Veikkauskioski

Kaikki tai ei mitään tulokset

Kaikki tai ei mitään on Veikkauksen uudempia tuotoksia, ja sitä voi pelata halutessaan vaikka joka päivä. Panoksensa saa valita itse väliltä 1 € – 5 €. Pelin idea poikkeaa hieman muista numeroiden veikkaamiseen perustuvista peleistä, sillä myös 0 oikein tulos tuo päävoiton. Nimensä mukainen peli siis. Kaikki tai ei mitään -tulokset päivitetään tälle sivulle heti, kun arvonta on saatu päivän osalta suoritettua ja tulokset esiin.

TULOKSET IFRAME

Näin Kaikki tai ei mitään -tulokset arvotaan

Kaikki tai ei mitään -arvonta järjestetään joka ilta noin klo 20.45, kun peliaika on päättynyt. Arvonnan tuloksiakaan ei tarvitsee kauaa odotella, sillä ne ovat saatavilla jo noin klo 21.00.

Kaikki tai ei mitään -pelissä arvotaan 12 numeroa yhteensä 24:stä mahdollisesta, mutta yhteenkään ei välttämättä tarvitse osua voittaakseen. Voittoja jaetaan nimittäin tasaisesti molemmista päistä niin, että 0, 1, 2, 3 ja 4 oikein tulokset sekä 12, 11, 10, 9 ja 8 oikein tulokset palkitaan.

Kaikki tai ei mitään pelin voitonjako

Kaikki tai ei mitään -voitonjako toimii miellyttävän yksinkertaisesti. Voittopotin suuruus määritetään Kenon tapaan voittokertoimella, eli kaavalla voitto = panos x kerroin. 12 tai 0 oikein tulokset palkitaan kertoimella 125 000, joka voi suurimmalla panoksella (5 euroa) tuoda 625 000 € voiton. Pienimpiä voittoluokkia Kaikki tai ei mitään -pelissä ovat 8 ja 4 oikein, joilla saa panoksensa takaisin.

Veikkauskioski tarjoaa myös lisää tuloksia suosittuihin lottopeleihin ja muihin vastaaviin viihdyttäviin onnenpeleihin. Käy katsomassa Keno-tulokset, Lotto-tulokset, Jokeri-tulokset, Viking Lotto -tulokset ja Eurojackpot-tulokset niille varatuilta sivuilta.