Veikkauskioski

Jääkiekon MM-vedonlyönti 2016 käynnistyi, kuinka käy Leijonien?

Suomalainen jääkiekkokansa alkaa hiljalleen olla jo toipunut villeistä kultajuhlista, jotka nuoret Leijonamme meille tarjoilivat alle 20-vuotiaiden maailmanmestaruuskilpailussa. Lätkänälkä kasvaa jälleen, ja seuraavaksi arvokisarintamalla ovat luvassa miesten jääkiekon MM-kisat 2016. Jääkiekon MM-vedonlyönti 2016 on jo täydessä käynnissä, ja Veikkauskioski katsasti, miltä joukkueilta veikkausfirmat odottavat menestystä.

MM-kisat käydään tänä vuonna Venäjällä

Jääkiekon MM-kisat 2016 käydään Moskovassa ja Pietarissa 6.5. – 22.5, joten paikan päälle ei tänä vuonna ole pitkä matka. Matseja kelpaa toki katsella kotisohvaltakin käsin, mutta velivenäläisten isännöimät kisat ovat sellaista herkkua, että sen kokee mielellään livenä ainakin parin matsin verran. Venäläisillä on varmasti jäänyt hieman hampaankoloon nuorten kisoista, joten mikäpä sen parempaa kuin uusia temppu itänaapurin kotikaukalossa?

Venäjä ja Kanada suosikkeja, Leijonille tarjolla hyvä kerroin

Jääkiekon MM-vedonlyönti 2016 on käynnistynyt jo sekä alkusarjan otteluiden että voittajavedon puolella. Suomi aloittaa kisaurakkansa Valko-Venäjää vastaan heti kisojen avajaispäivänä, ja tuohon otteluun Leijonat lähtevät tietenkin suursuosikkina. Tällä hetkellä kertoimet Leijonien voitolle ensimmäisessä matsissa pyörivät 1.25 tuntumassa, joten kunnon voittosumman saadakseen peliin saa panostaa suhteellisen isolla.

Avausotteluita mielenkiintoisempi pelikohde juuri nyt on voittajaveto. Siinä kisaisäntä Venäjä on ykkössuosikki noin 3.00 kertoimella, Kanadan vaahteralehtipaidat kakkosuosikki 3.00 kertoimella ja rakas länsinaapurimme Ruotsi kolmossuosikki lähes 7.00 kertoimella. Leijonien mahdollisuuksiin ei kansainvälisillä vedonlyöntitoimistoilla uskota. Suomelle saa tällä hetkellä Veikkauskioskin mielestä oikein hyvän ylikertoimen, sillä lyömällä vetoa Suomen kultamitaleista voit kymmenkertaistaa rahasi!

Lyö jääkiekkovetosi muualla kuin Veikkauksella

Jääkiekon MM-kisoihin kannattaa valmistautua avaamalla pelitili jollekin laadukkaalle vedonlyöntisivustolle netissä. Esimerkiksi Betsafe on vahva valinta nimenomaan lätkäveikkaukseen. Se tarjoaa poikkeuksetta joka MM-kisoihin koko joukon hyviä kampanjoita, joista voit napata itsellesi bonusrahaa vedonlyöntiin tai jopa riskittömiä vetoja Leijonien matseihin. Kun Betsafen jääkiekko kertoimet ovat myös luokkaa parempia kuin Veikkauksella, ei fiksun vedonlyöjän valinta ole vaikea.

Kuka tietää, ehkäpä vanhemmat Leijonat ovat oppineet jotain nuorten menestyksestä, ja Suomessa päästään jälleen juhlistamaan kultaisia mitaleja. Ainakin toukokuussa olisi mukavampi kiivetä suihkulähteeseen Suomen lippu kädessä kuin talvipakkasilla.