Veikkauskioski

Jääkiekon MM-kisat

Jääkiekon MM-kisoissa kruunataan jääkiekkomaiden kuningas. Kisat ovat jokaisen suomalaisen kiekkofanin kevään kohokohta, ja me Veikkauskioskilla tarjoamme parhaat työvälineet MM-veikkaukseen. Näin sinä saat parhaat mahdolliset kisakertoimet sekä voittomahdollisuudet. Pelaa tulosvetoa Suomen otteluista tai valitse monivetoon useamman joukkueen pelejä vapaasti. Tutustu jääkiekon MM-kisojen historiaan ja poimi mukaasi nettiveikkauksen parhaat tarjoukset.

Suomi jääkiekon MM-kisoissa aikojen saatossa

Jääkiekon MM-kisat järjestettiin ensimmäistä kertaa vuonna 1920. Neuvostoliitto / Venäjä (27 kpl) ja hallitseva mestari Kanada (25 kpl) pitävät hallussaan historiallisesti ylivoimaisesti eniten kultaisia mitaleja. On selvää, että suuret ja pohjoiset maat dominoivat kisoja, sillä niillä on valtava pelaajareservi. Suomi on pärjännyt pienuudestansa huolimatta kuitenkin erittäin hyvin näissä kisoissa. Jo yleissivistykseen kuuluu tietää, että Suomi on voittanut MM-kisat kahdesti vuosina 1995 ja 2011. MM-kisoihin lähtee usein NHL:n huippunimiä, mutta kisoista on myös noustu NHL:ään. Kultavuoden 1995 joukkueesta nousi monia tulevia NHL-legendoja, kuten Saku Koivu.

Tilastoja tarkastellessa on selvää, että useampikin kultainen mitali olisi voinut olla mahdollinen, sillä hopeisia on tullut seitsemän kappaletta ja pronssia kolmesti. Voit veikata Suomelle MM-2016 kultamitalia esimerkiksi suomalaisten suosimalla Betssonilla.

Suomi jääkiekon MM-kisoissa 2015

Jääkiekon MM 2015 tarjosi monia yllätyksiä vedonlyöjille. Perinteiset mahtimaat joutuivat välillä koville, kun nousevat maat alkoivat puskea päälle. Ranska johti hetken Ruotsia, ja Saksa laittoi Tšekin tiukoille. Lisää veikkaustietämystäsi Veikkauskioskilla, niin voit napata parhaat pitkävetokertoimet seuraaviin MM-kisoihin ja tehdä rahaa yllätyksillä.

Vuosi 2015 ei ollut Suomen Leijonille juhlaa, mutta miten käy tänä vuonna? kisat eivät olleet täysin pettymys, sillä Suomen Pekka Rinne laittoi tuolloin maalivahtien ennätykset uusiksi. Hänen onnistui pitää maali puhtaana uskomattomat 206 minuuttia ja 26 sekuntia. Miten Suomen maalivahdit pärjäävät tulevissa kisoissa? Voit veikata netin vedonlyöntisivustoilla, että Suomen vastustaja tekee alle 0,5 maalia. Silloin lyöt vetoa siitä, että Suomi pitää maalin puhtaana.

Jääkiekon MM-2016 järjestetään Venäjällä

Jääkiekon vuoden 2016 MM-kisat järjestetään Moskovassa ja Pietarissa, Venäjällä. Lohkot jakautuvat myös kätevästi eri kaupunkien välillä. Suomi on Pietarin Lohko A:ssa. Lohkon vaikeimpia vastustajia lienevät viime vuoden mestari Kanada sekä lajin mahtimaa Yhdysvallat. Molemmissa näistä joukkueista tulee olemaan lukuisia NHL-tähtiä, mutta toisaalta maat eivät aina lähetä parhaimpia pelaajiaan MM-kisoihin. Vuoden 2015 kisoissa oli ongelmia tuomareiden kanssa. Miten käy tänä vuonna, tuleeko paljon rangaistuksia? Parhaat kertoimet MM-kisojen rangaistusvetoihin löytyvät netin veikkaussivustoilta. Esimerkiksi Veikkauskioskin suosittelemma NordicBet tunnetaan erikoisvetokohteistaan.

Ennen kuin joukkueiden kokoonpanot ilmoitetaan, on kuitenkin liian aikaista spekuloida sillä, miten Suomen käy vuoden 2016 MM-kisoissa. Koska Suomen jääkiekko tunnetaan mahtavista maalivahdeista, niin voi varautua joka tapauksessa siihen, että Suomen maaliin ei liian moni kiekko eksy. Ennen kisojen alkua saat parhaat kertoimet voittajavedoille. Tuleeko Suomi saamaan himoitun kolmannen kultamitalin? Tavataanko torilla vuonna 2016?

Jääkiekon MM 2016 tarjoaa loistavia tilaisuuksia vedonlyöntiin

Veikkauskioski.com tietää, että jääkiekon MM-kisat ovat todellakin jokaisen vedonlyöjän unelmakohde. Vedonlyöntibonuksia jaetaan kisojen aikaan todella runsaalla kädellä.

Ammattilaisten suosima veikkaussivusto NordicBet tarjoaa laadukkaan alustan myös MM-kisojen vedonlyönneille. Jääkiekkoon profilioituneelta sivustolta löydät sekä tilastot että parhaat työkalut voittovetojen laatimiseen. Saat nyt uutena pelaajana loistavan 200 % bonuksen 200 euroon saakka, kun teet ensitalletuksen NordicBetille.

NordicBet tarjoaa myös mahtavan määrän livekohteita jääkiekon MM-kisoihin. Mikään ei lisää kisajännitystä kuin tiukat ottelunaikaiset vedot, joilla voit tehdä hyvän tilin yllätyksiä hakemalla. Live-vedonlyönnissä maalintekijävedot tarjoavat yleensä hyviä kertoimia. Jos joku pelaaja on hyvässä vedossa, tai nuori ja nälkäinen lupaus janoaa näytön paikkoja, niin tuolloin kannattaa iskeä kiinni hyviin vetoihin. Myös Betssonilta löydät erinomaiset pelaajakohtaiset tilastot, ja voit veikata sitä, kuka Leijonista tekee maalin seuraavassa ottelussa.

MM-jääkiekon aikaan saat nauttia huippukampanjoista

Voit olla varma siitä, että MM-kisojen aikana kampanjoita ja kilpailuita riittää. MM-kisojen aikana voit napata paitsi perinteiset talletusbonukset, myös nauttia riskittömistä vedoista sekä monista kisoihin liittyvistä erikoiskampanjoista. Luvassa on myös erilaisia kilpailuja, joista voit voittaa upeita all-inclusive-matkoja jääkiekon MM-kisoihin 2106. Kenties sinua onnistaa, ja pääset katsomaan MM-kisojen finaalia. Mieti miltä tuntuisi kokea kolmas kultajuhlapaikan päältä!