Veikkauskioski

Vedonlyöntiä kesäksi – tutustu virtuaalilajeihin riskittömästi

virtuaali_vedonlyönti

Kesä on täällä, tai ainakin kesäkuu. Tämä aika vuodesta voi olla tylsää aikaa urheilusta kiinnostuneelle. NHL päättyi juuri, samoin NBA sekä erilaiset jalkapalloturnaukset, kuten Mestarien liiga, Eurooppa-liiga ynnä muut. Joku voisi toivottaa pienen hengähdystauon tervetulleeksi, mutta ei Veikkauskioski. Etkö sinäkään ole valmis lepäämään laakereilla vedonlyöntikevään jälkeen, mutta et ole vielä löytänyt sisäistä baseball-faneuttasi?

Veikkauskioski teki hiukan tutkimusta kesäisistä vedonlyöntivaihtoehdoista, ja löysi mainion korvikkeen vedonlyönnin tai urheilun puutteesta kärsiville. Suomaisten vedonlyöjien parissa suosittu NodicBet tarjoaa vedonlyöntimahdollisuuksia jalkapallon, ravikisojen, vinttikoirakisojen, tenniksen sekä koripallon virtuaaliversioihin. Mistä on kyse? Lue lisää, niin tiedät.

Ai niin, NordicBet tarjoaa muuten mainiona tutustumistarjouksena 10 euron vedonlyöntibonuksen Virtual Sports -alustalleen. Tarjouksen lunastaminen on helppoa. Tutustu lajeihin, löydä suosikkisi ja lyö siitä vetoa kymmenellä eurolla, niin saat saman tien 10 euron bonuksen. Tämä on todella mainio tilaisuus tutustua uuteen tuotteeseen.

Mitä on virtuaalivedonlyönti?

virtual_sports_vedotNordicBetin Virtual Sports on helposti lähestyttävä veikkaustuote jokaiselle vedonlyöjälle. Se muistuttaa paljon perinteistä vedonlyöntiä, eli sen kuin vain seuraat mitä pelissä tapahtuu ja kannustat valitsemaasi kohdetta 3D-simulaation muodossa. Mikä parasta, Virtual Sports -vedonlyönti voi harrastaa koska tahansa ja missä tahansa, sillä kohteet pyörivät jatkuvasti kellon ympäri. Kuten perinteisessä vedonlyönnissä, niin myös Virtual Sportsissa kertoimet heijastavat voiton todennäköisyyttä, eli mitä korkeampi on kerroin, sitä suuremmat ovat voitot sekä riski hävitä. Virtuaalivedonlyönnissä kaiken takana pyörii lahjomaton algoritmi, joka  määrittää jalkapallo- ja koripallo-ottelujen sekä ravikisojen lopputulokset.

Välitöntä veonlyönnin jännitystä virtuaalisesti

Eräs ilmeinen seikka erottaa Virtual Sportsin perinteisestä vedonlyönnistä: voit lyödä vetoa koska tahansa ja miten monta kertaa tahansa putkeen ilman, että sinun täytyy odottaa kisojen alkua. Virtuaalivedonlyönti pyörii jatkuvasti, kuin ratakoira radallaan. Minkään ei tarvitse estää vedonlyöntiä, ei kesän, hyttysten, sateen tai edes sähkökatkosten, sillä NordicBetin mobiiliversiolla lyöt vetoa vaikka ulkohuussistasi käsin.

Käy iskemässä kymppi sisään NordicBetin virtuaalivedonlyöntiin, niin saat 10 euron bonuksen saman tien. Jos sinulla ei vielä ole NordicBetin tiliä, niin avaa se nyt ja pääset hyödyntämään arvokkaan tervetuliaistarjouksen, jolla voit tuplata alkukassasi. Tutustu virtuaalivedonlyöntiin ja vajoa omaan virtuaalimaailmaan, jos vaikka ikäviä vieraita on tulossa kesämökillesi.