Veikkauskioski

Vedonlyöntivihjeet NHL:ään – Penguins lopettaa Capitalsin kauden

vedonlyöntivihjeet_nhl
Vaikka eurooppalaisten jääkiekkofanien mielenkiinto keskittyykin juuri nyt täysillä Venäjän MM-kaukaloihin, joissa Suomi on aloittanut kisaurakkansa tyylillä, pelataan samanaikaisesti myös NHL:ssä todella mielenkiintoisia otteluita. Konferenssien pudotuspelit ovat jo täydessä käynnissä, ja itäisen konferenssin voittanut Washington Capitals on saanut kokea, ettei runkosarjavoitto takaa vielä mitään. Pittsburgh Penguins johtaa ottelusarjaa tällä hetkellä 3-2, ja tänä yönä pingviinipaidoilla on toinen mahdollisuus lopettaa Washington Capitalsin kausi lyhyeen. Meidän vedonlyöntivihjeemme yön otteluun on se, että näin myös tapahtuu.

Sarja katkolla jälleen, nyt Pittsburghissa

Washington Capitals oli selkä seinää vastaan ottelusarjassa jo edellisessä ottelussa. Pääkaupungin ylpeys onnistui kuitenkin lopulta voittamaan kotihallissaan pelatun matsin 3-2, joten ottelusarja sai jatkoa ainakin vielä yhden pelin verran. Nyt Capitalsin tehtävä on aiempaakin vaikeampi, sillä tämän yön ottelu pelataan Pittsburgh Penguinsin kotiareenalla Consol Energy Centerissä. Kotihallissaan Penguins ei ole vielä tämän ottelusarjan aikana Capitalsille hävinnyt, emmekä usko niin käyvän tälläkään kertaa.

Capitals painaa päälle, Penguins iskee vastaan

nhl_vedot_capitalsOttelun kulku lienee selvä. Capitals yrittää ottaa pelin haltuunsa alusta asti ja antaa painetta Penguinsin nuorelle maalivahdille Matt Murraylle, joka on joutunut kovaan paikkaan astuttuaan tolppien väliin ykkösvahti Marc-Andre Fleuryn loukkaannuttua. Murray on kuitenkin hoitanut leiviskänsä tähän asti erinomaisesti, ja Penguinsin päävalmentaja Mike Sullivan on ilmoittanut jo hyvissä ajoin, että Murray jatkaa maalilla myös tämän yön ottelussa. Tämä siitä huolimatta, että myös Fleury on jälleen pelikunnossa

Pittsburgh Penguins on osoittanut vaarallisuutensa vastahyökkäyksissä jo moneen kertaan ottelusarjan aikana. Vaikka joukkueen suurimmat tähdet, Jevgeni Malkin ja Sidney Crosby, ovat pysyneet hyvin Capitals-puolustuksen pihdeissä, on joukkueen riveistä noussut aina tarvittaessa uusia onnistujia. Jos Penguins ei sorru viime ottelun tapaan liikaan jäähyilyyn, uskomme sen olevan kotihallissaan henkisessä etulyöntiasemassa – ja vahvoilla lähettämään Capitalsin kesälomalle.

Vedonlyöntivihjeet Pittsburgh Penguins – Washington Capitals

Veikkauskioskin jääkiekon asiantuntijat vihjaavat Pittsburgh Penguinsin ja Washington Capitalsin välisen ottelun päättyvän kotijoukkueen juhliin. Vedonlyöntivihjeemme on lähteä hakemaan kotivoittoa moneyline-vetotyypin kautta, sillä ottelu on todennäköisesti tälläkin kertaa vähämaalinen, jolloin tasurin mahdollisuus varsinaisella peliajalla kasvaa. Mikäli Penguins onnistuu pitämään Capitalsin nollilla pitkään, joutuu vierasjoukkueen henkinen kantti todella kovalle koetukselle. Jos tähän skenaarioon lisätään vielä kotijoukkueen vastahyökkäysmaali, on ottelusarja todennäköisesti taputeltu.

Vedonlyöntivihjeemme: Pittsburgh Penguins money line kertoimella 1.80, keskisuurella panoksella