Veikkauskioski

Tenniksen Ranskan avointen riskitön liveveto

ranskan_avoimet_2017

Tennis on yksi seuratuimmista lajeista ja myös vedonlyöjien perinnesuosikki. Jossain päin maailmaa on aina menossa jokin tennisturnaus, tällä kertaa Ranskan avoimet Pariisissa.

Veikkauskioski on innoissaan siitä, että NordicBetillä on jälleen jaossa riskittömiä livevetoja, tällä kertaa juurikin Ranskan avointen tennikseen. Riskitön veto ja muut vedonlyöntibonukset ovat mahtava tapa tutustua uuden lajin vedonlyöntiin tai vaikka live-vedonlyöntiin. Sinun tarvitsee vain osallistua kampanjaan, niin seuraava Ranskan avointen 10 euron veto on riskitön, eli saat hävitessäsi panoksesi takaisin. Muista aktivoida vetokupongin sininen ruutu ennen vedon asettamista. Tämä on mitä mainioin tilaisuus kokeilla sekä live-vetoja, että tennisvetoja.

Tennis vedonlyöntikohteena

Tennis on yksi mielenkiintoisimmista vedonlyöntikohteista, sillä toisin kuin joukkuelajeissa, tässä on mukana vain kaksi pelaajaa – eli erilaisten, pelaajakohtaisten, muuttujien määrittäminen on paljon yksinkertaisempaa, mutta ei erityisen helppoa.

Erilaisia vedonlyöntimuotoja on lukuisia, kuten esimerkiksi se, mihin erin ottelu päättyy: 2-0, 2-1, 1-2 vai 0-2? Voit myös lyödä vetoa pelattujen erien määrästä, kuten esimerkiksi siitä, että tuleeko voitto suoraan kahdessa erässä vai kolmessa, eli tuleeko yli vai alle 2,5 erää. Luonnollisesti mukana on monia erilaisia pelaajakohtaisia vetoja. Tutustu ihmeessä NordicBetin tarjoamiin Ranskan avointen kertoimiin, niitä on liian paljon tässä listattavaksi.

Live-vedonlyönt riskittömästi on ilmainen lounas

tennis_vetovinkitLive-vedot tekevät jännittävästä ottelusta vieläkin jännittävämmän. Ne ovat myös mainio tapa pelin flown tuntevan pelaajan napata hyviä kertoimia kotiin. Tarkkasilmäinen ja lajin tunteva katsoja voi hyvinkin bongata jotakin, mikä on jäänyt kertointenlaskijalta huomiotta. Irvistikö Rafael Nadal syöttäessään? Kenties jokin pikkuvamma, kuten nuo ikävät polvivammat, vaivaavat jälleen maailman pitkäaikaisinta ATP-rankingin ykköspelaajaa.

Live-vedoissa parasta on juuri se, että pääset lyömään vetoa samaan aikaan, kun seuraat ottelua. NordicBetin riskitön live-veto on mitä mainion tilaisuus tutustua sekä tenniksen vedonlyöntiin, että live-vedonlyöntiin. Veikkauskioski on varma, että tulet nauttimaan molemmista! Muista että riskittömissä live-vedoissa saat panoksesi takaisin, vaikka häviäisit. Mikä parasta, NordicBet ei laita tälle edes kierrätysvaatimuksia. Onko olemassa ilmaisia lounaita? Veikkauskioskin mielestä tässä ollaan jo lähellä.