Veikkauskioski

Tulosveto kertoimet

Tulosvedossa lyödään vetoa tarkasta lopputuloksesta, eli siitä, miten monta maalia/pistettä kumpikin puoli tekee kohteessa.Kertoimet kuvaavat veikkauskohteen lopputulosten todennäköisyyttä. Samalle ne kertovat sen, miten paljon voitat, jos veikkauksesi on oikea. Mitä suurempi kerroin sitä suurempi voitto, mutta myös riski.

Parhaimpien kertoimien löytäminen ja hyödyntäminen erottaa ammattimaisen nettivedonlyönnin harrastelusta. Tulosvedossa kertoimet ovat suuria, mutta oikean tuloksen veikkaaminen on vaikeampaa. Tulosvedon todennäköisyyttä voi parantaa siten, että haalii sinkkuvedoiksi esimerkiksi kolme todennäköisintä tulosta. Eri vedonlyöntitoimistojen tulosvetojen kertoimissa voi olla suuria eroja. Esimerkiksi jalkapallossa tulosvedon kertoimien laskenta perustuu aikaisempiin tilastoihin sekä tietoon joukkueiden tasoeroista.

Tulosveto kertoimien ulkoiset ja sisäiset vaikuttajat

Kertoimissa ja veikkauksessa tärkeintä on tieto, niin myös tulosvedoissa. Myös muut seikat, kuten kotikenttäetu huomioidaan kertoimia laskettaessa. Lisäksi joukkueiden oletetut sekä toteutuneet kokoonpanot vaikuttavat kertoimiin. Huippupelaajan loukkaantuminen, tai yllättävä paluu kentille, näkyy kertoimissa. Kiinteät tulosveto kertoimet pysyvät samana, mutta muuttuvissa kertoimissa pelaajien aktiivisuus voi vaikuttaa kertoimiin: jos suuri osa pelaajista uskoo esimerkiksi West Hamin kotivoittoon, laskee tämän lopputuloksen kerroin. Näissä tapauksissa aikaiset linnut nappaavat parhaat kertoimet, sillä kertoimet tuppaavat laskemaan, kun lukuisat pelaajat lyövät vetoa saman joukkueen puolesta. Tulosvedon kertoimet liikkuvat samalla tavalla.

Tarkastelemalla esimerkiksi tulevan ottelun joukkueiden viimeaikaisia maalimääriä, voit muodostaa kuvan siitä, mille haitarille ottelun maalimäärä asettuu. Suhteuttamalla tämän joukkueiden voimasuhteisiin, sekä muihin vaikuttaviin asioihin, voit määrittää todennäköisimmät tulokset.

Huomaa myös, että vedonlyöntitoimistot ottavat kertoimista pienen osan itselleen. Tämä tarkoittaa sitä, että kertoimia lasketaan hiukan. Pääsääntöisesti ulkomaisilla vedonlyöntitoimistoilla, kuten Betssonilla on Suomea paremmat kertoimet, eli ne ottavat pienemmän siivun välistä. Veikkauskioski.com on työvälineesi parhaiden kertoimien löytämiselle. Maksulliset vihjeet ovat aina pois voittosummasta, jos edes millään tavalla pätevät todellisessa maailmassa.

Tulosvedon parhaiden kertoimien löytäminen

Veikkauksen ammattilaiset ja pidempään vedonlyöntiä harrastaneet tietävät, että todelliset voittorahat piilevät ylikertoimissa. Ylikertoimet ovat kertoimia, jotka ovat korkeampia kuin lopputuloksen todennäköisyys. Viime vuosina esimerkiksi KHL on tarjonnut ylikertoimia siitä syystä, että monet eurooppalaiset vedonlyöntitoimistot eivät tunne itäistä liigaa niin hyvin. Lisäksi kansalliset lajit, kuten suomen salibandy, ovat hyviä kohteita lajin asiantuntijoille. NHL:n lopputuloksia on yleensä hankalampi ennakoida, sillä liigan joukkueiden taso on hyvin yhteneväinen.

Ylikertoimien löytäminen ja määrittäminen on aina pelaajan itsensä vastuulla. Tulosvedoissa nämä kertoimet voivat vielä korkeampia. Mitä taitavampi veikkaaja, sitä paremmin hän löytää ylikertoimet. Jos pelaaja pelaisi ainoastaan toteutuneita ylikertoimia, olisi hän pitkällä välillä voittoisa. Nettiveikkaus ja erityisesti Veikkauskioski.com tekee ylikertoimien etsimisestä helppoa. Tosi ammattilaisuus tarkoittaa yleensä erikoistumista yhteen lajiin zen-mestarin viileydellä. Veikkaaminen vaatii kylmiä hermoja ja pelikassan hyvää hoitamista. Periaatteessa jos tiedät lajista enemmän vedonlyöntitoimisto, niin tulet voittamaan useammin! Etenkin pelaamalla NordicBetin tapaisilla ulkomaisilla veikkaussivustoilla voit löytää Suomen tarjontaa parempia tulosvedon kertoimia.

Tulosvedon tuotto-odotukset

Vedonlyönnin matematiikkaan pätee aivan samat lainalaisuudet, kuin minkä tahansa sijoituksen tuotto-odotuksiin. Mahdollinen voitto kerrottuna todennäköisyydellä vähennettynä panos kertaa tappion todennäköisyys. Jos tuotto-odotus on positiivinen, niin veto on pitkällä aikavälillä kannattava. Tulosveto vaatii pitkäjänteisyyttä ja järkevää hajautusta, mutta niistä voi taidolla ja tiedolla saavuttaa parhaat tuotot. Esimerkiksi Mestarien liigassa pelataan kaksi otteluparia. Jos toisella kohtaamisella vahvemmalle joukkueelle riittää jatkoonpääsyyn tasapeli, kannattaa katsoa tasapelien tulosveto kertoimet.

Vedonlyöntibonukset ja riskittömät vedot parantavat suoraan vetojesi kannattavuutta. Usein riskittömissä vedoissa voittoa ei tarvitse kierrättää, vaan tappion kohdalla palautettu panos. Tämä tarkoittaa sitä, että vaikka palautettu panos houkuttaisi ottamaan riskejä, niin riskittömät vedot kannattaa sijoittaa varmoihin kohteisiin. Esimerkiksi Betsafe tarjoaa kuukausittain tuottoisia bonustarjouksia, joilla voit parantaa vetojesi tulosta.