Veikkauskioski

VeikkausTV

VeikkausTV on kotimaisen Veikkauksen nettitv, josta voit live streamin välityksellä seurata esimerkiksi jalkapallo-otteluiden kulkua. VeikkausTV ei suinkaan ole ainoa jalkapallo live streameja tarjoava palvelu. Yhä useammalla netin veikkaussivustoista on nykyään käytössä oma streamauspalvelu, jonka kautta näet ottelut reaaliajassa vetoa lyödessäsi.

Vaikka kaikkein suurimpien otteluiden oikeudet ovat edelleen yleensä maksukanavien ja kansallisten TV-yhtiöiden hallussa, tuovat live-streamit ulottuvillesi paljon aiempaa laajemman valikoiman otteluita. VeikkausTV ja sen kaltaiset palvelut ovat erinomainen tapa tutustua uusiin, pienempiin sarjoihin, joihin voi olla tarjolla myös hyviä kertoimia. Lisäksi kansainväliset sivustot ovat usein ostaneet oikeuksia suomalaisten jalkapallojoukkueiden euro-otteluihin, jolloin pelit eivät välttämättä ole Suomessa näkyneet kuin näiden palveluiden kautta.

VeikkausTV ja muut live-streamit ovat tapa seurata urheilua livenä

Urheilun seuraamiseen live-streamilta pätevät samat säännöt kuin nettiveikkaukseen yleensä. Sen sijaan, että tyytyisi pelkkään VeikkausTV:n tarjontaan, kannattaa lähteä hieman merta edemmäs kalaan. Suuret pohjoismaiset vetofirmat, kuten NordicBet ja Betsson välittävät sivuillaan laadukkaan live streamin välityksellä satoja otteluita ja urheilutapahtumia päivittäin. Mukaan mahtuu paljon myös suomalaisten suosikkilajeja, kuten jääkiekkoa.

Live-stream pyörii sujuvasti samalla ruudulla vetoa lyödessäsi, joten uutta ikkunaa ei välttämättä tarvitse avata. Tämä on hyvä juttu livevedonlyönnin ystäville, koska pelit saa sisään kääntämättä katsettaan itse ottelusta. Jos haluat katsoa peliä koko ruudulta, onnistuu sekin vähintään pienen kikkailun myötä. Esimerkiksi VeikkausTV on periaatteessa rajoitettu pienestä ruudusta katsottavaksi, mutta homman voi kiertää laajentamalla ruudun koko näytölle ja zoomaamalla pelin haluamansa kokoiseksi. VeikkausTV:n lisäksi matsin katselua koko näytöltä rajoittavia tekijöitä voi löytyä muidenkin veikkaussivustojen streamauspalveluista, mutta nämäkin rajoitukset ovat kierrettävissä viimeistään pikaisen googlauksen avulla.

Teknistä osaamista ei tarvita VeikkausTV:n katsomiseen

Mikäli urheilun seuraaminen nettistreamilta vaikuttaa hankalalta, ei syytä huoleen. VeikkausTV ja muut vastaavat palvelut toimivat yksinkertaisesti. Vanhempikin tietokone riittää hyvin streamien katsomiseen, kunhan koneelta löytyy Adoben Flash. Tämä pieni ohjelmisto on sama, joka vaaditaan esimerkiksi Youtube-videoiden katseluun, joten se löytyy todennäköisesti koneeltasi jo ennestään. Jos flashia ei koneellasi kuitenkaan vielä ole, voit ladata sen avaamalla minkä tahansa kansainvälisen vedonlyöntisivuston streamin. Sivusto kysyy sinulta automaattisesti, haluatko ladata flashin koneellesi. Hyväksy vain ohjelmiston lataus, suorita asennus ohjeiden mukaisesti ja käynnistä streami uudestaan. Nyt kaikkien otteluiden tulisi näkyä ongelmitta niin VeikkausTV:n kuin muidenkin streamauspalveluiden kautta.

Voit seurata otteluita myös mobiilissa

Mitä tehdä, kun tärkeä ottelu on käynnissä, mutta sinä olet vielä tien päällä? Ei hätää, kunhan ulottuvillasi on älypuhelin tai tabletti, voit seurata VeikkausTV:tä ja muita live streameja suoraan mobiililaitteesi näytöltä. Sivustojen mobiilitoimivuus vaihtelee hieman. Veikkauskioski suosittelee erityisesti Betssonia, joka on yksi maailman parhaista mobiilivedonlyöntiä tarjoavista veikkaussivustoista. Betsson tarjoaa käyttöösi erillisen mobiilisovelluksen, jonka kautta näet tarjolla olevat kohteet vain muutamalla klikkauksella, missä ikinä oletkin. Jos ulottuvillasi on nettiyhteys, ovat ulottuvillasi samalla myös jalkapallon ja jääkiekon live-streamit ja livevedonlyönti.

Muista liveveikkauksen säännöt

Yksi tärkeä asia, joka tulee liveotteluita veikatessa muistaa, on vetojen ajoitus. VeikkausTV ja muut live streamit voivat olla joitakin sekunteja itse ottelua jäljessä, joten et voi luottaa niihin sataprosenttisesti vetoa lyödessäsi. Tämä ei onneksi ole osaavalle vedonlyöjälle ongelma, sillä pitkävedon ja tulosvedon kertoimista näkee helposti, milloin stream ei ole ajantasalla. Jos ottelun tapahtumat eivät tue näkyvissä olevia kertoimia, on helppo olettaa VeikkausTV:n tulevan hieman livekuvaa jäljessä. Säännöt ovat tässä suhteessa sivustosta riippumatta tiukat. Veto on voimassa, vaikka se olisikin lyöty epähuomiossa live-streamin näytettyä väärää tulosta tai muuta vastaavaa.

Yksinkertaistettuna esimerkkinä mainittakoon tasatilanteessa oleva jääkiekon SM-liigan ottelu, jonka tasaiset kertoimet yhtäkkiä muuttuvat suosimaan hieman vierasjoukkuetta. Ottelua live-streamilta seuraavana et huomaa pelissä muutosta, vaan isket panosta kotijoukkueelle. Viisi sekuntia panostuksesi jälkeen näet live-streamilla kotijoukkueen ottaneen jäähyn, joka on ilmiselvästi vaikuttanut kertoimien muutokseen. Ymmärtämällä tämän kaltaiset kerroinmuutokset ennen vedon lyömistä, vältyt lyömästä livevetoja väärän tiedon varassa.

Etusivulle