Veikkauskioski

Näin teet rahansiirtoja netin vedonlyöntisivustoille

Jos et ole aiemmin lyönyt vetoa netissä, voi rahan siirtäminen vedonlyöntisivustolle kuulostaa vaikealta. Sitä se ei kuitenkaan ole. Kun pelaat Veikkauskioskin suosittelemilla pohjoismaisilla veikkaussivustoilla, tiedät aina siirtäväsi rahaa turvallisesti. Ne tarjoavat myös sinulle tukun hyviä talletus- ja kotiutustapoja, jotka on suunnattu nimenomaan suomalaisille vedonlyöjille

Tee talletus kortillasi tai nettipankkitunnuksillasi

Aloittelevan pelaajan on mielestämme helpoin tehdä ensitalletus joko kortilla tai verkkopankin kautta. Saat rahat molemmilla tavoilla pelitilillesi heti talletuksen hyväksymisen jälkeen, joten turhaa odottelua ei ole luvassa.

Mikäli et halua antaa korttisi tietoja pelintarjoajallesi, voit tehdä talletuksen verkkopankkitunnuksillasi. Nämä talletukset tunnetaan netissä nimellä Euteller tai Trustly, jotka ovat molemmat kansainvälisiä maksupalveluntarjojia. Valitsemalla jommankumman näistä maksutavoista, sinut ohjataan seuraavalle sivulle, jossa voit klikata oman verkkopankkisi logoa. Pankilla ei ole väliä, sillä laadukkaat sivusto, kuten NordicBet, tukevat kaikkia suomalaisia verkkopankkeja. Logoa klikattuasi siirryt oman verkkopankkisi sivuille, jossa voit vahvistaa maksun verkkopankkitunnuksillasi. Näin helppoa se on. Saat rahat pelitilillesi heti.

Vedonlyönti talletus onnistuu nyt myös puhelimella

Mobiilivedonlyönti on tullut jäädäkseen. Betsson ja monet muut netin vedonlyöntisivustot tarjoavat mahdollisuuden lyödä vetoa myös mobiilissa – ja vedonlyöntibonukset myös mobiiliveikkaukseen. Mobiilivedonlyönti toimii kaikilla nykyaikaisilla älypuhelimilla ja tableteilla, joten pelaaminen ei jää kiinni siitä, onko käytössäsi iPhone, Android tai vaikka Windows Phone. Vedonlyönnin lisäksi voit hoitaa mobiilissa myös kaikki muut tarpeelliset tilitapahtumat, mukaan lukien rahansiirrot.

Vedonlyönti talletus puhelimella onnistuu kaikilla tavallisilla rahansiirtotavoilla sekä muutamalla erityisesti mobiilipelaajille suunnatulla talletustavalla. Tällaisia ovat esimerkiksi Pugglepay ja Kriita, jotka tarjoavat puhelintalletuksia laskulla. Kun käytät näitä palveluita, et tarvitse mitään maksutietoja, vaan pelkkä älypuhelin riittää. Valitse vain haluamasi talletussumma, vahvista maksu ja saat rahat pelitilillesi välittömästi. Heti maksun vahvistamisen jälkeen saat laskun viestinä suoraan puhelimeesi ja voit maksaa se rauhassa kotiin päästyäsi. Pugglepay- ja Kriita-laskujen maksaminen ei siis eroa millään lailla tavallisten laskujen maksamisesta. Maksuaikaa on yleensä noin 2 viikkoa, joten turhaa kiirettä ei laskujen maksamisen kanssa tarvitse pitää. Muista kuitenkin pelata vastuullisesti. Vedonlyönti talletus puhelimella on todella helppo tehdä laskutuspalveluiden kautta, joten ole tarkkana, ettet pelaa yli varojesi.