Veikkauskioski

KHL

Jääkiekon KHL-otteluohjelma pyörähti taas käyntiin 24.8.2015 ja suurimmat voittajasuosikit ovat jälleen samat vanhat tutut viime kauden mestari Pietarin SKA, Moskovan CSKA, Metallurg Magnitogorsk sekä Az Bars Kazan. Suomalaisittain mielenkiintoa nostaa jälleen se, että Jokerit on liigassa mukana tälläkin kaudella ja etukäteen katsottuna jopa viime kautta vahvemmalla ryhmällä. Seuraamalla Veikkauskioski.comia saat parhaat KHL-veikkausvihjeet ja tarjoukset.

KHL-kausi 2015 on entistäkin mielenkiintoisempi

KHL-kauden 2015-2016 runkosarjan avausottelu pelataan SKA Pietarin ja CSKA Moskovan välillä. Otteluun lisämielenkiintoa tuo se, että koko KHL-sarjataulukon historian mielestämme paras pudotuspelisarja käytiin viime kaudella juuri näiden joukkueiden välillä. CSKA johti sarjaa jo 3-0, mutta hävisi lopulta voitoin 4-3 Vyatcheslav Bykovin luotsaamalle pietarilaisryhmälle. Tänäkin vuonna löydät parhaat kertoimet ja KHL-tilastot Betssonilta.

Finaalissa Ak Bars Kazan ei kyennyt tarjoamaan SKA:lle yhtä kovaa vastusta. Tulevalla kaudella Pietarissa puhaltaa uudet tuulet valmennusosastolla. Uudeksi valmentajaksi nimittäin valittiin ehkä hieman yllättäenkin NHL-kaukaloissa aikoinaan tiukkaan tahtiin nyrkkiä heiluttanut tulisieluinen Andrei Nazarov. Hän ehti jo päästä kohun keskelle jo paljon ennen kuin kausi alkoi, jolloin seuran lääkäri väitti Nazarovin pahoinpidelleen hänet. Homma jatkui siten, että pukukopissa ”ei tapahtunut mitään” ja lääkäri sai potkut. Monissa muissa maissa homma jatkuisi eri tavalla. Varmaa kuitenkin on, että veikkaajan kannattaa tarkkailla Betsafen jäähyvetojen kertoimia.

Me Veikkauskioskilla katsomme mielenkiinnolla saako Nazarov luotsattua nimekkään ryhmänsä samanlaiseen vireeseen kuin Bykov viime kaudella. Supertähtiä vilisevä joukkue – ja varsinkin venäläinen sellainen – tarvitsee ilman muuta kurinalaisuutta. Se pistää miettimään, onko Nazarov sittenkään oikea valinta. CSKA lähtee tähänkin kauteen suomalaisillekin tutun Dmitri Kvartalnovin johdolla, ja tulee todennäköisesti tälläkin kaudella pitämään läntisen konferenssin kärkisijoja. Tässä on mainio vedonlyöntikohde, johon kertoimet ja KHL-tilastot löytyvät NordicBetiltä.

Ulkomaiset KHL-joukkueet

KHL:ää ei ole vielä koskaan sarjan 7-vuotisen historian aikana voittanut ulkomaalainen joukkue. Katso Betssonilta tämän kauden kertoimet ulkomaisten joukkueiden voitolle. Lähimpänä kävi kaudella 2013-2014 Prahaan Slovakiasta siirtynyt Lev, joka hävisi finaalin Game 7:n Magnitogorskille. Joukkue lopetti toimintansa talousvaikeuksien takia heti kyseisen kauden jälkeen. Muutenkin monen joukkueen ja koko liigan tulevaisuuden uhataan olevan vaakalaudalla monen joukkueen talousongelmien takia.

Mallia NHL:stä

Viime kaudella etenkin Slovan Bratislavan oli vaikeuksia vielä edes kauttaan loppuun, ja pelaajien sekä valmentajiston palkkoja oli maksamatta. Silti joukkue on mukana tälläkin kaudella vastoin kaikkia odotuksia. Kaikesta huolimatta KHL kiehtoo edelleen kotimaassaan viihtyvien ja hurjaa palkkaa nostavien venäläislähtien lisäksi myös monia suomalaispelaajia sekä muualta Euroopasta ja Pohjois-Amerikasta tulevia pelaajia. Tähän lienee suurin syy silti joidenkin upporikkaiden seurojen kuten hyvänä esimerkkinä Pietarin SKA:n, maksamat ruhtinaalliset pelaajapalkkiot. Mm. Ilja Kovalchukin kausiansion huhutaan olleen viime kaudella suurempi kuin koko Jokereiden kauden pelaajabudjetin. Hän tulee varmasti nousemaan KHL-pistepörssin kärkeen.

KHL ottaa mallia NHL:stä ja yrittää nousta sen rinnalle Euroopan vastaavaksi liigaksi. Tästä esimerkkejä ovat jako itäiseen ja läntiseen konferenssiin, All stars -näytösotteluviikonloppu, Venäjältä tulleet ehdotukset että Gagarin-cupin voittaja haastaisi Stanley Cup- voittajan, sekä hiukan naurettavatkin pelaajavaraukset NHL-tyyliin. Kuka kiekkoa seuraavakaan edes välttämättä tiesi, että Mikael Granlundin KHL-oikeudet omistaa Dynamo Minsk ja Samin Vatasen Metallurg Novokuznesk, joka kuuluu liigan köyhimpiin seuroihin. KHL-liigalla on paljon matkaa NHL:n tason saavuttamiseen. Liiga tuo kuitenkin kuitenkin tuo kiistämättä lisämielenkiintoa eurooppalaisen kiekon seuraamiseen, varsinkin niin kauan kuin Jokerit on mukana. NordicBetiltä löydät kaikki Jokerien tulevat pelit myös live-vetokohteina. Voit katsoa otteluita myös KHL-streamista ja hyödyntää myös KHL-tulospalvelua. Toivottavasti Ruotsikin saa vielä mukaan oman joukkueensa tuleville kausille.

Jokerien KHL-kausi 2015

Kauden ulkomaalaismenestys tulee olemaan todennäköisesti muita ulkomaalaisia joukkueita paremmalla materiaalilla varustetun Jokereiden harteilla. Muut sarjan ulkomaalaisjoukkueet ovat tulevalla kaudella Barys Astana, Dinamo Minsk, Dinamo Riga, edellisessä kappaleessa mainittu Slovan Bratislava sekä Kroatiaan KHL:ää varten perustettu seura Medvescak Zagreb, joka koostuu lähinnä pohjoisamerikkaispelaajista. Jokereita voidaan pitää jopa mestarisuosikkien kovimpana haastajana tulevalla kaudella, minkä myös Betsson on huomioinut mestaruuskertoimia asettaessaan.

Jokereiden viime kauden menestys ei tullut yllätyksenä, vaikka pelaajabudjetti oli vain murto-osa KHL:n mahtiseuroihin verrattuna. Jokereilla oli matkassa äärimmäisen hyvin koottu nippu, sekä huippuvalmennusryhmä Erkka Westerlundin johdolla. Erkkaa voidaan pitää yhtenä parhaista eurooppalaisen kiekon tuntevista valmentajista tällä hetkellä. Jokainen kiekkoa seuraava varmasti muistaa, että tie päättyi viime kaudella pudotuspelien toisella kierroksella jolloin Moskovan CSKA oli lopulta parempi voitoin 4-1. Ensimmäisen osaottelun tuomarivirhe mitä todennäköisimmin maksoi voiton, jonka jälkeen kyseinen tuomari varsin venäläiseen tyyliin hyllytettiin saman tien jatkopeleistä. Suomalaisesta näkökulmasta pohdittiin, että olisiko sarjan luonne muuttunut jos Jokerit olisi vienyt avausottelun, mutta Veikkauskioskin on totuuden nimissä sanottava, että CSKA oli sarjassa yksinkertaisesti silti parempi.

KHL vedonlyöntikohteena

KHL:ssä joukkuiden tasoerot ovat suuria verrattuna vaikkapa esim. NHL:ään. Juuri tämä seikka tekee liigasta veikkaajan silmissä kiinnostavan. Esimerkiksi jos jonkun huippujoukkueen peli alkaa tökkiä, voivat pitkäveto kertoimet pysyvät silti usein suurina vastustajille pidemmän aikaa. Toisaalta taas jos miettii eri vedonlyöntisivustojen tarjoamia tervetuliaisbonuksia, ja niiden kierrätysvaatimuksia, niin KHL:ssä pelien lopputulosten ennakoiminen on verrattain helppoa verrattuna NHL:ään tai ihan jopa kotoiseen jääkiekon SM-liigaankin.

KHL:n bonustarjouksia

Suurin osa netissä toimivista vedonlyöntifirmoista ovat asettaneet vedonlyöntibonuksen kierrätysvaatimuksen 5-10x välille ja kierrätykseen laskettava vetokupongin minimikerroin on yleensä 1.5 – 2.50 välillä. Kertoimia saa kasvatettua kupongille helposti kahdella todennäköisellä tuloksella. Voit nostaa kertoimia esimerkiksi yhdistämällä kahden kärkijoukkueen kotivoitot heikommista joukkueista samalla kierroksella tai hakemalla välillä erittäin ennalta arvattavia maalimäärien yli/alle-kohteita kaksi samalle kupongille. Pieniä maalimääriä on haettavissa etenkin itäisen konferenssin viimekauden konferenssifinalistien AK Barsin ja Sibir Novosibirskin peleissä, koska nämä joukkueet jättävät vastustajansa todella usein pienille maaliluvuille. Livevedoissa saa myös oivia tulosveto kertoimia vähämaalisissa otteluissa, jos pelaa vähämaalisessa ottelussa maalitonta kolmatta erää.

Veikkauskioskista löydät tämän hetken parhaat vedonlyönnin ensitalletusbonukset, joita eri vedonlyöntifimat tarjoavat asiakkailleen. Mikä olisikaan parempi tapa tehdä KHL:stä entistä mielenkiintoisempaa kuin lunastaa ensitalletusbonus, lyödä vaikkapa tunteella kausiveto sisään Jokereiden KHL-mestaruudesta NordicBetillä, ja käyttää ensitalletuksen bonusosuus järkevästi yksittäisiin peleihin tilastoja seuraten. Ei muuta kuin kausi käyntiin ja peukut pystyyn narripaidoille!