Veikkauskioski

Moniveto kertoimet

Jos olet tottunut Veikkauksen monivetoon, ilahdut varmasti siitä, että netissä moniveto kertoimet ovat helpommin saatavilla ennen vedon lyömistä. Veikkauksella pelattavan perinteisen monivedon lopulliset kertoimet selviävät vasta kohteen sulkeuduttua. Ne määritetään sen mukaan, kuinka paljon kuhunkin tulokseen on panostettu. Tässä järjestelmässä on omat hyvät puolensa. Jos pelikansa on pelannut jotakin monivedon kohteista väärin, on sinulla mahdollisuus iskeä kiinni hyviin kertoimiin pelaamalla muita vastaan. Teoriassa systeemi on siis hyvä, mutta valitettavasti Veikkaus antaa monivetoon niin huonon kokonaispalautusprosentin, että kertoimet ovat loppujen lopuksi kovin matalia.

Netissä pelattava moniveto on usein moninverroin tuottoisampaa kuin Veikkauksella. Tämä johtuu siitä, että netin vedonlyöntisivustoilla pelaat monivetoa kiinteillä kertoimilla. Kiinteillä kertoimilla näet kokonaiskertoimen jo vetoa lyödessäsi ja voit tehdä vedonlyöntipäätöksesi helpommin. Lisäksi netin moniveto kertoimet ovat kokonaisuudessaan paljon Veikkausta parempia, mistä kerromme lisää seuraavassa.

Nappaa parhaat moniveto kertoimet kansainvälisiltä veikkausivustoilta

Parhaat moniveto kertoimet löytyvät netistä. Liittymällä jäseneksi useammalle kansainväliselle veikkausivustolle, kuten Betsafe ja NordicBet, saat käyttöösi parhaat kertoimet kaikkiin suosikkilajeihisi. Useamman sivuston jäsenenä voit myös valita korkeimmat moniveto kertoimet kohdekohtaisesti ja lyödä vetosi aina sillä sivustolla, joka milloinkin tarjoaa parhaan palautuksen.

Kuten sanottua, netissä pelaat monivetoa hieman eri lailla kuin olet Veikkauksella tottunut. Kertoimet ovat kiinteitä, kohdekohtaisia kertoimia, joista luot oman monivetokuponkisi yhdistelemällä niitä kahden tai useamman kohteen lapuille. Monivetoasi ei siis ole rajoitettu ennalta määritettyihin kohteisiin, vaan pääset itse valitsemaan omat kohteesi. Näin voit vältellä huonoja monivetokertoimia helpommin. Pelaaminen onnistuu valitsemalla haluamasi pelikohteet ja asettamalla niihin haluamasi merkit. Kun olet siirtänyt kohteet pelikuponkiisi, voit luoda niistä järjestelmän, joka vastaa perinteistä monivetoa. Näet samalla kaikki järjestelmäsi kertoimet kokonaisuudessaan, ja voit poistaa liian pienet kertoimet monivetolapultasi helposti.

Valitse kertoimet monivetoon suosikkilajeihisi

Kun pelaat monivetoa netissä, saat valita pelikohteet monien eri lajien väliltä. Veikkauksen monivetokupongit sisältävät aina joko pelkästään jalkapallo– tai jääkiekkokohteita. Kansainvälisillä pelisivustoilla voit yhdistää lätkän ja futiksen kätevästi samalle lapulle, jos siltä tuntuu. Tämä antaa sinulle aivan uudenlaisen mahdollisuuden valita parhaat moniveto kertoimet joka päivä lajista riippumatta. Onko sinulla hyvä peli-idea jääkiekon SM-liigaan, NHL:ään ja jalkapallon Mestarien liigaan? Ei ongelmaa, yhdistä kohteesi yhdelle monivetolapulle ja pelaa ne yhdistelmänä!

Monivetokertoimet parantuvat bonustarjouksilla

Yksi hyvä tapa parantaa monivedon kertoimia keinotekoisesti on vedonlyöntibonuksen lunastaminen. Veikkauskioski suosittelee sinulle Betssonin ja Nordicbetin kaltaisia suosittuja kansainvälisiä veikkaussivustoja, joilla rahasi ovat aina turvassa ja vetomahdollisuutesi moninkertaiset Veikkaukseen verrattuna.

Kaikki näistä nettiveikkausta tarjoavista sivustoista tarjoavat lisäksi sinulle tervetuliaisbonuksen, kun talletat rahaa ensimmäistä kertaa. Voit saada ensitalletuksesi esimerkiksi tuplana tai triplana, ja bonusrahasi on vapaasti käytettävissä myös monivetoon. Kaikkien vedonlyöntibonusten kierrätys sujuu hyvin monivedon kautta, sillä tässä pelimuodossa kokonaiskertoimet nousevat aina tarpeeksi korkealle. Bonuskierrätykseen kuuluu nimittäin useimmiten jonkinlaisia ehtoja, kuten juuri minimikerroin, jonka tulee ylittää yleensä 2.00. Monivedossa 2.00 kerroin tuskin muodostuu ongelmaksi kenellekään.

Saat lisää bonuksia myös kampanjoiden yhteydessä

Monivetoon käytettävissä olevat bonukset eivät rajoitu vain rekisteröitymisbonuksiin. Varsinkin arvokisojen ja suurten otteluiden yhteydessä on tavallista, että saat veikkaussivustoltasi reload-bonuksia tai jopa riskittömiä vetoja, jolloin pääset pelaamaan ilman pelkoa tappioista. Reload-bonukset ovat puolestaan talletusbonuksia vedonlyöntiin. Yleensä ne ovat prosenttimäärältään hieman pienempiä kuin uuden pelaajan bonukset, mutta esimerkiksi 50 % reload-bonus ei ole lainkaan harvinainen näky parhailla kansainvälisillä sivustoilla. Nämäkin bonukset tekevät monivedostasi voitokkaampaa. Ne nostavat käytännössä jokaisen bonusrahalla pelatun monivetosi kertoimia 50 % ylöspäin!