Veikkauskioski

Valioliiga 2017

Englannin Valioliiga on Suomessa ehkäpä se suosituin futissarja, jolle kalpenee vertailussa jopa kotimainen Veikkausliiga. Valioliigakausi 2016/17 on jo hyvässä vauhdissa, ja nyt on tullut aika tarkastella hieman sitä, miltä vedonlyöntikohteet loppukaudelle oikein näyttävät. Tässä artikkelissa tarjoamme Valioliigan vetovihjeiden lisäksi myös paljon muuta tietoa Valioliigasta 2017, jotta pysyt menossa kauden loppuun asti.

Valioliiga 2017 kuuluu kiinteänä osana Veikkauskioskin vihjetarjontaan. Me tarjoamme sinulle Valioliiga-uutiset joka viikko, ja annamme sinulle hyviä pelivinkkejä esimerkiksi pitkävetoon ja tulosvetoon. Valioliigan loukkaantumiset, siirtohuhut ja muut kokoonpanoihin vaikuttavat muutokset uutisoidaan meillä aina, kun ne liittyvät johonkin hyvään Valioliiga-kertoimeen, jonka olemme netin vedonlyöntisivustoilta bonganneet.

Valioliigan otteluohjelma ja liveseuranta 2017

Valioliiga alkoi kaudella 2016/17 tuttuun tapaan elokuussa. Kauden ensimmäiset Valioliiga-ottelut pelattiin 13. elokuuta, ja yhdeksän kuukauden mittainen kausi tulee päätöksensä toukokuun 21. päivä, jolloin pelataan viimeinen ottelukierros.

Valioliigan tulokset, sarjataulukko, kuntopuntari ja muut tärkeät tilastot löytyvät nykyään kätevästi suoraan vedonlyöntisivustoilta käsin. TV-oikeudet ovat sen verran kiemuraiset, että live-pelejä tai maaleja ei voida vielä näillä sivustoilla näyttää, mutta ehkä jatkossa sekin on mahdollista. Silti erityisesti mobiilivedonlyönti on TV:n kanssa loistava yhdistelmä Valioliigan katsomiseen livenä. Näet kaikkien pelien tapahtumat ja tilastot kätevästi suoraan puhelimestasi tai tabletista samalla, kun voit seurata itse peliä telkkarista. Vedonlyönti onnistuu live-palvelun kautta muutamalla painalluksella, joten nähdessä sopivan pelikohteen, voit reagoida nopeasti. Monet Valioliigan asiantuntijat tekevät hyvää tiliä nimenomaan live-vedonlyönnistä, joten suosittelemme tutustumaan tähän pelimuotoon, mikäli koet ymmärtäväsi englantilaisesta jalkapallosta muutakin kuin alkeet.

Valioliigan joukkueet kaudella 2016/2017

Viime kaudella nähtiin melkoinen yllätys, kun Valioliigan mestari oli kauden päätteeksi Leicester City. Tämän tuloksen ennen kauden alkua vetolapulleen laittaneet pelaajat voivat hyvällä syyllä kutsua itseään todellisiksi Valioliiga-tietäjiksi. Me Veikkauskioskilla myönnämme auliisti, että tätä emme onnistuneet haistamaan…

Valioliigan joukkueet kaudella 2016/2017 ovat edelliskauden sarjataulukon lopullisessa järjestyksessä: Leicester City, Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United, Southampton, West Ham United, Liverpool, Stoke City, Chelsea, Everton, Swansea City, Watford, West Bromwich Albion, Crystal Palace, Bournemouth, Sunderland sekä nousijat Burnley, Middlesbrough ja Hull City.

Valioliiga vedonlyönti 2017

Valioliiga vedonlyönti 2017 on tuonut Veikkauskioskin pelikassaan jo aika mukavasti täytettä, ja ennen kauden alkua ennustimme sarjan voittajaksi Chelseaa, mikä näyttäisi osuvan. Valioliiga vetovihjeet 2017 eivät kuitenkaan ole vielä lähelläkään loppuaan, vaan tulemme vielä tarjoilemaan kauden viimeisellä kolmanneksella monia vinkkejä peleihin, joihin löydämme ylikertoimia. Alla käymme läpi sen, miltä kertoimet tämän hetken mielenkiintoisimpiin kausivetoihin näyttävät juuri nyt.

Kertoimet Valioliigan voittajasta

Kertoimet Valioliigan voittajasta 2017 kertovat sen, että sarjalla on tällä hetkellä vain yksi voittajasuosikki. Chelsea johtaa sarjaa jo kymmenen pisteen erolla seuraaviin, eivätkä lontoolaiset varmasti tätä mestaruutta kynsistään päästä.

Chelsean voittokerroin 1.10 on niin pieni, ettemme enää lisää rahaa siihen sijoita, mutta kertoimet ilman Chelseaa tarjoavat mielenkiintoista pelattavaa. Ykkössuosikki tässä vetotyypissä on tällä hetkellä on vastikään Mestareiden liigasta pudonnut Man City, jolle tarjotaan kerrointa 2.60. Samaa luokkaa ovat myös tasapisteissä Cityn kanssa olevan Tottenhamin kertoimet. Mielenkiintoinen haku on Manchester Unitedin nousu Valioliigan kakkoseksi. Kerroin tälle kohteelle on jopa 21.00, eikä ManU vielä ole lainkaan epätoivoisessa asemassa. Voittamalla pari rästiottelua punaiset nousisivat aivan Cityn ja Spursin kantaan.

Kertoimet Valioliigan maalikuninkaasta

Vaikka kertoimet Valioliigan voittajasta 2017 näyttävät mestaruuden olevan jo enemmän tai vähemmän selvä peli, ei samaa voi sanoa maalikuninkuusvedosta. Maalipörssin voitosta kamppailee tällä hetkellä täysillä ainakin neljä pelaajaa: Harry Kane, Tottenham (19 maalia), Romelu Lukaku, Everton (19 maalia), Diego Costa, Chelsea (17 maalia) ja Alexis Sanchez, Arsenal (17 maalia). Zlataniakaan (ManU, 15 maalia) ei vielä uskalla sulkea pois pelistä.

Kertoimet Valioliigan maalikuninkaasta ovat tällä hetkellä seuraavat: Lukaku 3.00, Costa 4.00, Kane 6.50, Sanchez 7.00 ja Zlatan 17.00. Näistä viidestä lähtisimme ehkäpä yllätyshakuun Zlatin kautta ja laittaisimme lapulle vielä Sanzhezin hyvän kertoimen ansiosta. Yksikin murskavoitto-ottelu voi muuttaa asetelmia maalipörssissä runsaasti, joten tartumme mieluummin tässä vetotyypissä hieman korkeampiin kertoimiin.