Veikkauskioski

Lotto tulokset

Perinteinen suomalainen lotto on varmasti maamme suosituin veikkausmuoto. Tästä syystä me Veikkauskioskilla olemme päättäneet tarjota sinulle tuoreimmat lottotulokset ja -numerot suoraan sivuillamme. Sinun ei tarvitse turhaan avata teksti-tv:tä tai Veikkauksen sivuja, vaan voit katsoa viimeisimmän lottoarvonnan tulokset alta.

TULOKSET IFRAME

Näin lotto tulokset arvotaan

Kun puhutaan nimenomaan suomalaisesta lotosta, päättyy peliaika joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta lauantai-iltaisin klo 22.00. 15 minuuttia tämän jälkeen järjestetään lottoarvonta, jossa nostetaan esiin kierroksen lottonumerot. Muilla eurooppalaisilla lottopeleillä, kuten Eurojackpotilla, on tietenkin omat arvontapäivänsä.

Numeroita lottoarvonnassa on mukana yhteensä 40 kappaletta, ykkösestä neljäänkymmeneen. Omalle kupongille niitä tulee kuitenkin valita ainoastaan seitsemän riviä kohden, ja jokainen rivi maksaa puolestaan yhden euron.

Lotto ja voitonjako

Kaikki veikkaustulokset eivät lotossa ole aina samanarvoisia, vaan voitonjako perustuu siihen, kuinka monta ihmistä on osunut samaan numeroyhdistelmään lottokierroksella. Tästä syystä lotto on osittain myös taitopeli. Jos osaat valita numeroita, joita kukaan muu ei käytä, voitat huomattavasti suurempia summia osuessasi.

Lotto voitonjako löytyy kierroskohtaisesti yllä olevista tuloksista, jotka antavat erikseen voitonjaon myös tuplaukseen, josta voi voittaa tavallista lottoa enemmän. Tavallisesti lottokierroksella vaaditaan vähintään 3 + 1 numeroa oikein, jotta jonkinlainen rahavoitto heltiää.

Jos haluat tutustua myös muiden veikkauspelien tuloksiin, löydät nekin Veikkauskioskilta helposti. Klikkaa vain linkkiä ja käy katsomassa tuoreimmat Keno-tulokset, Eurojackpot-tulokset, Viking Lotto -tulokset, Jokeri-tulokset ja Kaikki tai ei mitään -tulokset omilta sivuiltaan.