Veikkauskioski

Jokeri tulokset

“Laitetaanko Jokeri?” on varmasti tuttu kysymys kaikille suomalaisille loton ystäville. Jokeri on kulkenut loton kylkiäisenä jo pitkään, ja moni ottaa sen mukaan lottolapulleen jännitystä tuomaan. Nykyään Jokeria voi pelata tavallisen suomalaisen loton lisäksi myös Viking Lotossa ja Eurojackpotissa, joten Jokeri-arvontoja on viikon aikana peräti kolme kappaletta. Alta löydät kaikki Jokeri tulokset keskiviikolle, perjantaille ja lauantaille.

TULOKSET IFRAME

Näin Jokeri tulokset arvotaan

Jokeri tulokset arvotaan perinteisesti lottoarvonnan yhteydessä, vaikka peliä voi nykyään pelata itsenäisestikin. Numeroita arvotaan seitsemän, ja ne saapuvat virallisen valvojan käsiin viranomaisten hyväksymästä arpajaislaitteesta. Jokerinumeroita on yhteensä kymmenen väliltä 0-9.

Tavoitteena pelissä on saada oikea seitsemän numeron sarja oikeassa järjestyksessä, eli pelkät oikeat numerot eivät riitä. Vuodesta 2009 lähtien pelaajien tehtävää on kuitenkin helpotettu, sillä rivin ei tarvitse enää alkaa vasemmalta tai oikealta, vaan oikea numero missä kohdassa tahansa lasketaan mukaan.

Jokeri ja voitonjako

Jokeri voitonjako on nykyään entistä yksinkertaisempaa, sillä Veikkaus päätti muuttaa peliä niin, että kaikki voitot päävoittoa lukuunottamatta ovat kiinteitä. 6 oikein tuo 20 000 € voiton, 5 oikein 500 € voiton, 4 oikein 50 € voiton, 3 oikein 6 € voiton ja 2 oikein 3 € voiton. Ainoastaan miljoonan euron päävoiton joutuu Jokerissa edelleen jakamaan, jos joku muu osuu siihen samanaikaisesti.

Kaipaatko lisää tuloksia Veikkauksen suosikkipeleihisi? Keno-tulokset, Lotto-tulokset, Viking Lotto -tulokset ja Kaikki tai ei mitään -tulokset niille varatuilta sivuilta. Myös Eurojackpot-tulokset voit tarkistaa suoraan Veikkauskioskilta käsin!