Veikkauskioski

Valioliiga

Valioliiga on suomalaisten penkkiurheilijoiden ehdoton suosikkiliiga edelleen. Samalla se on myös suomalaisten veikkaajien ykkössuosikki, varsinkin kun puhutaan vakioveikkauksesta. Pitkävedon alati laajeneva kohdevalikoima on aiheuttanut sen, että nykyään suomalaisetkin veikkaavat jalkapallosarjoja ahkerasti myös Englannin ulkopuolelta. Englannin Valioliigalla ja Championshipillä on kuitenkin syvät juuret suomalaisessa vedonlyönnissä. Jokalauantainen Englannin sarjojen vakio on edelleen kiinteä osa monen suomalaisperheen viikonloppua, vaikka pelit ovat hiljalleen siirtyneetkin Yleltä maksukanaville.

Me Veikkauskioskilla haluamme vaalia perinteitä, mutta haluamme sinun myös lyövän vetosi aina mahdollisimman hyvillä kertoimilla. Siksi suosittelemme vakioveikkauksen ja muiden Englannin Valioliigaan lyötävien vetojen pelaamista netin vedonlyöntisivustoilla Veikkaus Oy:n sijaan. Sen lisäksi, että saat käyttöösi paremmat kertoimet Valioliigaan, voit lunastaa esimerkiksi NordicBetiltä tuntuvat aloitusbonuksen ensitalletuksesi yhteydessä.

Englannin Valioliiga 2015 – 2016

Englannin Valioliiga on jo kirjoitushetkellä täydessä vauhdissa kauden 2015 – 2016 osalta. Mestaruudesta kamppailevat viime kauden titteliään puolustavan Chelsean lisäksi tutut nimet: Manchester City, Liverpool, Arsenal ja Manchester United. Nämä joukkueet lähtivät sarjaan selkeinä haastajina, sillä Chelsea on ollut Jose Mourinhon alaisuudessa todella vakuuttava. Se voitti mestaruuden lopulta viime kaudella 8 pisteen erolla Manchester Cityyn, eikä odotetun tiukkaa mestaruustaistelua päässyt syntymään. Pystyykö Mourinho johdattamaan joukkonsa toiseen peräkkäiseen Valioliigan mestaruuteen?

Manchester Cityn vahva alku nosti joukkueen ykkössuosikiksi

Joskus tuntuu siltä, että Cityn rahalla suoritetusta muodonmuutoksesta on jo pieni ikuisuus. Joukkueen keikkuminen Valioliigan kärkipaikoilla on tullut viime vuosina tutuksi. Manchester City on noussut myös Valioliigakauden 2015 – 2016 ykkössuosikiksi vahvan alkukautensa ansiosta. Kauden kolmella puhtaalla voitolla ja maalierolla 8 – 0 aloittanut City on laittanut paineen Chelsean suuntaan heti alusta alkaen. City kuritti avauskierroksilla myös Chelseaa, eivätkä lukemat 3 – 0 jättäneet lontoolaisille juuri sanan sijaa. Sarja on kuitenkin vielä pitkä, eikä Mourinhon joukkoja kannata aliarvioida. Myös Arsene Wengerin Arsenal on näyttänyt kauden alussa kamppailevansa mestaruudesta tällä kaudella tosissaan, mutta Arsenalin lento ei ole pitkään aikaan riittänyt aivan loppuun saakka.

Mustana hevosena mukana mestaruustaistossa ravaa myös Manchester United, joka saa edelliskauden epäonnistumisen jälkeen pelata normaalia paineeettomammin. Onkin mielenkiintoista nähdä, mihin punaisten paholaisten uusi tuleminen Valioliigassa 2015 – 2016 riittää. Tuskin kuitenkaan mestaruuteen asti, vaikka Guus Hiddink olikin ManU:lta viime kauden fiaskon jälkeen erinomainen valinta Sir Alex Fergusonin hegemoniaa jatkamaan.

Lyö vakioveikkauksesi Valioliigaan nyt netissä

Vakioveikkaus onnistuu nyt myös netin veikkaussivustoilla. Osa sivustoista tarjoaa käyttöösi valmiita vakiokuponkeja Valioliigaan, mutta me Veikkauskioskilla suosittelemme itsenäistä otetta. Valitse vain parhaat kertoimet tarjoava kansainvälinen pelintarjoaja, haluamasi kohteet sekä niiden merkit yhdelle virtuaaliselle pelikupongille. Betssonin tapaisilla veikkaussivustoilla voit yhdistää niin monta kohdetta Valioliigaa ja muita liigoja kuin haluatkin ja luoda oman, voitokkaamman vakioveikkauksesi. Näin saat sekä paremman kokonaiskertoimen että pystyt välttämään ne kohteet, joihin Valioliigatietoutesi ei riitä. Ennalta määritetyissä kohteissa ja kupongeissa on toki oma viehätyksensä, mutta varsinkin Veikkauksen palautusprosentti on vakioveikkauksessa niin huono, että järkevä pelaaja siirtää pelinsä nettiin.

Valioliigaa paikan päällä, voita Valioliiga-liput pelaamalla

On olemassa muitakin syitä lyödä vetoa Valioliigasta nimenomaan pohjoismaisilla, kansainvälisillä vetofirmoilla. Näissä firmoissa tiedetään suomalaisten pelaajien rakastavan Valioliigaa. Tästä johtuen veikkaussivustot tarjoavat Valioliigakauden aikana sinulle lukuisia mahdollisuuksia voittaa elämysmatkoja Valioliigan otteluihin. Nämä Valioliiga-liput voivat joskus olla palkintona parhaalle vedonlyöjälle, joskus taas silkan arpaonnen tulosta. Voitit liput sitten millä tavalla tahansa, on Valioliigamatka varmasti upea elämys. Futis on parasta paikan päällä, oli kyseessä sitten englantilainen tai suomalainen jalkapallo.

Saat kattavimmat Valioliiga-tilastot netistä

Mikäli haluat tarkastella Valioliigan tilastoja vetoa lyödessäsi tai jopa otteluiden aikana, kannattaa se tehdä jollakin suosittelemistamme vedonlyöntisivustoista. Jo yllä mainittu Betsson tarjoaa hyvän livevedonlyöntipalvelun lisäksi myös mainion tulospalvelun Englannin Valioliigaan. Voit seurata haluamiasi otteluita reaaliajassa myös tilastojen muodossa ja lyödä vetosi sisään parissa sekunnissa, jos hyvät tulosveto kertoimet osuvat livessä kohdalle.

Valioliiga-tilastot ovat hyvä tapa pitää oma pää kylmänä, vaikka ottelussa sattuisi ja tapahtuisi jatkuvasti. Tilastot näyttävät joukkueiden todennäköiset maalimäärät ja muut tärkeät tiedot ilman värilaseja, joten ne kannattaa aina huomioida vetoa lyödessä. Esimerkiksi muutama onnekas maali suuntaan tai toiseen ei välttämättä muuta sitä tilastofaktaa, että kyseessä voi olla kahden vähämaalisen valioliigajoukkueen kohtaaminen.