Veikkauskioski

Jalkapallon EM-kisat 2016 – lue vihjeet erikoisvetoihin

em_jalkapallo_vihjeet
Jos olet seurannut uutisiamme viikottain, olet päässyt jo tutustumaan moniin vedonlyöntivihjeisiin jalkapallon EM-kisoihin 2016. Viime aikoina olemme keskittyneet nimenomaan erikoisempiin pelikohteisiin, joita on aina arvokisojen aikaan tarjolla lukemattomia. Monet näistä kohteista eivät ole pelaamisen arvoisia, sillä vedonvälittäjät ovat painaneet niiden kertoimet turhan alas. Tarkalla silmällä katsottuna näistäkin erikoisvedoista löytyy kuitenkin joitakin mielenkiintoisia pelikohteita, joihin voi sijoittaa rahansa hyvällä omallatunnolla.

EM-turnauksen paras pelaaja 2016

Yksi mielenkiintoinen erikoisveto on Player of the Tournament, eli turnauksen paras pelaaja. Tässä vetotyypissä on huomioitava monia eri seikkoja. Paljon riippuu esimerkiksi turnauksen luonteesta sen suhteen, onko luvassa iloista hyökkäävää jalkapalloa ja paljon maaleja, vai perustuuko menestysresepti tänä vuonna tiukkaan puolustukseen.

Uskomme, että kahden vuoden takaiset Brasilian MM-kisat antavat paljon osviittaa tästä. Brasilian kisoissa nähtiin alkulohkovaiheessa enemmän maaleja kuin arvokisoissa aikoihin, ja vaikka maalihanat hieman tyrehtyivät jatkopeleissä, nähtiin myös myöhemmässä vaiheessa monia maalirikkaita otteluita.

Jos EM-kisat 2016 seuraavat samaa kaavaa alkulohkossa, on todennäköistä, että EM-turnauksen parhaaksi pelaajaksi valitaan jokin menestyneiden joukkueiden hyökkäyspään pelaajista. Yksi mielenkiintoinen nimi on kotijoukkue Ranskan Antoine Griezmann, joka tuntuu tekevän maaleja ottelussa kuin ottelussa. Ranska menee kaikella todennäköisyydellä pitkälle, joten Griezmannin kokeileminen noin 15.00 kertoimella on hyvä vedonlyöntivihje.

Yltääkö Englanti neljännesvälieriin?

euro_2016_hodgsonToinen erikoisvetovihjeemme EM-kisoihin 2016 on tällä viikolla se, yltääkö Englanti neljännesvälieriin. Roy Hodgsonin joukkue oli huikeassa vedossa EM-karsinnoissa, eikä englantilaisten alkulohko todellakaan ole sieltä vaikeimmasta päästä. Venäjä, Slovakia ja Wales ovat sen tason joukkueita, että mikä tahansa muu lopputulos kuin Englannin voitto olisi yllätys.

Veikkaamme Englannin voittavan lohkon jopa yllättävän helposti, mikä auttaa sitä myös seuraavassa pudotuspelivaiheessa. Koska EM-kisoja on laajennettu täksi vuodeksi 24:ään joukkueeseen, on myös ensimmäinen pudotuspelivaihe paljon aiempaa helpompi suurille maille. Hyvävireinen Englanti saa varmasti vielä lisää itseluottamusta, mikäli alkulohko sujuu suunnitelmien mukaan, ja olisi suuri yllätys, jos joukkueen taival loppuisi huonotasoisempaa vastustajaa vastaan heti ensimmäisessä pudotuspeliottelussa. Vedonlyöntivihjeemme tähän kohteeseen on Englannin selviäminen neljännesvälieriin kertoimella 1.75.