Veikkauskioski

Veikkausliiga

Jalkapallon Veikkausliiga on mainio vedonlyöntikohde meille suomalaisille jo siitä yksinkertaisesta syystä, että matsit on mahdollista nähdä livenä. Veikkausliiga on jääkiekon SM-liigan ohella Suomen suosituin pääsarja, vaikka se ei vielä yleisömäärältään lätkäliigan tasolle ylläkään. Perinteisesti Veikkausliigaan on tarjolla todella hyviä pitkäveto-, tulosveto- ja monivetokertoimia varsinkin alkukaudesta, jolloin joukkueet ja kentät ovat arvaamattomimmillaan.

Kansainväliset vedonlyöntisivustot, kuten vaikkapa NordicBet, ovat myös ottaneet Veikkausliigan omakseen ja tarjoavat kotoisen liigamme jokaiseen otteluun runsaasti erilaisia pelimuotoja. Vaikka Veikkausliigan sponsorina toimiikin siis Veikkaus Oy, ei omia panostuksia kannata tuhlata Veikkauksen kertoimille – paitsi silloin, kun ne ovat markkinoiden parhaat. Yleensä näin ei kuitenkaan ole, vaan saat netistä bonustarjousten lisäksi myös parhaat kertoimet Veikkausliigaan.

Veikkausliiga sai alkunsa 1992

Suomen jalkapalloliiga on tunnettu nimellä Veikkausliiga vuodesta 1992 lähtien, jolloin Veikkaus Oy:sta tuli jalkapalloliigan pääsponsori. Suomen mestaruudesta on kuitenkin pelattu jo paljon nykyistä Veikkausliigaa kauemmin. Ensimmäinen Suomen mestaruus jaettiin jo vuonna 1908, jolloin Suomen futisherruuden nappasi itselleen Unitas Helsingistä. Ensimmäinen mestaruuden voittamisessa onnistunut nykyinen veikkausliigajoukkue oli vähemmän yllättäen Helsingin Jalkapalloklubi. HJK voitti ensimmäisen mestaruutensa reilut 100 vuotta sitten, vuonna 1911. Kirjoitushetkellä HJK:lla on Suomen mestaruuksia tilillään jo 27 kappaletta, ja Veikkausliiga 2015 voi hyvin tuoda Klubille mestaruuden numero 28.

Veikkausliiga 2015 – Stadin derbyjen paluu

Veikkausliiga on nostanut profiiliaan viime vuosina ja kasvattanut pitkästä aikaa myös katsojamääriään. Veikkausliiga 2015 on nähnyt yleisömäärien kasvamisen lisäksi myös kolme loppuunmyytyä Stadin Derbyä, joissa kaikissa liigaan noussut Helsingin IFK onnistui pitämään suomifutiksen jättiläisen, HJK:n, tasalukemissa yli 10 000 katsojan edessä. Derbyt olivat tapahtumina ainutlaatuisia suomifutiksen saralla, mutta mitä muuta on pitänyt sisällään Veikkausliiga 2015?

HJK porskuttaa vaikeuksien kautta voittoon 2015

Käsittämättömät 6 peräkkäistä Veikkausliigan mestaruutta voittanut Helsingin Jalkapalloklubi on kirjoitushetkellä lähellä seitsemättä putkeen. Euroopasta katkerasti viime minuuteilla pudonnut HJK ei ole pelannut kaudella 2015 mitenkään häikäisevästi. Muut ovat kuitenkin olleet vielä huonompia, ja kun sarjaa on vielä loppurutistus jäljellä, näyttää Klubi jatkavan mestaruusputkeaan lopulta melko vaivattomasti. Veikkausliigakauden 2015 keskivaiheilla todellisen haasteen HJK:lle heittäneet RoPS ja SJK ovat hyytyneet hieman kauden mittaan. Ne ovat kuitenkin raivaamassa tiensä europaikoille, joten toivoa sopii, että molemmat seurat saavat kasaan vahvan joukkueen myös ensi kaudellla. Veikkausliigan muut eurojoukkueet Klubia lukuun ottamatta ovat nimittäin pelanneet todella heikosti viime vuosina.

Veikkausliiga 2016 – kuka voittaisi Klubin?

Veikkausliiga 2016 alkaa tutuista asetelmista. Kuka voittaisi Klubin? Suomifutiksen jättiläinen tekee parhaansa noustakseen Pohjoismaiden muiden suurseurojen tasolle. HJK:ssa on tehty hyvää työtä ja joukkueen puikoissa jatkavalla Mika Lehkosuolla on jälleen käsissään monta tasoa paremmat palikat kuin muilla liigan päävalmentajilla. Raha ei kuitenkaan ratkaise kaikkea, ja haastajat näyttivät jo kaudella 2015, että HJK on voitettavissa.

Paras mahdollisuus Klubin haastamiseen on Veikkausliigassa 2016 on todennäköisesti Seinäjoen jalkapalloylpeydellä, SJK:lla. Taloudellisesti vakaalla pohjalla toimiva seinäjokelaisjoukkue on rakentanut toimintaansa pitkäjänteisesti. Vaikka kauden 2015 europeleistä tulikin lähtö jo ensimmäisellä kierroksella, SJK on tällä hetkellä lupaavin haastaja HJK:lle Suomen mestaruudesta puhuttaessa. Yksikin mestaruus antaa voittajalleen mahdollisuuden päästä käsiksi todellisiin huippurahoihin Mestarien Liigan karsinnassa, josta yhdenkin otteluparin voittamalla tekee jo miljoonatilin. Tämän kaltaisella onnistumisella SJK – tai jokin muu suomalaisseura – voisi horjuttaa HJK:n asemaa pidemmälläkin tähtäimellä.

Lyö vetoa Veikkausliigasta netissä

Paras tapa veikata Veikkausliigaa on tehdä se netissä. Erityisesti suuret pohjoismaiset vedonlyöntisivustot, kuten yllä mainittu NordicBet tai Betsafe, ovat hyviä paikkoja metsästää parhaita Veikkausliigakertoimia. Voit pelata kaikkia tuttuja vedonlyöntimuotoja myös netissä, eikä sinun enää tarvitse täyttää pitkävetokuponkeja huonoilla kertoimilla Veikkauksen toimipisteissä.

Netissä saat käyttöösi myös laajan valikoiman livekohteita. Voit seurata Veikkausliigaa livenä paikan päällä tai loistavan ISTV:n kautta, joka lähettää jokaisen Veikkausliigaottelun livenä myös kaudella 2016 livestreamin välityksellä. Lyömällä Veikkausliigavetosi netin vetosivustoilla voit tuoda otteluihin lisäjännitystä parhailla mahdollisilla livekertoimilla ja tehdä tiliä jalkapallotietämykselläsi reaaliajassa.

Veikkausliigaan on tarjolla paljon kampanjaetuja

Vedonlyöntibonukset ovat yksi suurimmista syistä pelata Veikkaus Oy:n ulkopuolisilla veikkaussivustoilla. Monen kansainvälisen sivuston ongelmana on kuitenkin se, että suomalaisten vedonlyöjien suosikkikohteisiin ei ole tarjolla lisäetuja. Näin ei onneksi ole Veikkausliigan kohdalla – ainakaan kun valitset oikean pelipaikan. Veikkauskioskin suosittelemat pohjoismaiset vedonlyöntisivustot Betssonin johdolla ovat erinomainen myös suomalaisen jalkapallon ystäville. Veikkausliiga on näkyvästi esillä Betssonin markkinoinnissa, ja sitä mukaa kuin sarjan suosio Suomessa kasvaa, kasvaa myös vedonlyöjille tarjolla olevien kilpailujen ja riskittömien vetojen määrä. Edut seuraavat aina suosiota.