Veikkauskioski

Keno tulokset

Keno tuli Suomessa tutuksi ensin RAY:n peliautomaattina, jota monet ovat varmasti kokeilleen kauppa- tai kioskireissulla. Tämän jälkeen Veikkaus loi Kenosta huippusuositun lottopelin, joka toimii hyvänä lottonälän lievittäjänä, kun perinteisiä lottoja ei ole saatavilla. Kenossa järjestetään nimittäin nykyään päivittäin peräti kolme arvontaa, joten pelattavaa riittää takuulla tarpeeksi.

Löydät uusimmat Keno-tulokset kaikille kolmelle arvonnalle alla olevalta listalta. Se päivitetään automaattisesti joka päivä.

TULOKSET IFRAME

Näin Keno-tulokset arvotaan

Keno-tulokset arvotaan useimmista lottopeleistä poiketen täysin tietokoneella, ja sen arvonta-ajat ovat klo 14.45, klo 20.45 ja klo 22.45. Numeroita arvotaan päivä-, ilta- ja myöhäisilta-arvonnoisssa sama määrä: yhteensä 20 kappaletta 70 eri vaihtoehdosta. Yksi numeroista on lisäksi niin sanottu Kunkkunumero, joka antaa mojovan bonuksen tavallisille voitoille, mikäli se löytyy myös pelaajan Keno-riviltä. Numeroiden määrän omalla Keno-rivillään voi valita itse. Pienin mahdollinen numeromäärä on 2, suurin puolestaan 10.

Keno ja voitonjako

Kenon voitonjako eroaa lotosta siinä, että panoksen koko vaikuttaa voittosumman suuruuteen. Keno-voitot määritetään yksinkertaisella kaavalla: voitto = panos x kerroin. Suurin mahdollinen voittokerroin perus-Kenossa ilman Kunkkukerrointa on 200 000, pienin taas 7. Suomessa Kenosta on voitettu parhaimmillaan yli 2 miljoonan euron potti vuonna 2008.

Kaikki muutkin Veikkauksen suosituimpien pelien tulokset löytyvät Veikkauskioskilta. Lue uusimmat Keno-tulokset, Lotto-tulokset, Viking Lotto -tulokset, Jokeri-tulokset, Eurojackpot-tulokset ja Kaikki tai ei mitään -tulokset omilta sivuiltaan.