuri kuin Betssoninkin bonus. Betsafen bonuksen kierrätys on kuitenkin astetta hankalampaa. Bonus tulee kierrättää vedonlyönnissä 7 kertaa minimikertoimella 2.25. Lisäksi kierrätykseen laskettavien vetojen tulee olla vähintään kahden kohteen lappuja.

***

Voit lunastaa itsellesi kaikki Veikkauskioskin suosittelemat bonukset vaikka heti. Jos yksi bonus ei riitä, ei hätää. Voit vapaasti hyödyntää kaikki kolme parasta vedonlyöntibonusta 2015 ja avata tilin jokaisella sivustolle!