Veikkauskioski

Lukaku, Harry Kane, Aguero… Kenestä Valioliigan maalikuningas 2017/18?

valioliiga_maalikuninkuus_2018

Mestaruusvetojen lisäksi se perinteinen koko kauden piristys on tietysti maalintekijäveto. Valioliigan maalikuningas 2017/18 on mielenkiintoinen pelikohde, jossa tulee ottaa huomioon monia eri tekijöitä, mutta lopulta huippuhyökkääjät kuitenkin tuntuvat nousevan pitkässä sarjassa esiin. Yllätyksiä emme tämän kauden vedonlyöntilapulle siis laita, vaan sijoitamme rahamme jo viime kaudella kovaa jälkeä tehneisiin kärkimiehiin.

Valioliigan maalikuningas 2017/18 – lue vedonlyöntivihjeet

Nostimme esiin kolme nimeä, joiden välillä Valioliigan maalikuninkuus meidän analyysimme perusteella tänä vuonna jaetaan, kunhan vain loukkaantumisilta vältytään. Koko kolmikko on tuttu jo viime kaudelta, jolloin kaverit miehittävät Valioliigan maalipörssin sijoja 1, 2 ja 4. Tuolloin voittoon ylsi Tottenhamin ja Englannin maajoukkueen tähtipelaaja Harry Kane.

Sergio Aguero

Jos et vielä ole sijoittanut rahojasi Sergio Aguerolle Valioliigan maalikuninkuusvedossa, olet todennäköisesti vähemmistössä. Cityn taitoniekka on kaudesta toiseen yksi suosikki voittamaan maalikuninkuuden, ja tällä kaudellakin Aguero on nostettu kolmossuosikiksi. Me olemme tästä tosin hieman eri mieltä: tällä kaudella Aguero ei ole vain yksi suosikki vaan ykkössuosikki.

Pep Guardiolan City on arvioitu reilusti muita kärkijoukkueita paremmaksi paperilla, kun voittajavedon kertoimia katselee. Materiaalietu ja hyökkäävä pelitapa palvelevat Agueroa, joka tekee kyllä maalin, kun paikka tulee. Toisin kuin monet muut Cityn pelaajat, hän myös pelaa aina, kun vain kunnossa on. Kerroin 7.50 nyt nopeasti lapulle!

Romelu Lukaku

maalintekijäveto_vihjeet_valioliigaKakkossuosikiksi Valioliigan maalikuninkaaksi 2017/18 on nostettu belgialaiskärki Romelu Lukaku, joka iski edelliskaudella komeasti 25 maalia Evertonin paidassa. Huippukausi herätti Jose Mourinhon mielenkiinnon, ja tulevalla kaudella Lukaku pelaa Manchesterin punaisissa. Ja siinä se ongelma piilekin.

Lukaku on mielestämme todella yliarvostettu kertoimien valossa, kun maalikuninkuusvedosta puhutaan. Mourinhon joukkueet eivät liikaa maaleja tee, eikä siihen auttanut viime kaudella edes Zlatan. Lukaku ei ole Zlatan, eikä Lukaku voita maalikuninkuutta Mourinhon alaisuudessa.

Harry Kane

Harry Kanen edellinen Valioliiga-kausi oli henkilökohtaisella tasolla loistava. Romuluinen hyökkääjä kruunattiin sarjan maalikuninkaaksi lopulta selvähköllä erolla, kun Evertonin Romelu Lukaku jäi neljän maalin päähän.

Viime kauden 29 maalia 38 Valioliiga-ottelussa on uskomattoman kova suoritus, jonka toistaminen voi olla tällä kaudella hankalaa. Kyllä Kane tulee maaleja tekemään, mutta pitkävedon kertoimet ovat sen verran alhaiset (4.50), ettei niihin mielestämme kannata rahojaan sijoittaa. 20 maalin kausi kuitenkin odotuksissa.