Veikkauskioski

Moniveto

moniveto

Moniveto on varmasti tuttu pelimuoto jokaiselle suomalaiselle vedonlyöjälle. Se on keikkunut Veikkauksen listoilla jo pitkään, ja vuosien varrella monivetoa on päässyt pelaamaan niin jalkapallosta, jääkiekosta kuin hieman harvinaisemmistakin lajeista. Suosituimmat moniveto kohteet ovat kuitenkin juuri futista ja lätkää, sillä nämä lajit sopivat monivedon pelaamiseen kaikkein parhaiten.

Veikkauskioski suositteleen monivetoa netissä monivetolappujen täyttämisen sijaaan. Myös monivedossa pätevät nykyveikkauksen tutut säännöt: netissä pelatessasi saat paremmat kertoimet, laajemman kohdevalikoiman ja suuremmat voitot. Suurin osa netin vedonlyöntisivustoista ei tarjoa varsinaisia monivetokuponkeja, vaan voit muodostaa monivetosi itse valitsemalla haluamasi kohteen sivuston pelilistalta. Järjestelmä toimii huomattavasti Veikkauksen perinteistä monivetoa paremmin. Ensinnäkin saat valita halumasi kohteet itse, toiseksi saat paremman kokonaiskertoimen, ja kolmanneksi voit ennalta määritetyn monivetokupongin sijaan pelata kahta, kolmea, neljää tai vaikka viittä kohdetta kerrallaan. Kun pakettiin lisätään vielä vedonlyöntibonukset, joita voit netin veikkaussivustoilta lunastaa, lyö yhdistelmä Veikkaus Oy:n monivedon kanveesiin helposti.

Perinteinen moniveto Veikkaus Oy:n tyyliin

Perinteinen moniveto on Veikkauksella kolmesta kohteesta koostuva vetomuoto, jossa kaikkien kohteiden tulokset tulee veikata täsmälleen oikein, jotta voitto osuu kohdalle. Kyseessä on siis eräänlainen monen kohteen tulosveto. Koska kolmen kohteen oikein veikkaaminen on vaikeaa, nousevat monivedon kertoimet usein todella korkeiksi. Ei ole tavatonta, että monivedossa nähdään jopa kymmenientuhansien kertoimia, jotka tuovat pienelläkin panoksella upeita voittoja. Tässä onkin yksi monivedon suurimmista valteista: se tarjoaa suurempia voittoja kuin tulosveto tai pitkäveto yleensä tarjoavat. Sopivasti kohdalleen osuneet moniveto tulokset ovat antaneet monelle suomalaiselle vedonlyöjälle aiheen korkata samppanjat.

Monivedon rivipanokset ja koko kupongin hinta

Rivipanos on tässä pelimuodossa yleensä aika pieni, joskin sitä voi myös monivetoa Veikkauksella pelatessa säädellä mielensä mukaan. 20 sentin panos on ehkä kuitenkin se yleisin. Suuremmilla pelikassoilla operoivat saattavat nostaa panoksensa euroon tai pariin.

Monivedon panoksista puhuttaessa tarkoitetaan yleisesti rivipanoksia. Rivipanos on yhdelle monivetoriville asettamasi panos, joka kerrotaan kaikkien kolmen kohteen yhteiskertoimalla, mikäli voitto osuu kohdallesi. Yllä mainittu 20 senttiä on nimenomaan yleisin rivipanos. Harva kuitenkaan pelaa monivetoa vain yksi rivi kerrallaan. On tavallista rastittaa joka kohteesta muutama maalivaihtoehto, kuten 0,1,2 kotijoukkueelle ja 0,1 vierasjoukkueelle. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaat kaikkia näiden numeroiden muodostamia yhdistelmiä kyseiseen moniveto kohteeseen – aivan samaan tapaan kuin tulosvedossa. Monivedossa useamman yhdistelmän valitseminen tulee kuitenkin kalliimmaksi. Tämä johtuu siitä, että valitessasi useampia yhdistelmiä kolmeen eri kohteeseen, pelaat kaikkia näit tuloksia myös ristikkäin. Kokonaiskertoimen laskeminen voikin olla hieman hankalaa Veikkauksen monivetolapulle ristejä piirrellessä, mutta moniveto netissä on ratkaisu tähänkin. Kun täytät monivetosi netin veikkaussivustoilla, näet jatkuvasti, miten kokonaiskertoimesi muuttuu jokaisen pelivalinnan myötä. Kokeile monivetoa vaikka NordicBetillä ja huomaat, kuinka kätevästi homma toimii!

moniveto

Tee moniveto netissä ja voitat enemmän

Ei liene kenellekään yllätys, että moniveto netissä on toimivampi ja joustavampi pelimuoto kuin perinteinen velipuolensa. Valitsemalla nettimonivedon, valitset samalla myös suuremmat voitot. Tämä johtuu siitä, että Veikkauksen palautusprosentti on pelifirman linjan mukaisesti melkoisen kitsas myös monivetokohteissa. Kolmen kohteen monivedon kokonaiskertoimet näyttävät parhaimmillaan todella hyvältä, mutta totuus paljastuu, kun kertoimia vertaillaan kansainvälisten pelifirmojen vastaaviin. Jos et usko, kokeile itse. Valitse Veikkauksen monivetokohteet joltakin Veikkauskioskin suosittelemalta vedonlyöntisivustolta ja vertaa lopullisia kertoimia toisiinsa. Ero on yleensä huomattava.

Voit valita moniveto kohteesi itse

Moniveto netissä ei yleensä toimi kiinteiden kuponkien avulla, vaikka niitäkin muutamilta sivustolta löytyy. Saat sen sijaan vapaat kädet valita moniveto kohteesi itse. Parhaat vedonlyöntisivustot, kuten Betsson tai Betsafe, tarjoavat huikean valikoiman erilaisia kohteita. Pelaa monivetona vaikka NHL:ää, Veikkausliigaa tai jääkiekon SM-liigaa. Sinun ei tarvitse edes valita kohteita yhden lajin sisältä, vaan voit yhdistellä haluamiasi lajeja vapaasti. Kerran monivetoa netissä kokeiltuaan on hankala palata enää Veikkauksen kuponkien pariin. Monivedon säännöt ovat täysin samat myös netissä, eli mitään uutta ei tarvitse turhaan opetella. Jos siis olet joskust täyttänyt monivetokupongin kioskilla, olet varmasti enemmän kuin kotonasi myös netissä pelattavan monivedon parissa.

Monivedon tekeminen kansainvälisillä pelisivustoilla on helppoa. Nappaa haluamasi kohteet vetokupongillesi, valitse haluamasi maalit koti- ja vierasjoukkueelle tulosvetona ja yhdistä kohteesi yhdeksi lapuksi. Monivetosi on valmis! Näet kokonaispanoksesi välittömästi, ja voit muunnella sitä joko panoksen suuruutta tai valittujen merkkien määrää vaihtelemalla. Veikkauksesta poiketen moniveto netissä antaa sinulle myös suoraan kaikkien mahdollisten voittoyhdistelmien lopulliset kertoimet. Jos joukossa on huonoja kertoimia, on niiden poistaminen helppoa – näin vältät samalla alikertoimien pelaamisen tietämättäsi.

Monivetoon on netissä tarjolla myös bonusrahaa

Vedonlyöntibonukset ovat tietenkin käytettävissäsi myös monivetoon. Moniveto on itse asiassa loistava tapa sijoittaa sivustolta saamansa bonusraha, sillä se täyttää varmasti bonusten kierrätykseen asetetut ehdot, kuten minimikertoimen. Saat yleensä tervetuliaisbonuksen, kun liityt jollekin netin veikkausivustoista uutena pelaajana ja teet ensitalletuksesi. Tämä bonus voi esimerkiksi triplata talletuksesi 100 euroon asti, jolloin pääset aloittamaan monivedon pelaamisen netissä kolminkertaisella pelikassalla. Meidän suosittelemiemme veikkaussivustojen bonuksiin ei liity kummallisia ehtoja ja sääntöjä. Kaikki on kerrottu avoimesti, ja saat moniveto voittosi varmasti pankkitilillesi kierrätyksen suoritettuasi.

Veikkauskioski opettaa sinulle monivedon salat

Jos haluat oppia voittavaksi monivedon pelaajaksi, olet tullut oikeaan paikkaan. Lue moniveto vihjeet esittelevä artikkelimme ja olet taas askeleen valmiimpi monivetotaituri. Monivedolla on pitkävedon ja vakioveikkauksen tapaan omat pienet niksinsä, joilla voittosummiaan voi kasvattaa ja pelikassaansa suojella paremmin. Koska näet lopulliset moniveto kertoimet netissä jo ennen pelisi vahvistamista, voit välttää alikertoimia paljon paremmin kuin monivetoa Veikkauksella pelatessasi. Lue meiltä, miten vältät sudenkuopat ja voitat jatkossa paljon todennäköisemmin ja riskittömämmin.

Etusivulle