Veikkauskioski

Pitkäveto

Pitkäveto on vakioveikkauksen ohella Suomen suosituin veikkausmuoto. Se on suosituin pelimuoto myös netin veikkaussivustoilla, joista kaikilla pitkävetoa voi pelata aivan samaan tapaan kuin Veikkauksen toimipisteissäkin. Pitkäveto netissä ei kuitenkaan yleensä kulje pitkävedon nimellä, vaan sitä kutsutaan yksinkertaisesti vedonlyönniksi. Pitkäveto netissä tarkoittaakin juuri sitä tavallista vedonlyöntiä, yhden tai useamman kohteen 1X2-vetoja, joissa veikataan useimmiten ottelun lopputulosta varsinaisella peliajalla. Toki pitkäveto netissä voi sisältää myös muunlaisia kohteita, sillä netin kohdevalikoima on parhailla veikkaussivustoilla todella suuri.

Pitkäveto netissä tarjoaa Veikkausta laajemman kohdevalikoiman

Pitkäveto kohteet netin veikkaussivustoilla sisältävät kaiken mahdollisen. Siis aivan kaiken. Valitsemalla vetosivustoksesi jonkin suuren kansainvälisen veikkausfirman, kuten NordicBetin, saat käyttöösi niin suuren valikoiman pitkävetokohteita, että pelattavaa löytyy varmasti joka päivä. Suomalaisten suosikkilajeista jääkiekosta ja jalkapallosta on tarjolla kymmeniä eri liigoja kummastakin, mukaan lukien Suomen Veikkausliigan ja SM-liigan sekä alemmat sarjatasot Mestikseen ja jalkapallon Kakkoseen saakka. Kansainvälisiä pelikohteita on sitäkin enemmän. Valioliiga on tietenkin futiksen puolella ykkönen myös pitkävedossa; lätkässä pelataan puolestaan eniten NHL:ää.

Arvokisat ovat suomalaisen vedonlyöjän juhla-aikaa

Todellinen juhla-aika netin veikkausivustoilla alkaa arvokisojen aikaan. Pitkävetoon on netissä tarjolla monenmoisia kampanjoita joka päivä esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen aikaan. Fiksu vedonlyöjä avaakin tilin useammalle veikkausivustolle, vertailee kertoimia ja bonuksia, ja iskee pitkävetonsa sisään parhailla kertoimilla ja kampanjaeduilla varustettuna. Koska monet suosittelemamme veikkaussivustot ovat nimenomaan pohjoismaalaisia, panostavat ne vahvasti myös suomalaisiin asiakkaisiinsa. Leijonat jääkiekon MM-kisoissa tai olympialaisissa ovat vahvasti esillä esimerkiksi Betssonilla, joka tarjoilee usein myös ammattiurheilijoiden pitkävetovinkkejä ja analyysejä ilmaiseksi sivuillaan!

Suoranaisten rahanarvoisten bonusetujen lisäksi voit ottaa osaa monenlaisiin kilpailuihin. Juuri jääkiekon MM-kisat ovat erinomainen esimerkki siitä, kuinka paljon oheistoimintaa netin vetosivustot tarjoavat pitkävedon ja muiden pelimuotojen lisäksi. Voit voittaa ottelulippuja, pelipaitoja ja paljon muuta hauskaa, kunhan peittoat pitkävedossa muut asiakkaat tai sinua onnistaa kisa-arvonnassa.

Pitkävetoa voi pelata netissä myös bonuksilla

Vedonlyöntibonukset ovat fiksun veikkaajan tapa parantaa voittomahdollisuuksiaan pitkävedossa. Jos et vielä ole avannut pelitiliä netin suurimmille veikkaussivustoille, olet todella onnekas! Sinua odottavat paremmat tervetuliaisbonukset kuin koskaan aiemmin, kun liityt uutena jäsenenä jollekin suosittelemistamme pitkävetosivustoista. Bonukset lisätään yleensä pelitilillesi ensitalletuksen yhteydessä, jolloin voit saada 50-, 100- tai jopa 200-prosenttisen talletusbonuksen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että valitsemasi vetosivusto lisää pelitilillesi kyseisen prosenttimäärän verran ilmaista pelirahaa heti talletuksesi jälkeen. Voit käyttää tätä bonusrahaa niin pitkävetoon, monivetoon, vakioveikkaukseen kuin tulosvetoonkin täysin oman mielesi mukaan.

Veikkausbonuksiin liittyy aina kierrätysvaatimus, jonka tarkoituksena on estää bonusten väärinkäyttöä. Yleensä saamasi bonus tulee kierrättää panostamalla se muutamia kertoja pitkävetokohteisiin ennen kotiutuksen tekemistä. Bonuskierrätykselle on asetettu joskus myös muita ehtoja, kuten minimikerroin, jolla asetetut panostukset lasketaan kierrätyksen piiriin. Tämäkin toimii pitkävetobonusten väärinkäyttöä vastaan. Jos bonukset voisi kierrättää ilman minimikerrointa, voisivat vedonlyöjät käyttää bonuksia hyväkseen lyömällä vetoa mahdollisimman pienellä kertoimella ja nostamalla voittorahat pankkitililleen heti voittavan vedon jälkeen.

Meiltä löydät myös voittavan pelaajan pitkäveto-ohjeet

Monet sivustot tarjoavat sinulle maksullisia pitkäveto-ohjeita ja vinkkejä pitkävetoon. Me emme veloita sinua omista vihjeistämme, eivätkä ne rajoitu vain muutamaan yksittäiseen kohteeseen. Me Veikkauskioski.comissa uskomme ennemmin siihen, että pääset pitkälle opettelemalla pitkävedon ja nettivedonlyönnin perusteet. Perusmatematiikka riittää hyvin, eikä sitä enempää todella tarvita. Riittää, että olet rekisteröinyt pelitilin useammalle luotettavalle vedonvälittäjälle ja osaat etsiä parhaat pitkäveto kertoimet ennen pelien asettamista.

Pitkävetovihjeemme auttavat sinua voittamaan nettiveikkauksessa. Ne parantavat kiistatta voittomahdollisuuksiasi, toisin kuin monen muun vetovihjesivuston vinkit, joita ei aina edes perustella. Meidän vinkkimme perustavat voitokkaaseen pitkävetostrategiaan, eivät siihen, että kerromme sinulle mitä sinun tulee pelata. Sehän veisi samalla osan veikkaamisen ilosta. Me luotamme sinuun kykyysi vedonlyöjänä löytää oikeat pitkäveto kohteet, joista tiedät enemmän kuin kertoimenlaskija. Meidän pitkäveto-ohjeidemme avulla voit kääntää vaa’an kielen omalle puolellesi etsimällä käsiisi parhaat vedonlyöntibonukset ja anteliammat kertoimet. Parhaimmillaan pääset pelaamaan pitkävetoa ilman riskiä tappioista; riskitön veto on yleinen etu netin veikkaussivustoilla, ja se tarkoittaa, että saat omasi takaisin joka tapauksessa.

Nappaa parhaat kertoimet veikkaamalla netissä

Lyömällä vetoa Veikkaus Oy:n huonoilla kertoimilla häviät selvää rahaa, kun vetosi osuu. Yksittäisen pitkävetolapun kohdalla ero ei välttämättä ole valtava. Se voi olla panostuksestasi riippuen joko muutamia euroja tai muutamia kymppejä. Pitkällä tähtäimellä tarkasteltuna nämä pienet marginaalit ovat kuitenkin todella merkittäviä. Lyömällä vetosi netissä saat pitkävetolapuillesi paremmat kohdekohtaiset palautusprosentit, jotka voivat tehdä sinusta voittavan vedonlyöjän kääntämällä muutaman prosenttiyksikön edun vetosivustolta sinun puolellesi. Käyttämällä kerroinvertailusivustoja hyväksesi, sekä avaamalla pelitilin useammalle pitkävetoa netissä tarjoavalle sivustolle, voit hyödyntää aina rahakkaimmat pitkäveto kertoimet lajista ja ottelusta riippumatta!

Muista asettaa panokset pelikassasi mukaan

Voittava veikkaaja tietää myös omat rajansa. Oli pitkäveto kohde kuinka hyvä tahansa, ei siihen kannata sijoittaa koko omaisuuttaan. Odottamattomia juttuja tapahtuu jokaisessa lajissa, eikä yksikään veto ole satavarma. Jokaisella ammattivedonlyöjällä on tarkka pelikassa, jonka mukaan he valitsevat panoksensa. Vaikka et löisi vetoa yhtä tosissasi, vaan täyttäisit vain muutamia pitkävetolappuja jännityksen vuoksi, on hyvä idea asettaa itselleen pelikassa joka tapauksessa. Näin vältyt pelaamasta yli oman kipurajasi, eivätkä tappiotkaan tunnu niin katkerilta, kun olet pelannut oman kassasi puitteissa. Hyvänä nyrkkisääntönä voi pitää 1 % suuruista panostusta pelikassasta per pitkävetolappu tai muu pelikohde. Jos käytössäsi oleva kassa on siis vaikkapa 1000 euroa, voit panostaa yhteen kohteeseen enimmillään 10 euron verran. Tämä on yksi tehokas tapa vähentää veikkauksen varianssia, joka voi silloin tällöin tehdä voittavastakin vedonlyöjästä hetkeksi häviävän.

Etusivulle