Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet Mestareiden Liigan madridilaisfinaaliin

mestareiden_liiga_vihjeet

Mestareiden liiga on tarjonnut tällä kaudella paljon enemmän hyviä vedonlyöntikohteita kuin monella muulla kaudella. Huomenna on vihdoin luvassa finaali, jossa kohtaavat tänä vuonna kaksi madridilaisjoukkuetta: Atletico ja Real. Finaali pelataan Milanossa San Sirolla, ja tunnelmaa ei tästä ottelusta varmasti puutu. Molemmat joukkueet haluavat voittaa paitsi himoitun mestaruuden, myös paikata pettymystään La Liga -kauden jälkeen – unohtamatta tietenkään kaupungin keskinäistä herruutta.

Kaksi erilaista joukkuetta samasta kaupungista

Mestareiden liigan finaali 2016 on mielenkiintoinen monestakin syystä. Paikallisvastustajat Madridista ovat jalkapallojoukkueina kuin yö ja päivä. Real perustaa pelinsä vahvaan hyökkäyspeliin, ja joukkueen kärjestä löytyy huikea määrä osaamista. Puolustuspeli on kuitenkin silloin tällöin ollut Realille pieni kompastuskivi, sillä huonommatkin joukkueet ovat onnistuneet laittamaan madridilaisten puolustuksen usein tiukoille.

Atleticon pelitapa perustuu puolestaan juuri tiukkaan puolustuspeliin. Pelityyli on tuottanut tulosta erityisesti Mestareiden liigassa, sillä Atletico on ehtinyt raivaamaan tieltään jo La Ligan mestarin Barcelonan sekä välierissä Bundesliigan tulevan mestarin Bayern Münchenin. Molemmat tähtisikermät saivat huomata, että Atleticon puolustus ei ole helposti murrettavissa. Lienee selvää, että Atletico käyttää samaa hyväksi havaittua cup-taktiikkaa myös lauantaina kauden tärkeimmässä pelissään.

Vedonlyöntivihjeissä odotetaan vähämaalista ja tarkkaa peliä

vedonlyöntivihjeet mestareiden liigaVeikkauskioskin futisasiantuntijoiden vedonlyöntivihjeet lähtevät siitä, että tämän kauden finaalissa nähdään tiukka ja vähämaalinen kamppailu. Real Madrid hallitsee varmasti palloa, mutta lähtee tuskin hyökkäämään yltiöpäisesti. He tietävät paikallisvastustajansa vaarallisuuden varmasti, eikä omaan päähän saa päästää maaleja, koska toiseen päähän niitä ei montaa ole tulossa.

Olemme valinneet tähän otteluun muutamia hyviä tärppejä, joilla voit päästä käsiksi mukaviin rahoihin finaalista nauttiessasi. Joukossa on vihjeitä monenlaisiin vetomuotoihin, mutta kaikissa on oikeastaan sama perusajatus: vähämaalisuus ja todennäköisesti rikkonainen peli.

Tulosvetovihjeemme:

0 – 0 on todella mielenkiintoinen pelikohde. Monet vedonlyöntisivustot tarjoavat tälle tulokselle jopa 8.00 kerrointa, mikä on ehdottomasti ylikerroin. Meidän arviomme mukaan 0 – 0 on jopa todennäköisin lopputulos, joten tähän kohteeseen panostamme mielellämme keskisuurella panoksella.

Yli / alle -vihjeemme:

Alle 10,5 kulmapotkua antaa Mestareiden liigan finaalissa kertoimen 1.95. Tätä erikoisvetoa lähdemme kokeilemaan hieman pienemmällä panoksella, sillä kulmapotkuvedoissa varianssi on suuri. Kumpikaan joukkueista ei kuitenkaan ole erityisen kulmapotkualtis, joten kerroin maistuu.

Korttivihjeemme:

Sergio Ramos ottaa kortin kertoimella 2.00. Madridilaispuolustaja Sergio Ramos huitelee paikallispeleissä ja isoissa otteluissa aina suurella tunteella turhista piittaamatta. Esimerkiksi edellisessä El Clasicossa Ramosin olisi pitänyt olla ulkona jo tunnin kohdalla. Kun tästä kortista ei tule edes sanktioita, kelpaa kerroin 2.00 paremmin kuin hyvin keskisuurella panoksella.