Veikkauskioski

Tulosveto

tulosveto

Tulosveto on yksinkertainen veikkausmuoto, jossa lyöt vetoa ottelun lopputuloksesta varsinaisella peliajalla. Jatkoaikaa ei siis jääkiekko tai jalkapallo tulosvedossa lasketaan mukaan, vaan kertoimet on aina asetettu varsinaista peliaikaa silmällä pitäen. Tulosveto lapun täyttäminen on helpoin tehdä netissä. Valitsemalla pelisivustoksesi jonkin kansainvälisen vedonlyöntisivuston, saat käyttöösi alan parhaat vetojärjestelmät. Voit valita haluamasi tulosveto kohteet valtavasta valikoimasta ja tarkastella monipuolisia tilastoja ennen tulosvetosi lyömistä. Netissä voit yhdistä tulosvetokohteet halutessasi myös helposti joko kahden tai useamman kohteen monivedoksi. Tällöin voittomahdollisuutesi laskevat hieman, mutta toisaalta voit saada käyttöösi todella hyviä kertoimia.

Me Veikkauskioskilla tarjoamme sinulle kaiken tarvittavan tiedon voittavaan tulosvetoon. Tässä artikkelissa käymme läpi tulosvetoa yleisesti, jotta pääset helposti alkuun netissä veikatessasi. Voit lukea sivustoltamme tarkemmin myös tulosvedon kertoimista, tulospalveluista ja napata matkaasi pari ilmaista tulosvetovihjettä. Ensimmäiseksi suosittelemme kuitenkin pelitilin avaamista jollekin pohjoismaiselle veikkaussivustolle. Esimerkiksi NordicBet ja Betsson tarjoavat sinulle maittavan ensitalletusbonuksen, kun liityt jäseneksi ja talletat rahaa ensimmäistä kertaa. Vedonlyöntibonus antaa sinulle hyvän pohjakassan, jolla lähteä pelaamaan tulosvetoa netissä.

Tulosveto netissä tarjoaa enemmän

Tulosveto netissä on helpoin tapa pelata tulosvetoa. Yleisimpiä tulosvetolajeja ovat jalkapallo ja jääkiekko, joista molemmista löydät netin veikkaussivustoilta varmasti kaikki suosikkisarjasi. Jääkiekon SM-liiga, NHL, KHL sekä lätkän arvokisat ovat kaikki saatavillasi helposti sivustosi kohdevalikoiman kautta navigoimalla. Samoin jalkapallossa pääset pelaamaan Veikkausliigaa, lähes kaikkia kansainvälisiä futissarjoja sekä tietenkin jalkapallon MM- ja EM-kisoja.

Netissä pelatessasi voit myös seurata tulosvetokohteidesi etenemistä livenä. Monet sivustot tarjoavat jääkiekko ja jalkapallo streameja, eli livekuvaa suoraan paikan päältä tietokoneesi ruudulle. Tulosveto on pelattavissa myös live-vedonlyönnissä. Se tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden tukea aiempia tulosveikkauksiasi uusilla tarpeen mukaan. Jos olet vaikkapa saamassa kiinni yllättävän tulosvedon korkealla kertoimella, voit halutessasi lyödä live-vedonlyönnissä niin sanottuja suojavetoja. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaat ottelun loppuvaiheessa myös muita mahdollisia lopputuloksia tarkkaan harkitulla panoksella ja varmistat käytännössä voittosi.

Tulosveto säännöt netissä eroavat hieman Veikkauksesta

Periaattessa tulosveto säännöt ovat netissä samat kuin Veikkauksellakin: voittakseesi sinun tulee veikata sekä kotijoukkueen että vierasjoukkueen maalimäärä oikein. Erojakin kuitenkin on. Yksi suurimmista eduista, joita tulosveto netissä tarjoaa, ovat kiinteät kertoimet. Veikkauksen tulosveto pelataan aina vaihtuvilla kertoimilla, joten et voi vetoa lyödessäsi tietää, kuinka paljon mahdollinen voitto lompakkoasi lihottaa. Tämä vaikeuttaa tietenkin voittavaa vedonlyöntiä huomattavasti. Lyöt tulosvetosi Veikkauksella kuin side silmilläsi, puoliksi pimeässä hapuillen. Netissä tulosveto säännöt ovat onneksi paremmat.

Tulosveto netissä tarjoaa sinulle reilun mahdollisuuden voittaa. Veikkauskioskin suosittelemat suuret pohjoismaiset pelintarjoajat, kuten Betsafe, antavat sinulle tulosveto kertoimet etukäteen. Tiedät siis aina, mihin rahasi sijoitat. Tämä vaikuttaa pelaamiseen niin, että voit helposti välttää alikertoimet valitsemissasi kohteissa. Jos esimerkiksi haluat lyödä jalkapallo-otteluun tuloksia 4, 3, 2 – 1, 0, voit katsoa onko jonkin lopputuloksen kerroin liian huono pelattavaksi. Netissä voit sitten helposti poistaa tämän tuloksen lapultasi yhdellä klikkauksella ja pelata loput tulokset normaaliin tapaan.

tulosveto

Lunasta bonus liittyessäsi ja saat suuremman pelikassan

Kotimainen Veikkaus ei bonuksia jaa, mutta netissä voit pelata tulosvetosi ja pitkävetosi vedonlyöntibonusten suosiollisella avustuksella. Kaikki Veikkauskioskin suosittelemat veikkaussivustot antavat käyttöösi tervetuliaisbonuksen, kun teet ensitalletuksesi. Bonus voi tuplata tai jopa triplata tallettamasi summan. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että moninkertaistat pelikassasi jo ennen ensimmäistäkään vetoa.

Tulosvetoon on tarjolla paljon kampanjaetuja myös jatkossa. Erityisesti arvokisat ja vaikkapa Mestarien liigan suuret ottelut tarjoavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää monenlaisia etuja. Kansainväliset veikkaussivustot jakavat aika ajoin kaikille aktiivisille asiakkailleen riskittömiä vetoja, jotka ovat käytettävissä myös tulosvetoon. Voit valita haluamasi tuloksen, ja jos voitto ei osu kohdallesi, palautetaan panos pelitilillesi. Riskittömiin vetoihin ja vedonlyöntibonuksiin liittyvät yleensä kierrätysehdot, jotka sinun tulee täyttää ennen kotiutuksen tekemistä. Parhailla vedonlyöntisivustoilla nämä ehdot ovat kuitenkin aina reiluja. Kaikki tulosveto bonukset kannattaakin hyödyntää, sillä ne parantavat voittomahdollisuuksiasi selkeästi.

Veikkauskioskin tulosveto ohjeet auttavat sinua voittamaan

Me Veikkauskioskilla tunnemme vedonlyönnin läpikotaisin. Haluamme auttaa myös sinua voittamaan tulosvedosta ja muista pelimuodoista. Siksi tarjoamme sinulle kattavat tulosveto ohjeet, joiden avulla marginaalit kääntyvät sinun eduksesi. Lue tulosvetovihjeet esittelevä artikkelimme ja olet taas askeleen valmiimpi vedonlyöjä.

Valitse parhaat tulosveto kertoimet

Jos pelaat tulosvetoa vain Veikkauksella, on voittaminen pitkällä tähtäimellä vaikeaa. Voit silloin tällöin osua hyviinkin voittosummiin, mutta Veikkauksen palautusprosentti on sen verran alhainen, että voittava vedonlyönti on vaikeaa. Tulosveto netissä on kuitenkin asia erikseen. Rekisteröitymällä useammalle sivustolle voit valita kertoimista parhaat päältä. Erot eivät välttämättä ole kohdekohtaisesti suuria, mutta vetoa lyödessäsi sinun kannattaa hyödyntää pienetkin edut. Parhailla vedonlyöntisivustoilla marginaalit ovat palautuksessa vain muutamia prosentteja, joten mitään poppakonsteja ei voittamiseen tarvita. Hyvä lajitietous ja kyky valita parhaat tulosveto kertoimet vie jo pitkälle.

Tulosvedon varianssi on pitkävetoa suurempi

Mikäli haluat pelata varman päälle, ei tulosveto ole paras vedonlyöntimuoto. Pitkävedon singlekohteet ovat paras tapa tehdä tasaista tulosta, mutta pelkästään niiden pelaaminen saattaa pidemmän päälle käydä tylsäksi. Tulosvedossa varianssi on suurempien kertoimien myötä pitkävetoa suurempi. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että voitat tulosvedosta harvemmin, mutta samalla suurempia summia. Jos sinulla ei ole käytössäsi suurta pelikassaa, harkitse tulosvetoon asettamiesi panosten suuruus tarkkaan. Pienemmällä panoksella pienennät samalla varianssiasi, eli sinulla on varaa olla epäonnekas useammin kuin suurella panoksella pelatessasi. Kerromme lisää panoksen suuruuden valitsemisen tärkeydestä tulosveto vihjeet esittelevässä artikkelissamme. Panoksen suuruus tärkeä osa pelikassan hallintaa, joka jokaisen voittavan vedonlyöjän kannattaa sisäistää.

Etusivulle