Veikkauskioski

Kenestä Valioliigan mestari 2017/18? Lue vihjeet ennen kauden alkua

valioliigan_voittajaveto_2018

Elokuu on suomalaisen jalkapallofanin juhla-aikaa. On Valioliigan alkamisen aika, ja luvassa on huippukausi ainakin kattauksen perusteella: Mourinho jakaa ManU:ssa taistelua, Pepillä on Cityssä näytönpaikka, Chelsea puolustaa mestaruutta, Tottenham pelasi hyvän viime kauden ja Arsenal on Arsenal hyvässä ja pahassa. Ja tästä joukostahan se Valioliigan mestari 2017/18 löytyy – “leicestereihin” emme tällä kaudella usko millään.

Vedonlyöntivihjeet Valioliigan mestaruusvetoihin

Perinteisesti olemme julkaisseet vedonlyöntivihjeemme Valioliigan mestarista ennen ensimmäistäkään ottelua, mutta tällä kaudella oli erinomainen tilaisuus odotella näkevänsä yhden potentiaalisen kärkijoukkueen otteita ennen vedonlyöntiä.

mestaruusveto_valioliigaArsenal aloitti nimittäin Valioliiga-kautensa jo eilen, kun se kaatoi Leicesterin kotonaan melkoisten maalijuhlien jälkeen lukemin 4-3. Ei se nyt mestarijoukkueen peliltä vielä näyttänyt, mutta tuskin sitä kukaan odottikaan. Silti Arsene Wenger on takuulla tyytyväinen sarja-avauksen jälkeen. Tärkein eli avausvoitto on hankittu, joukkue osoitti kovaa henkistä kanttia nousemalla maalin takaa voittoon, neljä tärkeää hyökkäyspään pelaajaa onnistuivat…

Ei managerin näkökulmasta juuri parempaa avausta voisi olla, sillä puolustuksen kuntoon laittaminen on usein helpompaa kuin hyökkäyksen. Arsenalin mestaruuskertoimet ovat edelleen jopa 12.00, joka on kyllä liikaa eilisen perusteella. Pientä peliä tykkimiehille siis!

Manchester City on kuitenkin se Valioliigan mestarisuosikki numero yksi. Pepin City on melkoinen tähtisikermä, joka voi onnistuessaan voittaa minkä joukkueen maailmassa tahansa. Tälle joukkueelle mestaruuspokaali todennäköisimmin ojennetaan, mutta kertoimet ovat niin huonot, ettei niihin kannata panosta. Sama koskee myös piristymisen merkkejä osoittanutta Manchester Unitedia – ei 5.50 kertoimella vaan voi punaisten puolesta rahoja sijoittaa.

veikkausvihjeet_valioliiga_mestariEntäpä sitten Chelsea? Antonio Conten miehistö pelasi huiman viime kauden ja varmisti käytännössä mestaruuden jo kauan ennen kauden päättymistä. Nyt vastus on kuitenkin koventunut vähän joka suunnalla, eikä Lontoossa ole nähty tarpeelliseksi lähteä tekemään mitään aivan huippuluokan hankintoja.

Ymmärrettävää sinänsä, ja arvostamme kyllä Chelsean reilusti samalla 5.50 mestaruuskertoimella varustetun ManU:n yläpuolelle. Riittääkö kerroin kuitenkaan peleihin tässäkään tapauksessa? Ehkä ei, mutta Chelsea voi olla hyvä veto myöhemmin, jos kerroin tästä nousee ja peli kulkee kohtalaisesti.

Viime kaudella positiivisesti yllättänyt Tottenham Hotspur on kertoimien valossa 4. todennäköisin Valioliigan mestari vuosimallia 2017/18. Tottenhamin voitosta saa ihan mukavan kertoimen 13.00, johon voi hyvin panostaa tässä vaiheessa. Jos kolmella kärkijoukkueella on ongelmia sarjan alkuvaiheessa ja Tottenhamilla menee hyvin, voi vetoa hyvin myydä toiseen suuntaan hyvään hintaan