Veikkauskioski

Baseball-vedonlyönti – Amerikan pesäpallo antaa 20 % voittojesi päälle

mlb_vedonlyönti

Veikkauskioskin täytyy rehellisesti myöntää, että näin kesän alussa on hiukan hankala löytää mielenkiintoisia urheilukisoja, tai vetokohteita. Siksi menemmekin tällä kertaa tarjous edellä. Kovinkaan moni laji ei nimittäin pyöri kesäisin, mutta poikkeuksiakin löytyy. Mikään ei taida olla amerikkalaisille kesäisempää, kuin baseball, hotdog sekä olut. Pesäpallofanille tähän lajiin sisään pääsemisen ei pitäisi olla vaikeaa, eikä varmasti muillekaan.

20 % bonus baseball-vedonlyöntiin

Tämänkertainen tarjous tulee räväkästä ilmeestä tunnetulta Betsafelta. Se ei kenties ole ihan sellainen tarjous, joka sopisi nimenomaan uuteen lajiin tutustumiseen, kuten vaikka riskitön veto, mutta on se silti hyvä. Saat nimittäin jopa 20 prosenttia MLB-nettovoittojesi päälle aina 50 euroon asti.

Hyvällä hajautuksella, siedettävällä riskillä ja oikealla panostuksella tämä on todellakin rahanarvoinen vedonlyöntibonus, sillä lisävoitto maksetaan tilillesi seuraavan viikon tiistain keskiyöhön mennessä. Käytä tällä viikolla hetki aikaa vetojen tarkkaan suunnitteluun, nauti voitoista ja mikä parasta, voit pelata ensi viikolla 50 ylimääräisellä eurolla! Mainio tilaisuus kasvattaa vedonlyöntirepertuaariasi jälleen yhdellä lajilla, jotta voit tienata vuoden ympäri. Kesiä nimittäin tulee lisää, ja vedonlyönti on ikuista. Not bad, not bad at all.

Lyhyt perehdytys MLB-baseballin vedonlyöntiin vol 1.

vihjeet_mlb_baseballVeikkauskioski ei haaskaa aikaa baseballin sääntöjen läpikäyntiin, sillä ne löytyvät varmasti muualtakin pienellä googlettamisella. No hyvä on: kaksi joukkuetta pelaa kentällä, toinen lyöntivuorossa, toinen taas yrittää napata pallon. Keskellä on syöttäjä, joka pesiksestä poiketen paiskaa palloa päin pelaajaa, jonka kädessä on baseball-maila. Pam, lyönti osuu ja pelaajat lähtevät juoksemaan. No jos tunnet pesiksen, niin ei tämä nyt niin paljon siitä eroa.

No sitten baseball vedonlyöntiin. Baseballissa on satoja mahdollisuuksia lyödä vetoa. Yleensä tasaisten otteluiden kertoimet ovat 1,95 – 1,95, eli kertoimet ovat lähtökohtaisesti korkeammat, kuin monessa muussa lajissa. Näissä kannattaakin shoppailla, ja kunnolla, sillä pienikin ero muuttaa näitä paljon. Baseball onkin todellinen taitopelaajan kohde. Se varmaankin selittää tuon Betsafen tarjouksen.

Baseballin erikoistilanteita

Baseballissa tapahtuu jatkuvasti erikoistilanteita. Peli pysähtyy, ja syöttäjä ja lyöjä kohtaavat toisensa säännöllisesti. Lisäksi lajiin on saatavilla valtavasti tilastoja, joten vedonlyönninasiantuntijat ovat vahvoilla. Kaudessa pelataan yli 2 000 ottelua, joten tässä pelataan pitkäjänteistä peliä, ja juuri siksi tuo Betsafen tarjous sopii tähän niin hyvin.

Baseballissa syöttäjän merkitys on suuri, sillä hyvä sellainen pitää juoksumäärät matalina, eikä baseball ole hyvä laji lyödä vetoa suosikkia vastaa. Ei etenkään siksi, että Money line -kertoimet tuppaavat olemaan pitkävedossa lähellä toisiaan. Run Line -vedot taas tuntuvat suosivan altavastaajaa. Syöttäjien vertailu on tärkeää. Laji sekä vedonlyöjät vertailevat näitä ERA-tunnusluvun perusteella. Mutta olkoon tämä nyt tässä ja jatketaan ensi kerralla lisää baseball-vedonlyönnistä, kun sen aika on.