Veikkauskioski

Veikkauskioski.com – Oppaasi voittavaan vedonlyöntiin

veikkausvihjeet_cl

Tervetuloa Veikkauskioskille! Meidän avullamme nettiveikkaus on nyt yhtä helppoa kuin vetolappujen täyttäminen kioskilla – jos ei helpompaakin. Mikäli etsit kattavaa vedonlyöntiopasta, olet tullut oikeaan paikkaan. Me esittelemme sinulle suomalaisten suosimat urheilulajit ja näiden lajien suosituimmat sarjat perinpohjin. Lisäksi opastamme sinua pitkävedon, tulosvedon, vakioveikkauksen ja muiden veikkausmuotojen pelaamisesta netissä ja kerromme sinulle, mistä voit lunastaa netin parhaat vedonlyöntibonukset juuri nyt. Yksi syy siirtää oma vedonlyönti Veikkaus Oy:n kioskeilta nettiin ovat juuri bonukset, joita voit lunastaa pelisivustoilta sekä uutena asiakkaana että erilaisten kampanjoiden yhteydessä. Me kerromme sinulle, miten pääset käsiksi parhaisiin etuihin, joilla voit parantaa voittomahdollisuuksiasi huimasti. Veikkaus netissä on nyt tuottoisampaa kuin koskaan.

Veikkaus netissä – miksi siirtää vedonlyönti netin pelisivustoille?

Veikkaus on kuulunut suomalaisten arkeen jo vuosien ajan. Me suomalaiset olemme urheilukansaa, ja mikäpä olisi parempi tapa tuoda lätkämatsiin tai Valioliigan otteluun hieman lisäjännitystä kuin vedonlyönti? Monet meistä ovat tottuneet kiikuttamaan vetokuponkinsa Veikkauksen toimipisteelle, mutta yhä useammat suomalaiset tekevät veikkauksensa nykyään netissä. Ja miksipä ei? Netissä veikkaaminen on paitsi helpompaa ja nopeampaa, myös tuottoisampaa. Tämä johtuu siitä, että netissä sinun ei tarvitse tyytyä Veikkaus Oy:n tarjoamiin kertoimiin, jotka ovat rehellisesti sanottuna yleensä markkinoiden huonoimmasta päästä.

Kun siirrät vedonlyöntisi nettiin, voit pelata esimerkiksi Betsafen ja NordicBetin kaltaisilla kansainvälisillä pelisivustoilla, joiden kertoimet ja kohdevalikoimat voittavat Veikkauksen vastaavat selvästi. Kansainvälisyys ei kuitenkaan tarkoita sitä, että joutuisit lyömään vetosi sisään englanninkielisillä sivuilla – päinvastoin. Kaikki Veikkauskioskin suosittelemat kansainväliset vetofirmat ovat vahvasti suomalaisia siinä mielessä, että ne tarjoavat sekä sivustonsa että asiakaspalvelunsa äidinkielelläsi. Lisäksi löydät näiltä pelisivustoilta kaikki samat veikkausmahdollisuudet, joihin olet tottunut kioskilla lappuja täyttäessäsi. Ainoa ero on se, että nyt voit iskeä vedot sisään kätevästi netin kautta.

 

Pitkäveto, moniveto, tulosveto, vakio… tutut pelimuodot myös netissä

Nettiveikkaus ei tarkoita sitä, että sinun tulisi oppia mitään uutta. Itse asiassa veikkaus on netissä paljon helpompaa kuin kioskin lappuja täyttäessä. Voit valita haluamasi pitkävetokohteet jatkuvasti ajantasalla olevalta listalta, joka tarjoaa lukuisia erilaisia pelivaihtoehtoja jokaiseen kohteeseen. Avaa vain vaikka jokin jääkiekon SM-liigan kohde, ja ruudullesi aukeaa erinomainen valikoima pelikohteita kertoimineen.

Aivan kuten Veikkaus Oy:lläkin, voit lyödä vetoa esimerkiksi ottelun ensimmäisen maalin tekijästä, lopputuloksesta tai voittajasta. Mikä parasta, saat tulosvetoon netissä kiinteät kertoimet, joten tiedät aina, kuinka paljon voit voittaa – toisin kuin Veikkauksella, jossa tulosveto kertoimet elävät aina peliajan sulkeutumiseen asti. Kun olet valinnut haluamasi kohteen tai kohteet, siirtyvät ne pelikupongillesi, josta voit vielä tarkastella niitä ennen vedon hyväksymistä. Voit pelata pitkävetoa yksittäisinä single-kohteina, tuplina, triploina tai minä tahansa suurempina järjestelminä. Pelikuponkisi myös päivittyy reaaliajassa, joten näet aina valitsemiesi kohteiden yhteiskertoimen ja voittosumman valitsemallasi panoksella. Kätevämpää kuin käsin lappuja täyttäessä, eikö totta?

Myös moniveto ja vakioveikkaus löytyvät useimmilta kansainvälisiltä veikkaussivustoilta. Ne ovat kulkea hieman eri nimellä, mutta pelien perusidea on täsmälleen sama, johon olet tottunut. Kohdevalikoimissa on kuitenkin eroja – ja nimenomaan netin pelisivustoiden eduksi. Sen lisäksi, että voit pelata suomalaisille tuttuja pelikohteita, kuten Veikkausliigaa tai Mestareiden Liigaa, löydät myös laajan valikoiman suurempia ja pienempiä kansainvälisiä liigoja. Valinnanvaraa siis riittää, ja voit hankkia lisäjännitystä perinteisten pelikohteiden lisäksi moniin muihinkin kohteisiin, kuten vaikkapa tennikseen.

Live-vedonlyönnin avulla saat veikkauksesi aina sisään

Veikkauskohteet pysyvät myös avoimina pelin alkamisen jälkeen, joten netissä et varmasti myöhästy, vaan voit lyödä vetosi vaikka peli olisikin jo käynnissä. Live-vedonlyönti on todella hauskaa puuhaa, ja voit veikata ottelun tulosta seuratessasi samalla peliä tietokoneesi ruudulta. Suuret pelisivustot, kuten Betsson, tarjoavat sinulle näet usein mahdollisuuden niin sanotun live-streamin seuraamiseen. Varsinkin jääkiekko- ja jalkapallo-livestreameja on yleensä tarjolla pilvin pimein. Joskus pelifirmat saattavat ostaa ottelut näytettäväkseen yksinoikeudella, jolloin et voi edes seurata peliä Suomessa mistään muualta!

veikkaustv

 

Veikkaus mobiilissa tuo pelit mukanasi minne vain

Yhdistämällä live-vedonlyönnin ja mobiiliveikkauksen ansiosta olet aina valmis iskemään kiinni ylikertoimiin. Veikkaus mobiilissa yleistyy vuosi vuodelta, ja samaan tahtiin kehittyvät myös pelifirmojen tarjoamat mobiilisovellukset. Lähes jokaisen taskusta tai laukusta löytyy nykyään jonkinlainen mobiililaite, joka kulkee mukana minne vain. Avaamalla pelitilin jollekin netin veikkaussivustosta ja lataamalla mobiilisovelluksen voit lyödä vetoa reaaliajassa vaikkapa lätkäkatsomossa istuessasi. Valitse vain haluamasi kohde ja vetosi lyöty muutamalla klikkauksella.

Veikkaus mobiilissa ei toki rajoitu pelkästään live-vedonlyöntiin. Voit hoitaa halutessasi vaikka kaikki pelitilisi tapahtumat älypuhelimen tai tabletin kautta. Sekä mobiilitalletus että -kotiutus onnistuvat nykyään samoilla maksutavoilla kuin tietokoneellakin – ja lisäksi muutamalla mobiilimaksutavalla. Et tarvitse välttämättä maksutietojasi lainkaan mobiiliveikkaukseen, sillä talletus onnistuu myös laskulla, joka lähetetään puhelimeesi ja jonka voit maksaa paremmalla ajalla.

Vedonlyöntibonukset parantavat voittomahdollisuuksiasi

Jos kaipaat hyviä vetovinkkejä tai pitkävetovihjeitä, tässä on yksi varmasti luotettava: hyödynnä vedonlyöntibonukset. Lähes kaikki netin veikkaussivustot tarjoavat sinulle tervetuliaisbonuksen vedonlyöntiin. Bonusten arvo vaihtelee hieman, mutta parhaimmillaan voit saada ensitalletussummasi jopa kolminkertaisena pelitilillesi! Tämä tarkoittaa sitä, että tallettamalla sivustolle 100 euroa, voit aloittaa veikkauksen netissä 300 euron pelikassalla. Ei hullumpi etu.

Vedonlyöntibonukset ovat yleensä vapaasti käytettävissä kaikkiin sivuston vetokohteisiin, joten voit lyödä vetoa aivan samaan tapaan kuin omalla rahallasi pelatessasi. Bonukset tulee kierrättää, eli panostaa peleihin, selkeiden ehtojen mukaisesti ennen voittojen kotiuttamista. Veikkauskioski suosittelee sinulle vain luotettavia veikkaussivustoja, joiden bonussäännöt ovat reiluja. Näillä sivustoilla kierrätykseen annetaan rutkasti aikaa, ja niiden kierrätysehdot ovat pelaajan kannalta edullisia. Paras vedonlyöntibonus on yleensä tarjolla liittyessäsi sivustolle uutena jäsenenä ja tehdessäsi ensitalletuksesi, joten mieti tarkkaan, kuinka suuren summan haluat alussa tallettaa. Mitä suurempi talletus, sitä arvokkaampi on myös saamasi bonus. Netin vedonlyöntisivustot tarjoavat sinulle myös bonuksia jatkossa. Erityisesti suurten lajien arvokisat, kuten jääkiekon MM-kisat tai jalkapallon MM-kisat, ovat kulta-aikaa nettiveikkauksessa. Tällöin saat etuja päivittäin ja pääset lyömään vetosi jopa riskittömästi, ilman pelkoa tappiosta!

 

Etusivulle