Veikkauskioski

Liiga 2017

Jääkiekko on aina ollut suomalaisille se laji numero yksi – ja kotimainen Liiga kaikkein seuratuin kaikista kiekkosarjoista. Liigan kausi 2016/17 käynnistyi viime vuoden syyskuussa, ja ennätyspitkää runkosarjaa pelattiin 60 ottelun verran. Voisi melkein sanoa, että Suomen jääkiekkoliiga lähestyy vuosi vuodelta enemmän Pohjois-Amerikan ammattilaissarjaa NHL:ää. Pitkä runkosarja ja jännittävät pudotuspelit ovat konsepti, joka vetää katsojia halleihin.

Aiemmin jääkiekon SM-liigana tunnettu Liiga on tarkan seurannan kohteena tietenkin myös Veikkauskioskilla. Liiga 2017 tarjoaa paljon hyviä vedonlyöntikohteita aina finaalisarjaan asti, ja me olemme mukana menossa jakamassa vedonlyöntivihjeitä silloin, kun hyviä Liiga-kertoimia osuu silmiimme. Otamme aina vihjeissämme huomioon myös Liigan loukkaantumiset ja kerromme mikäli esimerkisi Liigan siirtohuhut vaikuttavat voittajavedon kertoimiin.

Liiga-uutiset 2017 kannattaa siis käydä aina katsomassa Veikkauskioskilta – hyvien vihjeiden ja ennakoiden lisäksi löydät myös erilaisia kampanjoita, joihin voit osallistua netin vedonlyöntisivustoilla. Suomalaiset lätkän ystävät ovat nykyään tärkeä kohderyhmä monella veikkaussivustolla, joten hauskoja Liiga-kisoja ja -kampanjoita on tarjolla jatkuvasti. Tässä artikkelissa keskitymme kuitenkin antamaan yleistä tietoa Liigasta 2017 ja jakamaan muutamia vedonlyöntivihjeitä käynnissä oleviin pudotuspeleihin. Ne löytyvät artikkelin lopusta.

Liigan otteluohjelma ja liveseuranta 2017

Liigan runkosarja koostui kaudella 2016/17 yhteensä 60 ottelusta joukkuetta kohden. Nyt käynnissä ovat pudotuspelit, joiden tilanne on kirjoitushetkellä todella mielenkiintoinen. Vaikuttaa siltä, että SM-liigan runkosarjan lopullinen tilanne ei loppujen lopuksi kertonutkaan aivan kaikkea joukkueiden välisistä voimasuhteista. Liigan otteluohjelma oli rankka, joten laajalla pelaajaryhmällä toimivat seurat ovat vahvoilla play-offs-kaukaloissa.

SM-liigan ottelut ovat nykyään maksukanavien takana, joten netin vedonlyöntisivustot eivät voi niitä live-stream-palveluidensa kautta lähettää. Kaikki SM-liigan maalit on siis myös käytävä katsomassa eri palvelun kautta. Muut tiedot Liigasta saat kuitenkin kätevästi suoraan vedonlyöntisivustoilta, ja niiden kautta onnistuu helposti myös SM-liiga liveseuranta. SM-liigan tilastot, tulokset sekä sarjataulukko ovat kaikki näkyvillä samanaikaisesti, kun lyöt vetoa valitsemistasi kohteista. Suosittelemme vertailemaan Liigan kertoimet monen eri sivuston välillä – näin saat pitkällä tähtäimellä paljon paremman tuoton Liiga-vedonlyöntiin sijoittamillesi rahoille.

Liigan joukkueet kaudella 2016/2017

Liigan mestarit viime kaudella löytyivät Tampereelta. Tampereen Tappara oli selvästi edelliskauden kovin Liiga-joukkue, ja sama tahti jatkui tälläkin kaudella ainakin runkosarjan osalta. Tappara voitti runkosarjan yli kymmenen pisteen erolla, mutta ovatko tässä todella Liigan voittajat 2016/17?

Muut Liigan joukkueet kaudella 2016/17 ovat runkosarjan lopullisessa järjestyksessä: TPS, Kalpa, JYP, HPK, Pelicans, Ässät, Kärpät, HIFK, Ilves, Jukurit, Lukko, KooKoo, Sport ja Saipa. Kyseessä on suljettu sarja, joten nousijoita tai putoajia ei ole.

Liiga vedonlyönti 2017

Liiga vedonlyönti 2017 on tuottanut Veikkauskioskin kassaan jo kohtalaisen mukavan summan ekstraa, mutta Liigan vetovihjeet jatkuvat osaltamme tietenkin aina finaalisarjaan asti.

Veodnlyönti jääkiekon SM-liigasta on siitä mukavaa hommaa, että otteluita tuntuu riittävän jatkuvasti runkosarjan pidentymisen jälkeen. Liiga vedonlyöntiin 2017 on tästä syystä usein tarjolla bonuksia ja kampanjaetuja niinä päivinä, kun kansainvälisessä urheilumaailmassa ei ole käynnissä mitään erityisen tärkeitä kilpailuita. Veikkauskioskin vetovihjeet jääkiekon SM-liigan yhdistettynä kampanjatarjouksiin ovat sellainen paketti, että voitot nousevat helposti tähtitieteellisiksi!

Kertoimet Liigan voittajasta

Kertoimet Liigan voittajasta 2017 elävät luonnollisesti koko kauden ajan. Kirjoitushetkellä suosikki on runkosarjan voittaja Tappara, jonka mestaruudesta tarjotaan kerrointa 3.00. Kaukaisimpana kertoimenlaskijat pitävät Ilveksen mestaruushaaveita, sillä toisen tamperelaisjoukkueen voitosta voi saada jopa kertoimen 22.00. Ei huonosti, kun otetaan huomioon, että Ilves on laittanut hyvin kampoihin Tapparalle puolivälierissä tähän asti.

Muut kertoimet Liigan voittajasta 2017 asettuvat näiden kahden ääripään välille. Kakkossuosikki mestariksi on JYP, jonka kerroin on noin 4.00. Sen jälkeen seuraavat TPS (4.75), Kalpa (9.00), HIFK (9.50), Pelicans (16.00) ja HPK (20.00). Mestaruusvedon suhteen suosittelemme tarttumaan tämän kauden Liigassa yllättäjiin. Yksikään joukkue ei mielestämme ole niin ylivoimainen, että näinkin suuret erot Liigan voittajakertoimissa olisivat oikeutetut. Vedonlyöntivihjeemme tähänä vetotyyppiin on siis selkeä: yllätyshaku – ja mahdollinen vastapeli, jos oma joukkue selviää välieriin tai finaaliin asti.

Kertoimet Liigan pudotuspeleihin

Mestaruusvetojen lisäksi Veikkauskioskin asiantuntijatiimin suurennuslasin alla ovat tällä hetkellä muut kertoimet Liigan pudotuspeleihin 2017. Säälipleijarit on kirjoitushetkellä jo pelattu, ja puolivälieräparit ovat lähtemässä käyntiin toden teolla. Jo yllä vihjaamamme Ilves on mielestämme aliarvioitu myös puolivälierien kertoimissa. Esimerkiksi Ilveksen jatkopaikasta tarjotaan yli 3.00 kerrointa, mikä on hieman liikaa, kun joukkue on kuitenkin tällä kaudella kärsinyt lähinnä vierasotteluiden surkeudesta. Puolivälierävaiheessa niitä ei ole luvassa, kun vastaan asettuu joka pelissä rakas paikallisvastustaja Tappara.

Parhaat kertoimet Liigan pudotuspeleihin 2017 kannattaa käydä katsastamassa sivuiltamme joka päivä, ennen kuin illan pelit käynnistyvät. Jos löydämme makeita pelikohteita, kerromme niistä vihje- ja uutisosiossamme sinulle välittömästi. Veikkauskioski etsii parhaat kertoimet jääkiekkoon siunlle myös vuonna 2017!