Veikkauskioski

Jalkapallon MM-kisat

Jos rakastat jalkapalloa ja vedonlyöntiä, ovat jalkapallon MM-kisat varmasti sinullekin aina urheiluvuoden kohokohta. Näin on asian laita ainakin Veikkauskioskilla, jonka jalkapalloveikkauksen asiantuntijat odottavat neljän vuoden välein pelattavia MM-kisoja aina sormet syyhyten. Ja miksipä ei? Jalkapallon MM-kisat ja EM-kisat eroavat vedonlyönnin suhteen sarjamuotoista kilpailuista paljon. Futiksen MM-kisoissa vedonvälittäjät lähtevät yleensä samalta viivalta pelaajien kanssa, koska kertoimien asettaminen on hankalaa. Kaikki veikkausfirmat, kuten Betsson, haluavat tarjota parhaita pitkäveto- ja tulosvetokertoimia, samoin kuin voittajavetoa ja maalintekijäveikkausta. Tämä johtaa hyvään kilpailutilanteeseen eri vetosivustojen välillä ja antaa sinulle pelaajana mahdollisuuden napsia parhaat kertoimet päältä.

Hyvien kertoimien lisäksi jalkapallon MM-kisat tarkoittavat myös vuoden parhaita tarjouksia netin veikkaussivustoilla. Arvokisat ovat loistoaikaa liittyä uudeksi pelaajaksi jollekin sivustolle tai hyödyntää oman sivustosi kampanjabonuksia. Alla paljastamme sinulle Veikkauskioskin vinkit voittavaan MM-kisavedonlyöntiin, mutta ensin pieni pala historiaa ja tulevaisuutta.

Jalkapallon MM-kisojen historiaa

Ensimmäiset jalkapallon MM-kisat pidettiin Uruguayssa vuonna 1930. Aiemmin jalkapallo oli jo otettu mukaan olympialaislajiksi, ja se oli vakiinnuttanut suosionsa suuren yleisön silmissä. Vuoden 1930-kisoissa voittoon ylsi isäntäjoukkue Uruguay, jolla oli jo aiemmin taskussaan pari olympiakultaa. Tästä lähtien jalkapallon MM-kisat on järjestetty aina neljän vuoden välein, ja suurimpiin menestyjiin kuuluvat Brasilia viidellä maailmanmestaruudellaan, sekä Saksa ja Italia neljällä mestaruudellaan. Yhteensä kisavoittoon on yltänyt aikojen saatossa vain 8 eri maata. Esimerkiksi kestomenestyjä Alankomaat ei ole koskaan voittanut jalkapallon MM-turnausta.

Katsaus edelliskisoihin, jalkapallon MM 2014

Kuten suurin osa lajin ystävistä varmasti tietävät, vei jalkapallon MM-kisat 2014 nimiinsä Saksa kaadettuaan Argentiinan finaalissa. MM-kisat 2014 käytiin Brasiliassa suuren kohun saattelemana. Fifan korruptoituneisuus on ollut enemmän tai vähemmän yleistä tietoa jo pitkään, ja bensaa liekkeihin heittivät köyhän Brasilian itse rahoittamat kalliit stadionit, jotka rakennettiin Fifan herrojen vaatimuksesta.

Vaikka kisoja varjostivatkin ikävät kentän ulkopuoliset tapahtumat, nähtiin vihreällä veralla kuitenkin mainio turnaus, jossa nähtiin odotuksista poiketen paljon maaleja. Monet veikkaajat saivatkin tehtyä kisoista mukavan tilin havaittuaan, että runsasmaalisuus oli varsinkin kisojen alkuvaiheen teema. Kisaisäntien unohtumattoman 7 – 1 -sulamisen lisäksi MM 2014 toi meille ensimmäisen eurooppalaisen voittajan Etelä-Amerikan kisoista. Myös pronssi meni Eurooppaan, kun Alankomaatkin peittosi pronssiottelussa häkeltyneen Brasilian. Kisoista 2014 muistetaan varmasti myös erinomaisesti toiminut vaparispray, joka on myöhemmin otettu käyttöön Suomen Veikkausliigan peleissäkin.

Jalkapallon MM-kisat 2018 pelataa Venäjällä

Vaikka seuraavat jalkapallon MM-kisat 2108 käydäänkin Venäjällä, ovat vuoden 2022 Qatariin myönnetyt kisat puhuttaneet Venäjän kisoja enemmän. Qatarin ihmisoikeusrikkomukset, järjetön kuumuus jalkapallon pelaamiseen ja myöhemmin odotetusti paljastunut FIFA:n korruptioskandaali ovat johtaneet muutosvaatimuksiin, joiden lopullisia tuloksia emme varmasti ole vielä nähneet. Myös Venäjälle myönnetyt jalkapallon MM-kisat 2018 ovat herättäneet jonkin verran vastarintaa poliittisesta tilanteesta johtuen. Venäjään epäillään lisäksi lahjonnasta, jolla maan epäillään hankkineen kisat itselleen. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että Venäjä saa kisansa pitää. Karsintalohkot on jo arvottu, ja MM-karsinta 2018 alkaa vuoden 2016 maaliskuussa. Venäjä saa tietenkin kisaisäntänä paikan automaattisesti, mutta muut maat saavat taistella MM-kisapaikastaan kynsin ja hampain. Mukaan lukien tietysti Suomen maajoukkue, jonka lohko ei ollut sieltä helpoimmasta päästä.

Jalkapallon MM-karsinnat 2018 ovat Suomelle kova paikka

Jalkapallon MM-karsinnat 2018 alkavat Suomen osalta asetelmasta, jota emme ole pitkään aikaan kokeneet: Suomi on suosikki jäämään lohkon viimeiseksi. Mika-Matti Paatelaisen ajan parhaaksi anniksi jäi lopulta Espanjaa vastaan taisteltu vierastasuri, joka ei paljon lohduta Suomen FIFA-rankingin valuttua jalkapallokääpiöiden, kuten Färsaarten tasolle. Pessismiä Huuhkajien mahdollisuuksiin lisää myös se, että karsintalohko on kivikova: Kroatia, Islanti, Ukraina ja Turkki. Jokainen lohkon joukkueista on siis suosikki loppuvuodesta 2015 Mixu Paatelaisen seuraajaksi valitun ruotsalaisen, Hans Backen, joukkoja vastaan. Nähtäväksi jää, kuinka jalkapallon MM-karsinnat 2018 lähtevät Suomen osalta käyntiin – toivottavasti selkeän altavastaajan asema poistaa Huuhkajilta turhat paineet!

Lyö vetoa jalkapallon MM-kisoista netissä

Kuten muidenkin sarjojen ja arvokisojen kohdalla, myös MM-kisavedot kannattaa nykyään lyödä netin kautta. Tämä on jalkapallon MM-kisojen kohdalla jopa vieläkin tärkeämpää kuin tavallisesti, sillä kisakampanjoiden ja lukuisten talletusbonusten lisäksi kertoimet voivat vaihdella kansainvälisillä veikkaussivustoilla paljonkin. Useampien pelitilien avaaminen siis kannattaa; me Veikkauskioskilla suosittelemme sekä jääkiekon MM-kisojen että jalkapallon arvokisojen ajaksi erityisesti NordicBetiä. Avaammalla useampia pelitilejä voit lunastaa monta bonusta joka päivä kisojen ajan. Riskittömät vedot ja reload-bonukset kannattaa aina hyödyntää, ja yhdistämällä ne ahkeraan kisajoukkueiden ja MM-matsien seuraamiseen, voi jalkapallon MM-kisoilla tehdä oikein mukavan tilin!

Veikkaa kisojen voittajaa ja maalinkuningasta ajoissa

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2018 kannattaa aloittaa veikkauksen osalta jo paljon aiemmin. Pitkällä tähtäimellä pelaaminen esimerkiksi kisavoittajan ja maalikuninkuusvetojen (Kultainen kenkä) kohdalla on hyvä tapa saada itselleen etulyöntiasema kisojen alkaessa. Jalkapallon arvokisojen kertoimet elävät nimittäin todella paljon ennen kisoja ja aivan kisojen alussa, kun suurimmat pelaajamassat lyövät omat voittajavetonsa. Jos olet napannut kiinni muutamia hyviä kertoimia jo ennen muita, voit seurata kerroinvaihteluita ja napata itsellesi hyviä suojakertoimia vaikkapa juuri maalikuningasveikkaukseen. Esimerkiksi muuan Thomas Mullerin kertoimet olivat parhaimmillaan ennen vuoden 2014 kisoja yli 30.00…

Etsi yllätyksiä alkulohkoissa, pelaa altavastaajia voittaaksesi isosti

Alkulohkoissa piilee aina yllätysmomentti, kun jalkapallon MM-kisoista puhutaan. Tarjolla on usein loistokattaus hyviä pitkävetokohteita, tulosvetoa sekä täytettä vakioveikkauskupongille. Peliyhtiöt arvostavat usein suosikin alkuvaiheessa liian korkealle, jolloin ennen matsia lyöty veto altavastaajalle voi olla hyvä valinta. Mikäli matsi lähtee suotuisasti käyntiin, on live-vedonlyönnissä mahdollista varmistaa omaa vetoa lisää, kun kertoimet alkavat elää ja asettua järkevämpiin lukemiin. Myös lohkojen jatkoonmenijät voivat usein tarjota hyvää pelattavaa jalkapallon MM-kisoissa. Suosikit ovat tässäkin veikkausmuodossa usein yliarvostettuja, joten yllätyksiä haistelemalla voi tehdä mukavan tilin jo ennen kuin kilpailu muuttuu cup-muotoiseksi. Kun pelataan turnauselämästä ja -kuolemasta, suuremmat joukkueet ovat usein vahvemmilla. Pelit muuttuvat vähämaalisemmiksi, ja pudotuspeleissä yllätyksiä ei enää samaan tahtiin satu. Lisäksi vedonvälittäjien joukkuetuntemus on jo tähän mennessä ehtinyt parantumaan sen verran paljon, että kertoimet ovat usein paremmin kohdallaan.

Netistä löydät myös parhaat tulospalvelut MM-kisoihin

Jos etsit laadukasta jalkapallon MM-tulospalvelua 2018, suosittelemme jonkin veikkaussivuston tulospalvelun hyödyntämistä. Näin saat reaaliaikaiset tilastot käyttöösi samanaikaisesti, kun katsot pelejä tv:stä. Live-vedonlyönti on hauska pitää auki futismatseja katsellessa, jolloin peleihin voi halutessaan iskeä hieman lisäjännitystä parilla klikkauksella. Tulospalvelu auttaa myös pitämään oman kuvan pelistä selkeänä. Joskus silmät saattavat pettää peliä seuratessa, jolloin tilastot voivat auttaa ohjaamaan seuraavankin vedon oikeaan suuntaan.