Veikkauskioski

Jääkiekon MM 2017

Enää muutama kuukausi aikaa, ja pääsemme jälleen nauttimaan jääkiekon MM-kisoista. Jääkiekon MM 2017 käydään Saksassa ja Ranskassa, eli kyseessä ovat tällä kertaa jaetut kekkerit. Mielenkiintoiset kisaisännät ainakin Veikkauskioskin mielestä, sillä molemmat maat ovat nousevia kiekkomaita, joille kotietu voi antaa tarvittavan sysäyksen yllätykseen. Kisat alkavat 5. toukokuuta ja päättyvät 20. toukokuuta, joten matseja on luvassa parin viikon ajan melkoisen tiheään tahtiin. Suomi pelaa lohkossa B, joka pelataan kokonaisuudessaan Pariisissa, jossa käydään myös jääkiekon MM-kisojen pudotuspelit 2017.

Veikkauskioskilla jääkiekon MM-kisat ovat aina suuri tapahtuma, ja valmistautuminen tämän vuoden kisaviihteeseen on jo alkanut. Me paljastamme sinulle jääkiekon MM-joukkueet heti, kun ne varmistetaan, käymme läpi mahdolliset kokoonpanot ja loukkaantumiset sekä tarjoilemme tietenkin jääkiekon MM-uutiset, kunhan kiekko putoaa Pariisissa jäähän.

Kuten asiaan kuuluu, lyödät sivustoltamme ennen kisoja ja niiden aikana paljon vedonlyöntivihjeitä, joilla voit tehdä hyvää tiliä jääkiekon MM-kisoista 2017. Muista myös, että tämän kaltaiset suuret arvokisat ovat etsikkoaikaa sinulle, joka lyöt vetoa netissä. Vedonlyöntisivustot tulevat takuuvarmasti tarjoamaan MM-kisoihin riskittömiä vetoja, ilmaisia vetoja ja reload-bonuksia vaikka millä mitalla. Ole siis valmiina ja hyödynnä tarjoukset!

Jääkiekon MM 2017 käydään Ranskassa ja Saksassa

Jääkiekon MM 2017 käydään kahdessa maassa ja kaupungissa, Ranskan Pariisissa ja Saksan Kölnissä. Kölnissä pelataan lohkoa A, jonka päätyttyä MM-kisojen pudotuspeleihin selvinneet joukkueet matkaavat Pariisiin, jossa pelataan alkulohko A. Runkosarjaa eli lohkovaihetta pelataan 5.5. – 16.5, ja sen jälkeen seuraavat pikatahtiin puolivälierät, välierät, pronssiottelu ja finaali. Kisoja voi Suomessa seurata tällä kertaa suorana MTV:n puolelta.

Kisaformaatti on yksinkertainen. Kahden lohkon voittajat, kakkoset, kolmoset ja neloset jatkavat pudotuspeleihin, joissa ne kohtaavat toisen lohkon neljä parasta. Lohkovoittaja kohtaa lohkonelosen, lohkokakkonen lohkokolmosen – ja toisin päin. Alkulohkojen sijoille 4. – 7. sijoittuneet joukkueet lopettavat kisaurakkansa siihen, mutta säilyttävät paikkansa MM-kisoissa vuonna 2018. Lohkojen viimeiseksi sijoittuneet maat eivät ole niin onnekkaita, sillä ne saavat hakea vauhtia ensi vuonna 1. divisioonasta.

Tässä ovat MM-joukkueet ja kisalohkot

MM-kisalohkoja ei vuonna 2017 ole arvottu, vaan ne on järjestetty Kansainvälisen jääkiekkoliiton ylläpitämän maailmanrankingin perusteella. Tässä ovat kaikki MM-joukkueet ranking-sijoituksineen: Kanada (1.), Venäjä (2.), Suomi (3.), Yhdysvallat (4.), Ruotsi (5.), Tsekki (6.), Sveitsi (7.), Slovakia (8.), Valko-Venäjä (9.), Saksa (10.), Norja (11.), Latvia (12.), Tanska (13.), Ranska (14.), Slovenia (15.), Italia (18.). Suomi on siis rankingissa hienosti kolmantena – sijoitus, joka on peruja hyvistä MM-kisoista Venäjällä 2016.

Joukkueet on jaettu kahteen lohkoon seuraavasti:

Lohko A:

 • Venäjä
 • Yhdysvallat
 • Ruotsi
 • Slovakia
 • Saksa
 • Latvia
 • Tanska
 • Italia

Lohko B:

 • Kanada
 • Suomi
 • Tsekki
 • Sveitsi
 • Valko-Venäjä
 • Norja
 • Ranska
 • Slovenia

Suomi jääkiekon MM-kisoissa 2017

Suomen Leijonat lähtevät vuoden 2017 MM-kisoihin selkeä tavoite mielessään: kirkastaa edellisvuoden hopea kullaksi. Helppoa se ei toki tule olemaan, sillä kaskena kannossa on jälleen Kanada, joka on näidenkin kisojen voittajasuosikki. Me uskomme kuitenkin Suomen olevan jälleen kova tekijä heikosti sujuneen World Cupin jälkeen.

Suomi pelaa B-lohkon avausottelussa Valko-Venäjää vastaan klo 17.15 Suomen aikaa, joten töistä saattaa joutua lähtemään muutamaa minuuttia etuajassa. Toivotaan, että Leijonat saavat tästä etukäteen helposta pelistä lentävän lähdön turnaukselle. Suomen kisajoukkueesta on vielä tässä vaiheessa vaikea sanoa sen enempää, mutta palaamme asiaan, kunhan kisat lähestyvät.

Jääkiekon MM vedonlyönti 2017

Veikkauskioskilla meille kisojen parasta antia on tietenkin jääkiekon MM vedonlyönti, josta toivomme tekevämme hyvää tiliä myös vuonna 2017. Viime vuonna Suomen mestaruus olisi tuonut pelikassaamme melkoisen summan kahisevaa, mutta minkäs teet – plusmerkkisiksi kisat onneksi silti jäivät Leijonien menestyksen myötä.

Jääkiekon MM vetovihjeet ovat toukokuussa takuulla pääosassa meidän sivustollamme. Tarjoillemme pelivinkkejä heti alkulohkoista alkaen ja aina finaaliin asti. Muista myös käydä rekisteröitymässä mahdollisimman monelle vedonlyöntisivustolle jo ennen kisojen alkua. Näin pääset nauttimaan kaikista niiden tarjoamista MM-kisakampanjoista, kunhan pelit vihelletään käyntiin.

Jääkiekon MM vedonlyönti 2017 on tietenkin jo käynnistynyt. Juuri nyt pelikohteena ovat pääasiassa kertoimet kisojen voittajasta, joita löytyy jo monelta pohjoismaalaisten suosimalta pelifirmalta. Tällä hetkellä ykkössuosikki on Kanada noin 2.70 kertoimella, kakkossuosikki Venäjä noin 3.50 kertoimella ja kolmossuosikki Suomi kertoimella 6.00 – juuri ennen Ruotsia kertoimella 7.00. Muiden joukkueiden kertoimet MM-kisojen voittoon ovat reilusti yli 10.00, joten suurella todennäköisyydellä voittajamaa löytyy neljän yllä mainitun joukosta. Me pidämme tietenkin peukkuja Leijonien puolesta.