Veikkauskioski

CHL 2017/18

Champions Hockey League eli CHL on eurooppalainen jääkiekkoturnaus, joka järjestetään neljättä kertaa kaudella 2017/18. Joukkueiden määrää on pudotettu tulevalle kaudelle 32:een, joten luvassa on entistäkin tasokkaampaaa kiekkoviihdettä. Elokuussa alkava CHL 2017/18 jatkuu aina helmikuuhun 2018 asti, ja mukana on joukkueita yhteensä kolmestatoista maasta. Kansainvälinen kiekkoturnaus siis. Suomesta, kuten viidestä muustakin perustajamaasta, CHL-kaudelle 2017/18 otetaan mukaan vähintäään kolme joukkuetta.

Veikkauskioskilla Champions Hockey League on jäänyt hieman NHL:n, KHL:n ja Liigan jalkoihin. Ja tottahan se on, että jääkiekkovedonlyöntiin riittää kohteita paljon jo näistä kolmesta sarjasta. Silti lupaamme ottaa CHL-uutiset yhä tukevammin osaksi sivustomme vedonlyöntivihje- ja uutistarjontaa kaudella 2017/18. Tällä kaudella löydät meiltä CHL:n siirtohuhut, loukkaantumiset ja paljon veikkausvihjeitä kokoonpanoineen, jotta CHL-vetosi osuvat kohdalleen entistäkin paremmin.

Tässä artikkelissa teemme yleiskatsauksen CHL:ään 2017/18, käymme läpi hieman joukkueita sekä otteluohjelmaa ja käsittelemme lopuksi lyhyesti CHL-vedonlyöntiä. Ota sinäkin tämä mielenkiintoinen kiekkoturnaus seurantaan, kun se jälleen elokuussa pyörähtää käyntiin!

CHL:n otteluohjelma ja liveseuranta 2017/18

CHL:n otteluohjelma kaudelle 2017/18 on vielä hämärän peitossa, mutta varmaa on se, että sarjaa pelataan jälleen elokuusta helmikuuhun. Edelliskaudella CHL:ään pelattiin vielä 48:n joukkueen turnauksena, mutta tälle kaudelle joukkuemäärää päätettiin pienentää 32:een. Tämä tietää samalla sitä, että CHL:n runkosarjassa pelataan vähemmän otteluita kuin aiemmin. Joukkuemäärän muuttumisen vaikutuksesta CHL:n pudotuspelien otteluihin emme vielä osaa varmasti sanoa mitään.

Jos haluat seurata CHL:ää livenä, suosittelemme rekisteröitymistä esimerkiksi Nordicbetille, joka on panostanut tähän liigaan toden teolla. CHL-liveseuranta onnistuu vedonlyöntisivuston kautta mainiosti, ja otteluita voi seurata live-vedonlyöntipalvelun kautta samaan aikaan, kun lyö vetoa niiden lopputuloksista ja monista muista pelikohteista. Myös CHL:n tilastot ovat saatavilla samaisen vedonlyöntipalvelun kautta, joten sinun ei turhaan tarvitse avata useampia eri sivustoja nähdäksesi, mitä CHL:ssä tapahtuu kaudelal 2017/18.

CHL:n joukkueet kaudella 2017/18

Kuten sanottua, CHL:n joukkueet kaudella 2017/18 koostuvat 32:sta seurasta, jotka tulevat kolmestatoista eri maasta. Eniten joukkueita on Suomesta ja länsinaapuristamme Ruotsista, josta edelliskauden CHL-mestarit Frölunda HC saavat automaattisen paikan myös tämän kauden CHL:ään. Lisäksi Ruotsista ovat mukana runkosarjan voittaja Växjö Lakers, runkosarjan kakkonen HV-71 sekä liigan lopullinen hopea- ja kultajoukkue, jotka selviävät myöhemmin. Suomen osalta viides paikka menee Liigan pronssijoukkueelle. Tähän mennessä paikkansa kauden 2017/18 CHL:äämn ovat Suomesta varmistaneet Liigan runkosarjan voittaja Tappara ja kakkonen TPS.

Muiden maiden CHL-joukkueet 2017/18 ovat määrältään hieman vähäisempiä. Sveitsistä on mukana on neljä joukkuetta, samoin Tsekistä. Saksasta ja Itävallasta tulee CHL:ään molemmista kolme joukkuetta. Iso-Britanniasta joukkueita on kaksi, sillä Nottingham Panthers pääsee tällä kaudella mukaan Continental Cupin voittajana. Lisäksi mukana on yksi joukkue seuraavista maista: Slovakia, Norja, Valko-Venäjä, Tanska, Ranska ja Puola.

CHL vedonlyönti 2017

CHL vedonlyönti 2017 ei ole vielä päässyt kuluvan kauden osalta vauhtiin, sillä joukkueitakaan ei ole vielä valittu. Jos vanhat merkit yhtään paikkansa pitävät, kannattaa vedonlyönti rakentaa CHL:ssä ruotsalaisten joukkueiden varaan. Ruotsalaiset ovat nimittäin voittaneet CHL:n mestaruuden jokaisella kolmesta pelatusta kaudesta, ja kahden viime kauden ajan CHL-voittajat ovat löytyneet Frölundasta.

Kun kertoimet CHL-voittajasta 2017 ilmestyvät, on todennäköistä, että juuri ruotsalaisjoukkueet nousevat suosikeiksi. Veikkaisimme myös Tapparan olevan vahvoilla, kun CHL:n suosikeista puhutaan. Tamperelaiset ovat hallineet Liigaa vahvasti viime aikoina, ja alkaisi kyllä olla jo aika iskeä kiilaa ruotsalaisten CHL-dominanssiin. CHL-vedonlyönti Tapparan puolesta saattaa olla ihan hyvä haku ensi kaudeksi.

Tarkemmat CHL-vetovihjeet saavat jäädä odottamaan itseään lähemmäs kauden alkua, kun informaatiota on tarjolla enemmän. Kun kausi sitten pyörähtää käyntiin, tarjoillemme vihjeitä CHL-vedonlyöntiin aina, kun hyviä kertoimia osuu kohdalle runkosarjan ja pudotuspelien aikana. Lue CHL-vetovihjeet Veikkauskioskilta ja tee rahaa tästä uudesta eurooppalaisesta jääkiekkoturnauksesta kaudella 2017/18!