Veikkauskioski

Pitkäveto tulokset

Pitkäveto tulokset löytyvät nykyään netistä reaaliajassa. Sinun ei siis tarvitse enää odotella illan Urheiluruutua tai aamun lehteä, eikä selata teksti-tv:tä, vaan voit seurata pelien etenemistä netissä livenä. Netistä löytyy useita pitkäveto tuloksia välittäviä tulospalveluita, joiden kautta voit seurata esimerkiksi jääkiekon, koripallon ja jalkapallon kohteita. Sarjoja riittää parhaissa tulosseurannoissa, kuten livescore, aivan alimmille sarjatasoille saakka. Mukaan mahtuvat myös kotimaiset sarjat.

Pitkäveto tulosseuranta on mullistunut internetin myötä viime vuosikymmenen aikana. Varsinaisten tulosten lisäksi näet myös kätevästi otteluiden kokoonpanot ja tilastomerkinnät, kun seuraat pelejä veikkaussivustosi tulospalvelun kautta. Parhaat vedonlyöntisivustot, kuten NordicBet ja Betsson, tarjoavat vieläkin laajemman seurannan, josta löydät sekä pitkäveto tulokset että paljon, paljon muuta.

Netistä löydät pitkäveto tulokset monipuolisemmin

Jos pelkkä “2-1” tai “3-5” ei tyydytä tiedonjanoasi, suosittelemme sinua tarkistamaan pitkäveto tulokset teksti-tv:n sijaan jonkin veikkaussivuston kautta. Nämä vedonlyöntisivustot haluavat tarjota asiakkailleen mahdollisimman hyvää palvelua erottuakseen joukosta. Kuka tahansa meistä palaa mieluummin sellaiselle veikkausivustolle, jonka tulospalvelu pitkävetokohteissa on kilpailjoitaan kattavampi. Kilpailutilanne toimii aina sinun eduksesi pelaajana. Samaan tapaan sivustot kilpailevat toisiaan vastaan asiakashankinnassa myös bonuksia tarjoamalla. Pelkän tuloksen lisäksi pitkäveto kohteisiin on tarjolla kattavat ottelutilastot, kuten kulmapotkut tai pelinhallinta jalkapallossa.

Seuraa pelejä live streamilta ja lyö samalla vetoa

Sen lisäksi, että saat netin veikkausivustoilta laajemmat pitkäveto tulokset, voit myös halutessasi lyödä lisävetoja seuraamaasi otteluun. Monet pelintarjoajat ostavat nykyään oikeuksia eri lajien otteluihin, kuten esimerkiksi suomalaisten jalkapalloseurojen karsintaotteluihin Euroopassa. Näissä tapauksissa vetosivuston live stream saattaa olla ainoa keino seurata kyseistä ottelua suorana Suomessa. Tätä parempaa tulospalvelua on vaikea kuvitella. Samalla voit myös lyödä vetoa otteluun parilla napin painalluksella, mikäli hyvä kerroin osuu silmiisi.

Usein live streamien katseleminen vaatii joko panostusta kyseiseen otteluun, tai vaihtoehtoisesti jonkinlaista saldoa pelitilillä. Mikäli pelitilisi on tyhjillään, eikä sinulla ole avoimia vetoja, tulee sinun siis tehdä yleensä talletus sivustolle. Tämä on kuitenkin vain pieni vaiva siitä ilosta, että saat pitkäveto tulokset ja live-kuvan ottelusta suorana tietokoneesi ruudulle. Voit tietenkin käyttää tallettamasi rahat juuri niin kuin haluat. Rahoja ei tarvitse panostaa katselemaasi otteluun, eikä välttämättä mihinkään muuhunkaan peliin. Vaatimus rahasaldosta on asetettu sen vuoksi, että se vähentää streamien kuormitusta. Kun yhtä monet asiakkaat eivät seuraa ottelua livenä, toimii se sujuvammin.

Saat pitkäveto tulospalvelut myös mobiililaitteisiin

Moni veikkaaja pitääkin vetosivustojen tulospalveluita auki jopa otteluita paikan päällä katsoessaan. Kaikissa jäähalleissa ja kaikilla jalkapallostadioneilla ei Suomessa ole mahdollisuutta nähdä pelin tilastoja, joten netin vedonlyöntisivustojen tarjoamat pitkäveto tulokset ovat usein paras tapa nähdä tarkemmat ottelutiedot. Helpoimmin tämä käy tietenkin mobiililaitteen kautta, sillä harva meistä kantaa tietokonetta mukanaan matsiin. Älypuhelin tai tabletti ovat kuitenkin loistotapoja sekä seurata pitkävetokohteita livenä että lyödä vetoa katsomosta käsin. Esimerkiksi Betsafe tarjoaa todella hyvän mobiilivedonlyöntipalvelun, josta löydät pitkävedon lisäksi monia muitakin tuttuja pelimuotoja.

Mobiilivedonlyönti on mahdollista joko suoraan selaimessa veikkaussivustosi kautta tai lataamalla erityisen sovelluksen laitteeseesi. Sovelluksista on yleensä tarjolla erillinen versio sekä Applen laitteille että Androidille. Kun olet ladannut sovelluksen, kulkevat pitkäveto tulokset ja live-vedonlyönti aina mukanasi. Klikkaa vain sovellus auki, kirjaudu sisään ja olet hetkessä haluamasi kohteen tulospalvelussa!