Veikkauskioski

Katso matsit netistä ja lyö liveveto mobiilissa

Live-vedonlyönti on yksi hauskimmista tavoista lyödä vetoa netissä. Varsinkin live-jalkapallo ja live-jääkiekko ovat nousseet suomalaisvedonlyöjien suosioon. Livevedot ovat kasvattaneet suosiotaan paremman teknologian lisäksi myös siitä syystä, että yhä useammat netin veikkaussivustoista tarjoavat sivuillaan live-streameja. Näiden streamien avulla voit seurata lukemattomia eri sarjoja maksuttomasti tietokoneesi tai mobiililaitteesi ruudulta – ja lyödä samalla vetoa vaivattomammin kuin koskaan.

Tee live-veto Betsafella mobiilissa tai tietokoneellasi

Livevedot onnistuvat nyt sekä tietokoneella että mobiilaitteilla. Rekisteröitymällä suurille kansainvälisille pelisivustoille, kuten Betsafe, voit pelata kaikkia suosikkilajejasi ottelun ollessa käynnissä. Live veto mobiililaitteella mahdollistaa sen, että voit lisäksi lyödä vetoa missä ikinä oletkin. Betsafe tarjoaa käyttöösi laadukkaan mobiilisivuston ja pelivalikoiman, josta löydät hyviä livekertoimia esimerkiksi jääkiekon SM-liigan ja jalkapallon Veikkausliigaan. Suomalaisten suosikkilajit ovat muutenkin vahvasti esillä sivustolla. Betsafe kampanjatarjonnasta löydät usein etuja ja bonuksia, jotka on suunnattu nimenomaan suomalaisten sarjojen live-vedonlyöntiin. Tästä syystä onkin hyvä idea avata pelitili juuri pohjoismaisille veikkaussivustoille. Ne ottavat suomalaiset pelaajat huomioon markkinoinnissaan jatkuvasti.

Live-vedonlyönnin hyödyt

Live-vedonlyönti kasvattaa suosiotaan koko ajan. Pelimuodon suosio selittyy sillä, että live streamit ovat yleistyneet netin veikkaussivustoilla. Jalkapallo streamit ja jääkiekko streamit palvelevat innokkaita vedonlyöjiä, jotka haluavat seurata peliä livenä vetoa lyödessään. Live-vedonlyönnissä käytetään hieman erilaisia taitoja kuin vedonlyönnissä yleensä, joten monet ammattipelaajatkin voivat olla parhaimmillaan juuri livenä pelatessaan. Live-vedonlyönnissä yrität käytännössä päihittää kertoimen laskijan pelin analysoinnissa, ja harjaantuneella silmällä on mahdollista tehdä todella hyvää tulosta.

Livevedot ovat hyödyllisiä myös siinä suhteessa, että niillä voi tarpeen tullen suojata tavallisia vetojaan helposti. Monet ammattiveikkaajat pelaavat ennen kohdetta joitakin vetoja, minkä jälkeen loput vedot säästetään liveen. Joskus pelin mennessä hyvin suojavetoja ei edes tarvita, mutta mikäli pelitapahtumat siltä näyttävät, voi aiempien vetojen suojaus olla paikallaan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että pelaaja lyö uusia vetoja livenä aiempia pelejään tukien. Esimerkiksi pelin loppuvaiheilla tehty tasurivarmistus voi olla tarpeellinen suojaveto, joka pienentää hieman voittosummaa, mutta takaa samalla voiton.