Veikkauskioski

Kuinka puhua kuin jääkiekkoilija

Mahdollisesti enemmän kuin mikään muu urheilulaji, jääkiekkoa ympäröi ainutlaatuinen kulttuuri. Se on tiukasti yhteen sitoutunut ryhmä, joka on omistautunut lajilleen kuin mikä tahansa muualla maailmassa. Tämän suhteen seurauksena pelaajien keskuudessa on kehittynyt ainutlaatuinen vastaava “jääkiekkoslangi” kuvaamaan jääkiekkokohtaisia ​​asioita tai tapahtumia. Jos et ole yhteisön jäsen, et tiedä, mistä jääkiekkoilijat puhuvat, kun he käyttävät joitain omia termejään.

Gongshow: sillä on useita merkityksiä:

  1. käytetään kuvaamaan sitä hulluutta, joka syntyy, kun jääkiekkoilijat juovat/juhlaavat/menevät baariin.
  2. peli, joka riistäytyy täysin käsistä useiden tappeleiden, paljon rangaistuksia ja paljon maaleja myötä.

Hiomakone:

pelaaja, joka täyttää alemmat rivit tai alemmat parit. Hänellä on kivikädet, mutta hän on fyysinen ja työskentelee kovasti jäällä ollessaan. Yleensä muun joukkueen rakastama. Katso: Paul Bissonnette.

Ruokakauppa tikku:

pelaaja, joka istuu penkillä koko pelin hyökkääjien ja puolustuksen välillä ja toimii erottimena kuin myymälän kassalinja. Myös pölynimuri ja ehkä taivutin.

Letku:

toinen nimi häviäjälle, tyypillisesti tarkoitettu loukkaukseksi roskapuheessa. Tulee jääkiekon varhaisista ajoista, jolloin hävinnyt joukkue joutui putoamaan jäätä vedellä pelin jälkeen, koska Zambonia ei ollut vielä keksitty.

Nyt täytyy olla selvää, että sivustomme on melko vakaville jääkiekon ystäville. Keskustelemme pelistä erittäin yksityiskohtaisesti, pidämme toimittajia joukon NHL-joukkueiden pukuhuoneissa ja keskustelemme mahtavista jääkiekon taktiikoista. Silti ymmärrämme, että jääkiekon parissa on paljon aivan uusia ihmisiä. Monet katsovat NHL-pelejä ensimmäistä kertaa, ja aloittelijalle jotkin säännöt saattavat tuntua hieman oudolta. Yksinkertaiset jääkiekon säännöt, kuten jää ja paitsio. Aloitamme tästä pienen sarjan vielä tietämättömille. Alkaen jäätelösäännöstä.

Jäätelösäännön ideana on, että kiekon kääntäminen kokonaan alas jään päähän ja sen jälkeen ajaminen vie pois pelin virrasta. Tuomarit tarvitsivat keinon estää pelaajia tekemästä tätä. Joten he tekivät säännön, jossa et saa syöttää kiekkoa kentän toiselle puolelle, ohita punainen maaliviiva omalta puoleltasi keskijäärajaa (tunnetaan nimellä Red Line).