Veikkauskioski

Mestareiden liiga 2017

Suurin osa jalkapalloromantikoista kokee kylmien väreiden hiipivän selkäpiitään pitkin, kun Mestareiden liigan tunnusmusiikki käynnistyy. Tuttu hymni on saavuttanut legendaarisen aseman vuosien saatossa, ja samaa voidaan sanoa itse turnauksesta. Mestareiden liiga 2017 on tänäkin vuonna se jalkapallokilpailu, jonka kaikki eurooppalaiset huippujoukkueet haluavat voittaa.

Ei liene vaikeaa arvata, että Mestareiden liiga 2017 on suuressa roolissa myös Veikkauskioskilla. ME jaamme vedonlyöntivihjeitä Mestareiden liigan eli CL:n otteluihin aina, kun otteluita vain pelataan. Koska pelejä on suhteellisen paljon, on turnaukseen melko helppo löytää hyviä kertoimia, vaikka se onkin niin tunnettu ympäri maailmaan. Kertoimenlaskijat tuntevat kyllä Mestareiden liigan, mutta esimerkiksi live-vedonlyönnistä voi löytää todellla mukavia tärppejä lähes peliin kuin peliin.

Vetovihjeiden ohessa esittelemme sinulle myös Mestareiden liigan kokoonpanot ja loukkaantumiset sekä syvennymme Mestareiden liigan siirtohuhuihin, mikäli ne vaikutta vedon kertoimiin. Mestareiden liigan uutiset kannattaa aina käydä tarkistamassa Veikkauskioskilta, ennen kuin ottelut iltamyöhään pyörähtävät käyntiin. Mukana on tavallisten sarjauutisten lisäksi myös paljon kampanjoita, joista voi lunastaa vedonlyöntibonuksia ja muita etuja vetojensa kylkeen.

Mestareiden liigan joukkueet ja ottelut 2017

Mestareiden liiga 2017 on järjestyksessään 62. kerta, kun tätä UEFA:n järjestämää turnausta pelataan, joskin kilpailun nimi on ehtinyt muuttumaan välissä kertaalleen. Finaali pelataan tällä kaudella Millenium Stadiumilla Cardiffissa, ja se käydään kesäkuun 3. päivä. Luvassa on vielä siis paljon otteluita, ennen kuin Mestareiden liigan voittajat 2017 ovat selvillä.

Mukaan varsinaiseen turnaukseen otetaan joka kaudella 32 joukkuetta karsintojen kautta. Mestareiden liigan joukkueet tällä kaudella ovat:

Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Sevilla (Espanja), Bayern München, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen, Borussia Mönchengladbach (Saksa), Leicester City, Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City (Englanti), Juventus, Napoli (Italia), Benfica, Sporting CP, Porto (Portugali), Paris Saint-Germain, Lyon, Monaco (Ranska), CSKA Moskova, Rostov (Venäjä), Kiovan Dynamo (Ukraina), PSV Eindhoven (Hollanti), Club Brügge (Belgia), Basel (Sveitsi), Besiktas (Turkki), Ludogorets Razgrad (Bulgaria), Celtic (Skotlanti), FC Kööpenhamina (Tanska), Legia Varsova (Puola), Dinamo Zagreb (Kroatia).

Mestareiden liigan karsinta 2017/18

Mestaraiden liigan karsinta on se vaihe, jolloin suomalaiset futisfanit ristivät niin sormet kuin varpaatkin jännittäessään edelliskauden Veikkausliiga-mestarin otteita. Mestareiden liigan karsintaan 2017/18 osallistuu Suomesta yllätysjoukkue, kun Maarianhaminan IFK eli MIFK onnistui voittamaan liigan ensi kertaa. Miten MIFK:lle käy Mestareiden liigan karsinnoissa? Se jää nähtäväksi, mutta varmaa on se, että helppoa ei maarianhaminalaisilla tule olemaan. Joukkue on heikentynyt hieman viime kaudesta, mutta toivottavasti MIFK selvittää 2017/18 karsinnoissa ainakin kierroksen tai pari. Jo sillä tavoin pääsisi pudotessaankin jatkamaan europelejä Eurooppa-liigan karsintojen puolella.

Mestareiden liigan karsinta 2017/18 toimii muuten samalla tavalla kuin viime kaudellakin. Mestareiden liigan mestarit edelliseltä kaudelta pääsevät mukaan varsinaiseen kilpailuun automaattisesti, ja sama koskee nykyään myös Eurooppa-liigan voittajaa. Näiden lisäksi Mestareiden liigaan selviää mukaan suoraan 12 voittajaa Euroopan kahdestatoista parhaasta liigasta, 6 hopeajoukkuetta kuudesta parhaasta liigasta ja kolme pronssijoukkuetta kolmesta parhaasta liigasta. Tätä heikompien liigojen joukkueet joutuvat käymään läpi karsinnat, jotka on nykyään jaettu Liiga-polkuun ja Mestareiden polkuun. Ensimmäisessä kilpailevat suurten liigojen joukkueet, toisessa pienempien liigojen mestarijoukkueet. Molemmilta poluilta mukaan lohkovaiheeseen otetaan 5 joukkuetta.

Mestareiden liiga vedonlyönti 2017

Mestareiden liiga vedonlyönti 2017 on sujunut Veikkauskioskilla onnellisten tähtien alla. Paljon on silti edellen otteluita jäljellä, ja loppukausi määrittää pitkälti sen, miltä meidänkin Mestareiden liigan pelikassamme lopulta näyttää.

Vedonlyönti Mestareiden liigasta on hankalaa siinä mielessä, että kertoimet ovat yleensä aika lailla kohdillaan. Huippukohteita voi välillä olla vaikea löytää, joskin Mestareiden liigan karsinnat hieman tuntemattomampine joukkueineen on usein kultakaivos. Mestareiden liiga vedonlyönti kaudelle 2017/18 kannattaa siis aloittaa jo karsintavaiheessa – ehkäpä MIFK:stä voisi sittenkin olla yllättämään jokin kovempi joukkue avauskierroksilla?

Mestareiden liiga vetovihjeet loppukaudelle

Tarjoamme sinulle Mestareiden liiga vetovihjeet tietenkin myös loppukeväälle 2017. Mestareiden liigan pudotuspelit ovat edenneet jo puolivälierävaiheeseen asti, ja otteluparit on arvottu seuraavasti (ohessa myös kerroin jatkoonmenolle):

  • Juventus (2.60) – Barcelona (1.50)
  • Borussia Dortmund (1.60) – Monaco (2.50)
  • Atletico Madrid (1.25) – Leicester (5.00)
  • Bayern München (1.70) – Real Madrid (2.25)

Tyytyväisin arpaonneensa tässä vaiheessa on todennäköisesti Diego Simeonen luotsaama Atletico, jolla pitäisi olla kohtalaisen helppo työ jatkaa välieriin Leicesterin kustannuksella – kaikella kunnioituksella englantilaisia kohtaan. Neljällä muulla mestarisuosikilla kävi hieman huonompi tuuri, sillä Bayern ja Real kohtaavat toisensa, samoin Juventus ja Barcelona.

Voittajavedon kertoimia tarkasteltaessa paras vetovihje Mestareiden liigan loppukaudelle 2017 on mielestämme Juventus. Barcelona teki huiman tempun nousemalla jatkoon PSG:tä vastaan, mutta puolustus ei vieraskentällä vakuuttanut. Juventus on vielä PSG:tä astetta kovempi nippu, joka on samalla ehkäpä koko turnauksen tiukimmin puolustava joukkue. Juven kerroin Mestareiden liigan voittajaksi 2017 on juuri nyt 13.00, jossa mielestämme melkoisesti liikaa. Muita vetovihjeitä loppukaudelle pääset lukemaan uutisosiostamme aina ennen illan otteluita!