Veikkauskioski

Viking Lotto tulokset

Viking Lotto on Pohjoismaiden ja Baltian maiden yhteistyössä pyörittämä lottopeli, jonka arvonta järjestetään joka keskiviikko. Pelin voittopotit eivät yleensä nouse aivan suurimpien lottojen tasolle, mutta ne ovat kuitenkin esimerkiksi Jokeria suurempia. Toisaalta Viking Loton rivihinta on Suomessa melko alhainen – vain 0,50 € riviä kohden.

Mikäli haluat tarkistaa uusimmat Viking Lotto -tulokset, voit tehdä sen kätevästi tältä sivulta käsin. Uusin rivi voitonjakoineen päivittyy nimittäin alla olevaan taulukkoon pian arvonnan jälkeen.

Näin Viking Lotto -tulokset arvotaan

Viking Lotto -arvonta järjestetään keskiviikkoisin Norjassa, Hamarissa klo 20.15. Viking Loton numerot eroavat hieman tavallisesta suomalaisesta lotosta, sillä tässä pelissä numerot poimitaan 48 vaihtoehdon joukosta.

Numeroiden määrä yhtä riviä kohden on kuusi, joten päänumeroitakin arvotaan kuusi kappaletta. Lisäksi arvotaan kaksi lisänumeroa sekä onnennumero, joka on todella tärkeä voiton suuruuden kannalta. Pelaajan ei erikseen tarvitse valita onnenumeroa kupongilleen, vaan kyseisen numeron on löydyttävä varsinaiselta kuusi oikein riviltä.

Viking Lotto ja voitonjako

Jos osut kuuteen oikein Viking Lotossa, saat tällä hetkellä 750 000 € voiton. Mikäli mukana on onnennumero, nousee voittosumma suurella todennäköisyydellä reilusti yli miljoonaan euroon. Pienin voittoluokka on Viking Lotossa tavallisesti kolme päänumeroa, mutta 0,20 € ekstraa maksavassa VikingPlus-lisäpelissä voittoluokkia on lisätty. Tällöin voit voittaa myös 2+1 oikein tuloksella.

Kiinnostavatko muidenkin Veikkauksen pelien reaaliaikaiset tulokset? Klikkaa seuraavia linkkejä ja voit käydä kurkkaamassa Eurojackpot-tulokset, Keno-tulokset, Lotto-tulokset, Jokeri-tulokset ja Kaikki tai ei mitään -tulokset niille varatuilta sivuilta.