Veikkauskioski

NHL 2017

NHL-kausi 2017 on järjestyksessään 99. Pohjois-Amerikan taalaliigaa seurataan Suomessakin vuodesta toiseen todella tarkasti, ja suomalaiset pelaajat NHL:ssä ovat erityisen mielenkiinnon kohteena. Suomalaisväriä nähdäänkin tämän kauden NHL:ssä todella paljon, sillä sinivalkoista kiekko-osaamista on hankittu rapakon taakse lähes tullkooon 50:n pelaajan verran. Etenkin maalivahtipeli taitaa olla Suomessa kunnossa, sillä maalivahteja mahtuu 50 pelaajan joukkoon peräti 13.

Me Veikkauskioskilla seuraamme jääkiekkoa kaikista lajeista eniten jalkapallon ohella. Kotimaisen Liigan lisäksi juuri NHL on se sarja, joka kiinnostaa meidänkin toimitustamme eniten. NHL 2017 on esillä sivustollamme NHL-uutisten myötä melkeinpä joka viikko, ja mainitsemme artikkeleissamme aina myös tärkeimmät NHL:n loukkaantumiset, siirtohuhut ja muut kokoonpanoihin vaikuttavat seikat.

Vuoden 2017 NHL-kausi on ehtinyt jo melkeinpä pudotuspelivaiheeseen asti. NHL:n runkosarjaa on jäljellä vielä reilut kymmenen kierrosta, joiden jälkeen tiedetään, mitkä joukkueet jatkavat pelejään huhtikuun jälkeenkin. Tässä artikkelissa katsastamme, miltä NHL-vedonlyönti 2017 näyttää loppukauden osalta ja kerromme hieman siitä, miltä ottelohjelma loppukaudelle vaikuttaa.

NHL:n otteluohjelma ja liveseuranta 2017

NHL:n runkosarja 2017 on tuttuun tapaan 82 ottelun pituinen. Kausi alkoi 12. lokakuuta 2016, ja se päättyy runkosarjan osalta 9. huhtikuuta 2017. NHL:n Stanley Cup -pudotuspelit 2017 alkavat muutama päivä runkosarjan päättymisen jälkeen, 12. huhtikuuta, ja mestari on selvillä kesäkuun puolenvälin tienoilla riippuen siitä, kuinka pitkään finaalisarjaa lopulta pelataan.

NHL:n liveseuranta kaudella 2016/17 käy kätevästi netin kautta. Jos pelaat meidän tapaamme aktiviisesti jollakin netin vedonlyöntisivustoista, voit hoitaa saman sivuston kautta myös NHL:n tilastoseurannan – ainakin, mikäli olet valinnut sivustoksesi jonkin laadukkaan pohjoismaisen pelipalvelun. NHL:n kokoonpanot, live-tulokset ja otteluiden maalit löytyvät kaikki suoraan tilastopalvelun kautta. Voit siis selailla kertoimien lisäksi myös NHL:n tilastoja samaan aikaan, kun katselet pelejä yömyöhään televisiosta. Jos hyviä kertoimia on tarjolla, onnistuu vedonlyönti käden käänteessä.

NHL:n joukkueet kaudella 2016/2017

NHL:n joukkueet kaudella 2016/17 on jaettu tuttuun tapaan Itäiseen ja Läntiseen Konferenssiin. Ensin mainitussa pelaa 16 joukkuetta, jälkimmäisessä 14, joten yhteensä NHL:ssä on vuonna 2017 joukkueita 30 kappaletta. Lisäksi konferenssien sisällä joukkueet on jaettu vielä kahteen eri divisioonaan; yhteensä divisioonia on siis neljä Atlantic, Metropolitan, Pacific ja Central.

Tässä kaikki NHL-joukkueet 2017 konferenssin mukaan jaettuna:

Itäinen konferenssi: Boston Bruins, Carolina Hurricanes, Buffalo Sabres, Columbus Blue Jackets, Detroit Red Wings, New Jersey Devils, Florida Panthers, New York Islanders, Montreal Canadiens, New York Rangers, Ottawa Senators, Philadelphia Flyers, Tampa Bay Lightning, Pittsburgh Penguins, Toronto Maple Leafs, Washington Capitals

Läntinen konferenssi: Anaheim Ducks, Chicago Blackhawks, Arizona Coyotes, Colorado Avalanche, Calgary Flames, Dallas Stars, Edmonton Oilers, Minnesota Wild, Los Angeles Kings, Nashville Predators, San Jose Sharks, St. Louis Blues, Vancouver Canucks, Winnipeg Jets

NHL vedonlyönti 2017

NHL vedonlyönti 2017 on siitä mukavaa puuhaa, että NHL:ssä riittää pelattavaa aivan valtava määrä. Koska joukkueita ja pelejä on niin paljon, löytyy hyviä kertoimia viikosta toiseen paljon. Parhaat näistä kertoimista löydät meidän NHL-vetovihjeidemme joukosta. Vetovihjeet NHL:ään jaetaan yleensä yksittäisiin peleihin, mutta nyt tarkastellemme hieman tarkemmin, miltä tilanne näyttää kausivetojen suhteen.

Kertoimet Stanley Cup -voittajasta

Viime kaudella Stanley Cup -voittajaksi selvisi Pittsburgh Penguins, joka kukisti finaalisarjassa San Jose Sharksin. Tälläkin kaudella Pittsburg on voittajasuosikkien joukossa, mutta suomalaisittain kertoimet Stanley Cup -voittajasta näyttävät juuri nyt todella mielenkiintoisilta. NHL vedonlyönti 2017 siis vain kiihtyy, mitä lähemmäs kauden loppua kuljetaan.

Netin vedonlyöntisivustot ovat nimittäin nostaneet ykkössuosikiksi “suomalaisjoukkue” Minnesota Wildin, joka on pelannut todella hyvän runkosarjan Läntisessä konferenssissa. Joukkueessa suomalaista osaamista edustavat kapteeni Mikko Koivu, ilmaveivistään tuttu Mikael Granlund ja Ässissä aikoinaan pelannuut hyökkääjä Erik Taula. Toki myös Pittsburghin uusintamestaruus toisi suomalaisen Stanley Cup -voittajan, sillä Penguinsillä on riveissään suomalaispuolustaja Olli Määttä.

Minnesotan voitosta saa tällä hetkellä kertoimen 7.50, jolla joukkue on selkeähkö suosikki Stanley Cup -voittajaksi kertoimien valossa. Muita pienempiä kertoimia Stanley Cup -voittajaksi saavat jo mainittu Pittsburgh Penguins (9.00), Washington Capitals (9.00), Chicago Blackhawks (11.00), Columbus Bluejackets (14.00) ja San Jose Sharks (15.00). Tasaista on siis jälleen kerran, eikä yllätyshaku esimerkiksi Montrealin muodossakaan ole mikään tuulesta temmattu idea. Kanadalaisten mestaruudesta napsahtaisi kertoimeksi komeat 16.00.