Veikkauskioski

Veikkausliigan pitkävetovihjeet tarjoavat hyvää pelattavaa

veikkausliiga_vihjeet
Veikkausliiga on tällä kaudella tarjonnut mielenkiintoista pelattavaa lähes kierroksella kuin kierroksella. Sarja vaikuttaa todella tasaiselta, ja moni joukkue tuntuu olevan vielä hieman epävakaassa tilassa – yllätyksiä siis sattuu, ja vedonlyönnin kannalta on tärkeää katsoa jokainen ottelu tarkasti. Sinun ei onneksi tarvitse itse lähteä suorittamaan tätä urakkaa, sillä Veikkauskioskin futisasiantuntijat seuraavat kotimaista jalkapalloliigamme todella tarkasti. Lue vain pitkävetovihjeemme Veikkausliigaan viikottain ja pysyt pelissä mukana varmasti!

Pitkävetovihjeet otteluun Ilves – PK-35

Ilveksen ja PK-35:n välinen ottelu on todella mielenkiintoinen, sillä vielä kausi sitten molemmat joukkueet pelasivat Ykkösessä. Mielenkiintoisen pelistä tekee myös se, että Veikkausliigan eriskummallisen otteluohjelman myötä vantaalainen PK on ehtinyt pelaamaan jo kahdeksan ottelua, kun taas Ilveksellä on pelejä vyöllään vasta viisi. Tästä huolimatta Ilves majailee tällä hetkellä yhden sijan PK:n yläpuolella kymmenentenä.

Pistetilanteesta huolimatta uskomme Veikkauskioskilla PK-35:n mahdollisuuksiin tässä ottelussa. Shefki Kuqin luotsaama PK on heikohkoista tuloksistaan huolimatta pelannut hyvää jalkapalloa, ja edellisellä kierroksella se suorastaan dominoi ottelua HJK:ta vastaan, vaikka hävisi lopulta katkerasti 1-2. Ilves kävi puolestaan häviämässä toiselle sarjanousijalle, PS Kemille, vieraskentällä 0-1.

Kertoimenasettajilla on ollut tässä pelissä vaikeuksia asettaa kertoimia muuten kuin kotijoukkueen puolelle sarjatilanteesta johtuen, joten PK:lle on tarjolla todella mukava 3.00 kerroin pitkävetoon. Me tartumme tähän kohteeseen keskisuurella panoksella mielellämme, sillä PK-35 on kaikesta huolimatta Ilvestä laadukkaampi nippu.

Pitkävetovihjeemme: PK-35 voittaa kertoimella 3.00, panos keskisuuri

Pitkävetovihjeet otteluun HJK – Inter

hjk_veikkausliigaJos joskus on Veikkausliigassa aika pelata HJK:ta vastaan, niin nyt. Helsinkiläiset johtavat sarjaa yhdessä IFK Mariehamnin kanssa, mutta joukkueen peli on ollut kaukana valmiista. Edellisen voitto-ottelun jälkeen jopa joukkueen toimitusjohtaja Aki Riihilahti avautui twitter-tilillään, että tuloksesta huolimatta pelin on jatkossa parannuttava.

HJK ei ole missään vaiheessa vaikuttanut lyömättömältä edes kotikentällään Sonera Stadiumilla. Seuraavassa kotiottelussaan se kohtaa kauden vaihtelevasti aloittaneen FC Interin, jolle altavastaajan asetelma voi sopia erinomaisesti. Interin vierasvoitolle tarjotaan tällä hetkellä käsittämättömiä ylikertoimia, jopa yli 8.00, joiden pelaaminen on melkeinpä pakkovalinta. Todennäköinen vierasvoitto ei ole, mutta kertoimien valossa tätä kohdetta ei kannata jättää käyttämättä.

Pitkävetovihjeemme: Inter voittaa kertoimella 8.00, panos keskisuuri