Veikkauskioski

Kesäviikonloppujen piristys: kympin riskitön liveveto

10e riskitön veto

No nyt muuttuivat Veikkauskioskin kesäviikonloput sekä aina jännittävät livevedot vieläkin mielenkiintoisemmiksi. Suomalaispelaajien suosimalla Betsson järjestää nimittäin koko kesän ajan aina elokuun alkuun asti Superviikonloppuja, mikä tarkoittaa 10 euron riskitöntä vetoa mihin tahansa liveotteluun!

Luit oikein, voit lyödä vetoa mistä tahansa urheilukohteesta, ja laittaa 20 euroa kiinni peleihin viikon aikana – kävi miten kävi, saat ainakin toisen kympin takaisin, sijoitettavaksi mihin tahansa viikonlopun livevetokohteeseen, jonka saat hävitessäsi takaisin. Mikä parasta, tuon livevedon avaavan 20 euron vetojen minimikerroin on mitättömät 1,50, eli todennäköisyydet ovat puolellasi, kun yhdistät niihin tämän tajouksen.

Hajauta ja hallitse pitkävetokuponkejasi

Periaatteessa tämän tarjouksen hyödyntäminen on erittän helppoa. Hajauta tuo 20 euron veto vaikka kahdeksi kympin vedoksi ja iske ne johonkin mielenkiintoiseen 1,50 kertoimen kohteeseen, niin todennäköisyydet voittaa ovat ihan kivat. Mikä parasta, saat riskittömän livevedon viikonlopulle voitit sitten tai hävisit.

live_vedonlyönti_bonusJa tuo kympin veto on toki myöskin tuottoisa. Veto jolla on kerroin 1,50 tarkoittaa karvan verran alle 66,7 prosentin mahdollisuutta osua, mikä on melkoisen hyvin. Kymmenen euroa sisään, 15 euroa ulos, minkä lisäksi sinulle tipahtaa riskitön veto.

Onko tämä tarjous kuin lupa painaa rahaa kelle tahansa vähänkään vedonlyönnistä kiinnostuneelle? No kyllä se ainakin Veikkauskioskin mielestä on. Jos tällainen taktikoiminen tuntuu halvalta, niin voit ottaa isomman riskin, ja ajatella tuota kympin riskitöntä vetoa ikään kuin cashbackina.

Vedonlyöntitarjousten seuraaminen tuo rahaa

Kuten jo mainitsimmekin, niin tämäkin Betssonin maino tarjous on voimassa koko kesän, eli sinulla on miltei kahden kuukauden verran aikaa lyödä vetoa. Alle parilla sadalla eurolla voit siis pitää pitkävetomielesi virkeänä ja saada lähes tusinan verran riskittömiä livevetoja tilillesi.Veikkauskioski käyttää tämän tilaisuuden panostamalla kaikkiin kiinnostaviin kesälajeihin, kuten MBL Baseballiin tennistä tietenkään unohtamatta. Lisäksi tietysti käynnissä on myös kotoinen Veikkausliiga, jossa riittää varmasti kiinnostavia vetokohteita.

Hei muuten, jos et ole vielä avannut tiliä Betssonilla, niin heidän tervetuliaistarjouksensa on myöskin maino: talleta sata euroa, niin pääset pelaamaan 200 eurolla. Hyödynnä bonukset vedonlyöntiin ja piristä kesääsi kertaheitolla!