Veikkauskioski

Moniveto vihjeet

Moniveto vihjeet tulevat monissa muodoissa. Tärkein ja ensimmäinen monivetovihje, jonka haluamme sinulle antaa, on pelata monivetosi aina netin veikkaussivustoilla. Valitsemalla jonkin Veikkauskioskin suosittelemista vetosivustoista saat käyttöösi laajemman kohdevalikoiman, paremmat kertoimet ja sujuvamman pelikokemuksen. Uutena pelaajana saat tietenkin käyttöösi myös vedonlyöntibonuksia, joilla pelaaminen muuttuu voitokkaammaksi jo ennen ensimmäistäkään panostusta. Tuplaa tai jopa triplaa talletuksesi esimerkiksi Betssonilla tai NordicBetillä ja olet heti askeleen Veikkauksen kuponkeja täyttäviä pelaajia edellä.

Netissä pelaaminen ei toki ole ainoa vihje, jonka sinulle monivetoon tarjoilemme. Me emme anna sinulle kierros- tai kohdekohtaisia moniveto vihjeitä, vaan tähtäämme voittomahdollisuukiesi parantamiseen pidemmällä aikavälillä. Tässä artikkelissamme opit, kuinka valita oikeat moniveto kohteet, miksi kannattaa asettaa pankkikohteita, pelikassan hallinnan perusteita ja paljon muuta.

Veikkauskioskin moniveto vihjeet antavat sinulle etulyöntiaseman

Moniveto on käytännössä monen kohteen tulosvetoa. Siksi siihen pätevät pitkälti samat vinkit ja ohjeet kuin tulosvetoonkin, johon olemme myös perehtyneet sivustollamme. Monivetovihjeet eroavat kuitenkin tulosvedon vastaavista siinä, että monivetoa pelatessasi sinun tulee keskittyä useampaan kohteeseen – ja sitä kautta useampaan muuttujaan. Jos et ole aiemmin pelannut monivetoa, tai jos pelikassasi on vielä pieni, voikin olla varianssin kannalta järkevämpää lyödä ensimmäiset vedot pitkävetoon tai tulosvetoon. Monivedossa voitot osuvat nimittäin kohdalle harvemmin, mutta ovat suurempia kuin näissä pelimuodoissa. Monivedossa voittaminen ei sentään ole yhtä harvinaista kuin merkittävän vakiovoiton nappaaminen. Suosittelemme kuitenkin kokemuksen syvällä rintaäänellä kaikkia monivedon pelaajia varautumaan pitkiinkin voitottomiin putkiin. Lue moniveto vihjeet alta ja voitat pelistä useammin – ja opit käsittelemään pelikassaasi niin, että tappiot eivät tunnu yhtä musertavilta.

Aloita kahden kohteen monivedolla

Veikkaus pakottaa pelaajansa yleensä kolmen kohteen monivetoon, mutta netissä pelatessa valinta on sinun. Jos et ole kokenut monivetokonkari, Veikkauskioskin moniveto vihjeet suosittelevat monivedon aloittamista kahdella kohteella. Valitse sarjat ja ottelut, joista tiedät eniten, ja yhdistä ne monivedoksi veikkausivustosi pelikupongilla. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti valitsemalla haluamasi maalimäärät ja yhdistämällä ottelut tuplajärjestelmäksi, joka vastaa perinteistä monivetoa täysin. Kahden kohteen moniveto vähentää varianssiasi, ja voit pelata huoletta myös hieman pienemmällä pelikassalla.

Tarkkaile monivedon kertoimia

Moniveto netissä antaa sinulle monia etuja, ja yksi tärkeimmistä on mahdollisuus nähdä kaikki monivetolappusi kertoimet etukäteen. Kun olet valinnut haluamasi pelit lapullesi, näet automaattisesti hieman sivustoa riippuen joko kaikki kertoimet tai suurimman ja pienimmän kertoimen. Jos veikkaussivustosi näyttää vain osan kertoimista, voit klikata kaikki kertoimet esiin kupongilla. Veikkaus Oy:sta poiketen netin moniveto kertoimet ovat kiinteitä, eli ne ovat tiedossa jo vedonlyöntihetkellä. Jos joukosta löytyy kertoimia, jotka eivät mielestäsi vastaa kyseisen monivetoyhdistelmän todennäköisyyttä, voit helposti napata ne pois kupongiltasi ja löydät muut yhdistelmät sisään normaalisti.

Ota tilastot huomioon ennen vedon lyömistä

Nettimoniveto on siitä mukavaa, että näet yhdeltä ja samalta sivustolta sekä kohteet että tilastot. Tilastoanalyysi on tärkeä osa voittavaa monivetoa, ja se tarjoaa sinulle kokemuksen karttuessa monet ilmaiset monivetovihjeet. Analyysin voi tehdä aivan samalla tavalla kuin tulosvedossakin. Huomioi esimerkiksi joukkueiden koti- ja vierassaldot, sillä monien joukkueiden kohdalla maalimäärät voivat vaihdella huimasti koti- ja vierasotteluiden välillä. Muita huomioitavia seikkoja ovat keskimääräiset maalimäärät per ottelu, keskinäiset ottelut, kuntopuntari, loukkaantumistilanne ja monet muut tekijät, jotka helpottavat pelipäätöksesi tekemistä. Veikkauskioski suosittelee tilastojen tarkastelemista jokaisen kohteen kohdalla ainakin hetken. Voit löytää tietoa, jota et edes odottanut löytäväsi.

Kirjaa tulokset muistiin ja analysoi tulokset

Jälkianalyysi ja tulosten muistiin kirjaaminen on tärkeä osa voittavaa monivetoa, vaikka aina sitä ei jaksaisi pelin jälkeen tehdäkään. Käsipelillä tuloksia ei toki tarvitse kirjata, jos pelaat monivetosi netissä. Betsafe ja monet muut suositut vedonlyöntisivustot tallentavat pelihistoriasi muistiin automaattisesti, ja voit siirtyä tarkastelemaan vanhempiakin monivetojasi milloin tahansa. Paras tapa on mielesämme kuitenkin analysoida moniveto tulokset heti otteluiden päättymisen jälkeen, jolloin omat pelipäätökset ja niiden syyt ovat vielä kirkkaana mielessä. Näin voit helpommin miettiä, teitkö lappua täyttäessäsi oikeita päätöksiä, vai et.