Veikkauskioski

Pitkäveto kertoimet

Pitkäveto kertoimet määrittävät, kuinka paljon voitat pelatessasi. Mitä suuremman kertoimen pitkävetolapullesi saat, sitä suurempi voitto sinua odottaa kaiken mennessä kohdalleen. Siksi useamman kohteen vetolaput ovat yleensä tuottoisampia kuin singlekohteet. Niiden toteutuminen on epätodennäköisempää, mutta samalla niiden kertoimetkin ovat korkeampia. Pitkäveto kertoimet ovat voittavalle vedonlyöjille elintärkeintä, sillä ne määrittävät sen, ovatko lyöväsi vedot odotusarvoltaan positiivisia vai eivät. Rajakertoimeksi kutsutaan sitä rajaa, jolla pitkävetolapun lyöminen sisään on vielä kannattavaa. Mikäli lapun kerroin tai singlekohteiden yksittäiset pitkäveto kertoimet putoavat tämän rajan alle, ei vedon lyöminen enää ole kannattavaa.

Jos haluat löytää parhaat mahdolliset kertoimet pitkävetoon, kannattaa sinun siirtyä pelaamaan jollekin netin vedonlyöntisivustoista. Veikkauskioskin suosittelemat vetosivustot ovat kaikki luotettavia pelipaikkoja, joille voit sijoittaa omaa rahaasi huoletta. Kokeile vaikkapa Betsafea tai NordicBetiä ja lunasta itsellesi vedonlyöntibonus heti ensimmäisen talletuksen tehdessäsi.

Netin pitkäveto kertoimet voittavat Veikkauksen vastaavat

Veikkaus Oy ei nykyään ole järkevän vedonlyöjän valinta. Veikkauksen pitkäveto kertoimet ovat yleensä pahnanpohjimmaisina kerroinvertailussa, oli kyseessä sitten jalkapallo-, jääkiekko– tai vaikka tennisvedot. Tämä johtuu siitä, että Veikkaus ottaa vähemmän riskejä ja tarjoaa pienempiä palautusprosentteja pitkävetokohteilleen. Kun palautusprosentti on pienempi, tarkoittaa se samalla sitä, että kertoimienkin on oltava matalampia. Silloin tällöin Veikkaukseltakin voi toki löytää loistavia kertoimia pitkävetoon. Nämä ovat yleensä “väärin” asetettuja kertoimia, joissa Veikkauksen arvio ottelusta on mennyt pieleen. Tällaisia kertoimia kutsutaan ylikertoimiksi, ja niihin kannattaa ehdottomasti tarttua niin Veikkauksella kuin netissäkin ennen kuin ne katoavat!

Yleisellä tasolla Veikkauksen pitkäveto kertoimet – ja samalla myös tulosveto – ja moniveto kertoimet – ovat kuitenkin netin veikkaussivustoja huonompia. Erot eivät aina ole suuria, mutta ne ovat merkittäviä pidemmällä aikavälillä mitattuna. Jos panostat esimerkiksi 10 euroa kertoimella 10.00, saat voiton osuessa kohdallesi takaisin 100 euroa. Mikäli pelaat samaa kohdetta huonommalla kertoimella 8.00, on palautuksesi vain 80 euroa. 20 euron ero saattaa voitonhetkellä tuntua merkityksettömältä, mutta kannattaa aina ottaa huomioon myös ne kerrat, kun pitkäveto ei osukaan. Jokainen hyvä voittokerroin antaa sinulle useampia mahdollisuuksia lyödä hutivetoja hieman suuremmalla riskillä pitäen kokonaisbalanssisi edelleen plussan puolella.

Singlekohteiden pitkäveto kertoimet ovat usein paras vaihtoehto

Vaikka monet meistä lyövätkin mielellään useampia kohteita yhdellä vetolapulla, ei se voittavan vedonlyönnin kannalta ole kannattavaa. Jos haluat maksimoida voittomahdollisuutesi, tulee sinun sekä vertailla kertoimia netin eri veikkausivustojen välillä että lyödä vetosi singlekohteina. Singlekohteet tarkoittavat siis vain yhden pitkäveto kohteen sisältäviä vetoja, joista voitat joka kerta, kun tähän kohteeseen asettamasi panostus osuu kohdalleen. Tällä veikkaustavalla kertavoittosi ovat pienempiä, koska kokonaiskertoimet jäävät pienemmäksi, mutta saat voittoja myös huomattavasti useamman kohteen pitkävetolappuja useammin. Kun asetat vetosi singlekohteeseen hyvällä kertoimella, voit olla varma, että olet tehnyt hyvän vedonlyöntipäätöksen.

Panosta isoihin kertoimiin pienemmällä panoksella

On tärkeää muistaa, että pitkäveto kertoimet edustavat lyömäsi vedon osumistodennäköisyyttä. Jos lyöt vetoa altavastaajan voitosta, saat vedollesi suuremman kertoimen, mutta samalla voittosi on tavallista epätodennäköisempi. Siksi sinun kannattaakin tarttua suurin kertoimiin pienemmillä panoksilla pelaten, jos haluat pitää pelikassasi kurissa ja vähentää varianssiasi. Pienikin panostus yli 5.00 kertoimella tuo sinulle osuessaan kelpo summan kahisevaa, jos panostat siihen suositellun 1-prosentin pelikassastasi. Suuret pitkäveto kertoimet ovat siis ehdottomasti pelaamisen arvoisia, jos uskot altavastaajalla olevan hyvän mahdollisuuden voittaa esimerkiksi jalkapallo-ottelussa. Erityisesti jalkapallon MM-kisat tarjoavat usein tarkkaavaiselle katsojalle paljon maukkaita, suuria kertoimia, joissa altavastaajan mahdollisuudet on arvioitu väärin veikkausivuston puolelta.