Veikkauskioski

Jääkiekon SM-liiga

Veikkauskioski odottaa jääkiekon Sm-liigakauden alkua jälleen kerran innoissaan. Viime kausihan päättyi jälleen toissa kauden tapaan kärppäjuhliin; Mutta millä tavalla? Kärpät on nyt kahtena kautena putkeen voittanut Tapparan finaalisarjassa seitsemännessä pelissä, ja vieläpä seitsemännen pelin jatkoajalla! Löydät parhaat pitkäveto kertoimet Sm-liigaan ja Kärppien voitolle tietenkin netistä, kansainvälisiltä veikkaussivustoilta.

Jääkiekon Sm-liigan viime vuodet Kärppien juhlaa

Viime kauden mestaruuden ratkaisi nuoren Sebastian Ahon komea maali läpiajosta, joka räjäytti ilon ylimmilleen Raksilassa. Tapparan tuskaa lisää vielä se, että näitä kausia edeltävänä kautena se jäi niin ikään toiseksi häviten Ässille finaalisarjan voitoin 4-2.

Tapparaa voidaan siis kiistatta pitää tällä hetkellä Suomen toiseksi parhaana joukkueena. Toisaalta Lukon kohtalo on kahtena viime kautena ollut hävitä välieräsarja seitsemännessä ottelussa kaksi kertaa peräkkäin nimenomaan Tapparalle. Raaka kohtalo tämäkin, mutta kertoo silti siitä, että kotoinen Sm-liigamme terävin kärki on ollut viime vuosina äärimmäisen tasainen, ja samankaltaista jatkoa on myös tulevalla kaudella odotettavissa. Game Sevenit yleistyvät, mikä kannattaa muistaa, kun täytät pelikuponkeja netissä.

Sm-liigamestaruus 2015 – 2016 on auki

Sm-liigan runkosarja tulee mitä todennäköisimmin olemaan tänäkin vuonna viime kauden tapaan laajan pelaajamateriaalinsa ansiosta Kärppien heiniä. Esimerkiksi Betsson pitää Kärppiä tälläkin kaudella suurimpana suosikkina Suomen mestariksi, mutta tulevalla kaudella toiseksi mestarisuosikiksi voidaan nostaa myös viime kaudesta vahvistunut HIFK. Tämän jälkeen on erittäin tasaista, Tappara ei ennakkoasetelmissa ole ihan edelliskauden hopearyhmiensä veroinen, mutta lukeutuu silti mestarisuosikkien haastajiksi aina vahvan JYP:in, viime kausilla mitalipeleissä olleen Lukon sekä viime kaudesta selkeästi mm. Eric Perrinin ja Dave Spinan tulon myötä vahvistuneen TPS:n ohella.

Jääkiekossa runkosarja tarjoaa vetokohteita

Runkosarjan voitosta saisi yllätyshauilla esimerkiksi NordicBetistä hyviä kertoimia, mutta pitkän sarjan voittoon ei monen joukkueen materiaali riitä. Suomalaisten keskuudessa on myös viime vuosina ollut verrattaen suosittua lyödä vetoa liigan runkosarjan pistepörssin voittajasta. Toivottavasti mahdollisimman moni netissä toimiva vedonlyöntifirma antaa kiinteät kertoimensa tälle vetovaihtoehdolle, koska netissä on huomattavasti mestaruusvetojen ohella kertoimien puolesta kannattavampaa pelata kuin esim. Veikkauksen pelipisteillä. Kun laittaa kupongille vedon mestarista tai pistepörssin voittajasta, on mukava tietää, että kyseinen kerroin pitää ja panostushetken mukainen voitto maksetaan myöhemmin pelitilille.

Myös Veikkaus on ruvennut antamaan nykyään kiinteitä kertoimia joihinkin voittajavetoihin, mutta nämä kertoimet ovat ainakin toistaiseksi jääneet verrattaen pieniksi muihin peliyhtiöihin verrattuna. Runkosarjan pistepörssin voittajaa on niin ikään vaikea ruveta arvuuttelemaan, mutta veikkaisimme että TPS:n Eric Perrinillä tai HIFK:n Tomas Zaborskylla ei kauaksi jäädä, mikäli miehet pysyvät kunnossa koko kauden.

Sm-liigan pudotuspelit ratkaisevat mestarin

Veikkauskioskin mielestä yllätysjoukkueiden mestaruus ei ole todennäköinen, mutta ei missään nimessä mahdotonkaan. Näihin yllätysvetoihin voit metsästää kertoimia kaikilta Veikkauskioskin suosittelemilta vedonlyöntisivustoilta. Käytännössä kaikilla joukkueilla, lukuunottamatta mitä todennäköisemmin vielä ensi kaudellakin oppirahojaan maksavaa Vaasan Sportia sekä sarjanousija KooKoo:ta, on hyvät mahdollisuudet edetä playoff-vaiheeseen, jossa voi tunnetusti tapahtua ihan mitä vain.

Vetovinkkiä mestarista on vaikea ennen kauden alkua ruveta antamaan, mutta veikkaajan kannattaa kiinnittää huomiota monien sivustojen antamille korkeille kertomille siitä, että esim. HPK tai Ilves pääsisi 8 parhaan joukkoon varsinaisiin pudotuspeleihin. On totta, että kumpikaan joukkue ei kuulu sarjan ennakkosuosikkeihin, mutta molempien tällä hetkellä saama sama kerroin 4.40 haiskahtaa tasaisessa sarjassa lievältä ylikertoimelta. Vedonlyönti runkosarjan voittajasta ei välttämättä veikkaajan näkökulmasta kannata ellei usko esim. 100-prosenttisesti Kärppiin ja halua varmoja rahoja pois.

Sm-liigan valmentajavedot

Veikkauskioskin hiukan leikkimielinen suosikki on vetolyöntikohde siitä, mikä joukkue vaihtaa ensimmäisenä valmentajaa (= kuka valmentajista saa ensimmäisenä potkut). Tähän tulee vaikuttamaan ennen kaikkea joukkueiden tuleva peliesitys, mutta kannattaa silti ottaa huomioon tiettyjä asioita. Potkuihin voi vaikuttaa se, kuinka kauan valmentaja on valmentanut joukkuetta, ja se kuinka nopeasti joukkueen seurajohto on reagoinut huonoihin peliesityksiin aiemmilla kausilla.

Toivotaan herroille kaikkea menestystä pestiensä kanssa, mutta tässä kohtaa laittaisimme merkille kovin odotuksin kausiin lähtevät HIFK:n ja TPS:n. HIFK:iä valmentaa Antti Törmänen ja TPS:ää Ari-Pekka Selin. Mikäli peli ei lähde kulkemaan alusta pitäen, niin valmentajan paikat saattavat olla tuulisia. Vedonlyöntifirmoista esim. Betsson on antanut nyt jo omat kertoimensa kyseiselle vetokohteelle.

Vedonlyöntibonukset kannattaa hyödyntää Sm-liigaan

Kuten jo aiemmin todettu, jääkiekon Sm-liiga on tänäkin vuonna erittäin tasainen ja kauden avauskierroksella voi tapahtua ihan mitä tahansa. Järkevintä vedonlyöjän kannalta on lunastaa itselleen sopiva vedonlyöntibonus pelifirmasta, jolla on iso markkinaosuus Suomessa. Nämä firmat tarjoavat Sm-liigaotteluihin huomattavasti laajemman kerroinvalikoiman jo aiemmin mainittujen kausivetojen, otteluveikkausten, maalimääräveikkausten, tulosvetojen sekä lukuisien livevetokohteiden muodossa. Voit tuplata tai jopa triplata ensitalleuksesi, kun liityt Veikkauskioskin suosittelemille vedonlyöntisivustoille.

Jääkiekko on pitkän kautensa ansiosta parhaimmillaan yksi tuottoisimmista lajeista lyödä vetoa. Kauden etemistä kannattaa seurata maltilla aavistellen eri joukkueiden päivän vireystiloja ja asetellen pikkupanoksia. Tiiviisti kiekkoa seuraavan fanin on lopulta helppo täyttää vedonlyöntifirman antama 6x kierrätysvaatimus ensitalletusbonukselle, jos vain onnistuu osumaan ensimmäisillä kierroksilla ja saa kasvatettua sen myötä mukavan pelikassan tulevia kierroksia varten. Hyvin yleistä kotoista Sm-liigaa suosivien veikkaajien keskuudessa on ollut myös isojen pottien tavoittelu aavistelemalla tasapelikierroksia. Nämä usein systeemeinä pelatut laput ovat luonnollisesti riskikohteita, mutta tasaisessa liigassa pelataan tunnetusti paljon tasureita.