Veikkauskioski

Eurojackpot tulokset

Eurojackpot tulokset ovat aina suuren mielenkiinnon kohteena ympäri Euroopan, sillä tässä lottopelissä jaetaan mantereen suurimmat lottovoitot. Suomalaiset lottopelaajat ovat olleet vuosien varrella todella onnekkaita nimenomaan Eurojackpotissa, sillä lukuisat pelin ennätysvoitoista ovat osuneet sinivalkoisten pelureiden kohdalle.

Jos pelaat Eurojackpotia, olet saapunut oikeaan paikkaan, sillä Veikkauskioski tarjoaa nyt Eurojackpot tulokset sinulle heti perjantaisen arvonnan jälkeen alla.

TULOKSET IFRAME

Näin Eurojackpot tulokset arvotaan

Eurojackpot tulokset arvotaan perjantaisin Helsingissä, jossa järjestetään virallinen arvontatilaisuus. Peliaika loppuu klo 20.00 Suomen aikaa, ja varsinaisen Eurojackpot arvonta-aika on klo 22.00.

Arvonnassa nostetaan esiin ensimmäisenä 5 päänumeroa yhteensä 50 numeron joukosta, mutta lisänumeroilla (tähtinumeroilla) on tässä lottopelissä tavallista suomalaista lottoa suurempi rooli. Jättipottiin ei nimittäin voi osua ilman kahta oikeaa lisänumeroa, jotka arvotaan yhteensä 10 numeron joukosta.

Eurojackpot ja voitonjako

Eurojackpotin voitonjako on melko monimutkainen, sillä erilaisia voittoluokkia on peräti 12 kappaletta. Miljoonavoittoon pääsemiseksi on saatava yleensä oikein 5 päänumeroa ja 2 kaksi lisänumeroa, mutta tässä tapauksessa miljoonia laitetaan aina pinoon vähintään kymmenen – ja yleensä useampiakin. Pienin Eurojackpot voitto irtoaa 2 päänumerolla ja yhdellä tähtinumerolla, jotka tuovat keskimäärin noin 8 euron voiton.

Eurojackpot tarjoaa netin suurimmat lottovoitot, mutta muista myös muut veikkauspelit. Keno-tulokset, Lotto-tulokset, Jokeri-tulokset, Viking Lotto -tulokset ja Kaikki tai ei mitään -tulokset, jotka aukeavat linkkejä klikkaamalla.