Veikkauskioski

NHL

Kiekkofanien syksyn odotus huipentuu jälleen kerran lokakuun alussa, kun lajin kuningassarja NHL jälleen käynnistyy. Veikkauskioski.com suhtautuu jääkiekkoon suurella intohimolla. Kaikki on suurta myös ison rapakon takana Pohjois-Amerikassa, mukaan lukien jääkiekko. Jääkiekkofaneille mantereen jääkiekkoliiga NHL edustaa parasta jääkiekkoa maan päällä. Liigassa pelaavat Yhdysvaltojen ja Kanadan joukkueet, sekä samalla maailman parhaat pelaajat, ja maailman tasokkaimmat joukkueet.

Legendat, kuten Wayne Crezkyja Mario Lemieux ovat tuttuja monelle jääkiekkoa seuraamattomallekin. Nykyisiin huipputähtiin lukeutuvat legendaksi nouseva Sidney Crosby, Jonathan Toews ja Steven Stamkos. NHL:n Stanley Cup on samalla maailman arvostetuin jääkiekkopokaali, jonka voittajaa voit veikata vaikka monipuolisella veikkaussivustolla Betssonilla. Tietysti myös monet suomalaiset huippupelaajat pelaavat tai ovat pelanneet NHL:ssä, kuten vaikka Teemu Selänne, Saku Koivu ja Tuukka Rask.

NHL kausi 2015 – 2016 on kiekkokauden kohokohta

Kauden alkuun on vielä aikaa. Joku voisi ajatella, että suomalaisille NHL-ottelut näkyvät ikävästi aamuyöstä. Vaikket kärsisi unettomuudesta, tai tekisi vuorotyötä, ovat ottelut ilman muuta jääkiekkofanien katselulistan huipulla. Pelaajakohtaiset vedot ovatkin suomalaisille mielenkiintoisia kohteita. NordicBetillä näet jääkiekko streamit livenä ja voit lyödä vetoa siitä, ketkä Suomen tähtipelaajista tekevät maaleja.

NHL:ssä joukkueita on lukuisia, joten ne on jaettu konferensseihin. NHL käsittää kaksi konferenssia, jotka vuorostaan on jaettu yhteensä kahteen divisioonaan per konferenssi. Divisioonien voittajista tulee konferenssien mestareita, jotka vuorostaan kohtaavat toisensa mestaruusottelussa. Betsafen suositulla vedonlyöntisivustolla voit lyödä vetoa kaikista voittajista. Tässä vaiheessa voi päästä kiinni varsin koviin kertoimiin, mitä tulee konferenssien voittajiin.

Chicago Blackhawks hallitsee voittajaveikkausta

NHL:n kauden 2015-2016 voittajasuosikki NordicBetillä on jälleen syystäkin Chicago Blackhawks. Mutta kausi on vasta aluillaan, ja kaikki merkit viittaavat siihen, että siitä tulee äärettömän tiukka. Jääkiekko on kehittynyt niin pelinä kuin valmennuksen osalta siihen pisteeseen, että huonoja joukkueita ei vain liiemmin ole. Vaikka viime vuoden Stanley Cup -voittaja Chicago Blackhawks on jälleen viime kauden tapaan kertoimien valossa ykkössuosikki mestariksi. Heille löytyy monta kivenkovaa haastajaa, kuten Chicagolle viime kaudella Stanley Cup-finaalin hävinnyt Tampa Bay Lightning sekä Chicagolle läntisen konferenssifinaalin vasta Game 7:ssä kotonaan hävinnyt Anaheim Ducks.

NHL suomalaisin silmin

Suomalaiset muistavat NHL:n kauden 2014-2015 varsinkin siitä, että kyseessä oli ensimmäinen kausi ilman legendaarista Teemu Selännettä. Anaheim Ducks jäädytti Selänteen pelipaidan numero kahdeksan tammikuussa 2015. Toinen legendaarinen suomalainen, Saku Koivu, ilmoitti lopettavansa huikean uransa syyskuussa 2014. Lisäksi jokainen NHL:ää seuraava suomalainen muistaa viime kauden huipentuman, kun kolmas suomalaisen kiekon ikoneista – Kimmo Timosen, ura päättyi parhaalla mahdollisella tavalla Stanley Cupin voittoon.

Nähtäväksi jää, ketkä suomalaiset nousevat seuraaviksi NHL-legendoiksi. Ainakin Nashville Predatorissa pelaava Pekka Rinne noussee suurten suomalaisten maalivahtien joukkoon piankin. Veikkauskioski.com tarkkailee suurella mielenkiinnolla Minnesota Wildin Mikael Granlundin sekä Mikko Koivun pelejä, unohtamatta Florida Panthersin Aleksander Barkovia. Pelaajakohtaisia vetoja voi veikata esimerkiksi Betsafen kunnon asenteella varustetulla vedonlyöntisivustolla.

Lunasta vedonlyönti bonus ja osallistu NHL-kilpailuihin

Veikkauskioski.com on huomannut, että NHL:ssä kotietu ei näyttele samanlaista roolia kuin monessa muussa lajissa, tai liigassa. Vierasvoiton pitkäveto kertoimet ovat usein veikkaajalle makoisan suuria, joten niihin tarttumista kannattaa miettiä. Suosittelmme vedonlyöntisivustoksi Betssonia, sillä tarjolla on myös monia upeita kilpailuja. Miltä tuntuisi voittaa liput NHL-otteluihin? Entä katsoa, kuinka Stanley Cup voitetaan, ja nostetaan kohti kattoa? Parasta kilpailuissa on, että niihin voi usein osallistua ihan vain veikkaamalla normaalisti.

NHL:n runkosarjassa pelataan kaiken kaikkiaan 82 runkosarjan ottelua, minä aikana jyvät erottuvat akanoista, ja taitava veikkaaja pystyy poimimaan parhaat kohteen vetokupongille. Parhaita kohteita tilastojen seurantaan ja lukuisten eri vetojen tarkasteluun on suomalaisten suosimalla NordicBetillä. Vedonlyöntiin erikoistunut, ja urheilua rakastava vedonlyöntisivusto tarjoaa myös monia, erityisesti jääkiekkoon ja NHL:n kohdennettuja kampanjoita. Pidä silmällä tuottoisia Panos takaisin -tarjouksia, sekä muita mahtavia NordicBetin tarjoamia bonuksia. Lisäksi saat liittyessäsi vedonlyöntibonuksen, joka jopa triplaa ensitalletuksesi!

Lyö vetoa NHL:n pudotuspeleistä

Viime kaudella NHL:n jäillä pudotuspelit kuumenivat pisteeseen, missä miltei jää jo suli alta. Chicago vei NHL:n kauden 2014-2015. Tampa Bay Lightningin kokoonpanossa olivat suomalaiset Antti Raanta ja Valtteri Filppula. Mestaruuden vieneen Chicago Blackhawksin riveistä löytyivät Teuvo Teräväinen ja Kimmo Timonen. Kamppailu Tampa Bay Lightingiä meni kuudenteen ottelusarjojaan. Nykyisin liigan taso on niin kova, että ottelusarjat tuppaavat mennä lähelle maagista lukua seitsemän. Veikkauskioski.com on myös huomannut tämän, ja mielestämme tiukat ottelusarjat tuovat tuovat tiettyä taktikointia vedonlyöntiin esimerkiksi tulosvedon suhteen. Game Sevenin todennäköisyys on aina vain suurempi, joten se kannattaa hyödyntää esim. lyömällä vetoa Betssonin pätevällä sivustolla, mistä voit samalla tarkastaa joukkueiden väliset tilastot.

Viime vuonna NHL:n loppuvaiheet olivat suomalaisittain muutenkin mielenkiintoiset kun kolmesta neljällä kärkijoukkueella oli riveissään suomalaispelaajia, ja NY Rangersin tiputtua Tampa Baylle varmistui, että kaudella saadaan varmasti suomalainen Stanley Cup -voittaja. Näitä nuoria tähtiä juuri Suomen maajoukkuekin tulee tarvitsemaan tulevaisuudessa pärjätäkseen ensi syksynä pitkästä aikaa pelattavassa World Cupissa sekä tulevissa olympialaisissa. Muista suomalaispelaajista kannattaa tulevalla kaudella kiinnittää huomiota etenkin omissa seurajoukkueissaan jo suuren roolin ottaneisiin Minnesota Wildin Mikael Granlundiin, Florida Panthersin Aleksander Barkov Jr:iin sekä Buffalo Sabresin Rasmus Ristolaiseen, joka jätettiin pois MM-kisakoneesta viime kaudella todella yllättäen.