Veikkauskioski

Veikkausliigaan tarjolla kaksi hyvää pitkävetovihjettä

veikkausliiga_pitkäveto
Veikkausliigakausi 2016 jatkuu tänä viikonloppuna täyden kierroksen merkeissä. HJK onnistui eilen torstaina viimein voittamaan paikallisvastustajansa HIFK:n Helsingin derbyssä ja johtaa sarjaa kolmen pisteen erolla loistavan alkukauden pelanneeseen MIFK:hon. Tällä kierroksella on tarjolla muutamia mielenkiintoisia pitkävetovihjeitä, joiden kertoimet ovat enemmän kuin kunnossa. Molemmat ovat sarjanousijoiden vierasvoittoja heikosti esiintyneistä kokeneemmista Veikkausliigajoukkueista.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Lahti – PK-35 Vantaa

FC Lahti on ollut yksi tämän Veikkausliigakauden suurimmista pettymyksistä. Lahtelaisten pelistä puuttuu ajatus täysin, eikä joukkue tunnu uskovan omaan tekemiseensä itsekään. FC Lahti on menettänyt monta pistettä viime minuuteilla, mikä näkyy henkisenä väsymyksenä. Joukkue on valahtanut jo putoamiskamppailuun yhdessä lauantain vastustajansa PK-35:n kanssa hävittyään kaikki kolme viimeistä otteluaan.

PK-35 on pelannut kohtalaisesti viime aikoina. Edelliskierroksella kaatui FC Inter, ja se loi Kuqin miehistöön varmasti uskoa. PK-35 on myös pärjännyt vieraskentillä jopa paremmin kuin kotonaan Vantaalla. PK:n kertoimet pyörivät jopa 5.50 tuntumassa Lahtea vastaan. Tämä on ehdottomasti liikaa ottaen huomioon joukkueiden viime aikojen esitykset, joten lähdemme kokeilemaan vierasvoittoa pitkävedossa pienehköllä panoksella.

Pitkävetovihjeet otteluun FC Inter – PS Kemi

pitkävetovihjeet_pskemiFC Inter on kriisissä. Joukkue hävisi Suomen Cupissa PK-35:lle murskaavasti 0 – 4 kotonaan, eivätkä turkulaiset ole sen jälkeen onnistuneet voittamaan kuin kertaalleen ja pelaamaan kerran tasan. Myös Interin maaliero kahdeksasta viime ottelusta on järkyttävän huono, 15 – 3. Jotain on pahasti vialla turkulaisleirissä, eikä valoa tunnu juuri tunnelin päästä pilkottavan, vaikka joukkue onnistuikin voittamaan Ilveksen kotonaan vaivoin 1 – 0.

PS Kemin alkukausi on ollut kaikkia odotuksia parempi. Pisteet per ottelu -menetelmällä laskettuna kemiläiset ovat peräti Veikkausliigan kolmanneksi paras joukkue, edellään vain Helsingin jalkapalloklubi sekä IFK Mariehamn. PS Kemi on pitänyt oman päänsä kiitettävän puhtaana niin vieraissa kuin kotonakin, eikä kemiläisten verkkoon ole tehty kuin 0.75 maalia ottelua kohden. Maalinteko-ongelmien kanssa painiva FC Inter on ihanteellinen vastustaja kurinalaiselle PS Kemille, jonka vierasvoitosta tarjottava 3.50 on selkeä ylikerroin. Panostamme tähän kohteeseen keskisuurella panoksella.